JEL MOZE NEKO DA ME UPUTI NA LITERATURU,DA MI KAZE STA MI JE NEOPHODNO A STA JE DODATAK,U PROUCAVANJU ASTROLIOGIJE,KUPILA SAM KNJIGU ASTROLOGIJA ZA NEUPUCENE I OK JE,ALI STA JOS?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji na private, ali ti ne mogu reci koliko ce te drzati. Mogu ti reci imas li ili nemas interesovanja, da li imas talenat itd.latoya:A da li mozes begmaki da mi kazes,posto vidim sa foruma da dosta znas,da li da se upustam u neko dublje proucavanje,koliko ce me drzati zelja za astrologijom,ako to uopste moze da se vidi,da ti posaljem podatke(na mail ili privatnu poruku,kako to vec ide,ne znam),ako ti nije tesko![]()
Gleda se vladar VRHA KUCE - znak u kojem pocinje kuca. Znaci gledas vladara Ovna, a u nekim malo specijalnijim slucajevima mozes baciti pogled i na veneru (u svakom slucaju pogled na veneru ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi)jelenabg77:a to sto kazes da se pogleda ko je vladalac kuce, sta se gleda kad je nekome (nisam ja u pitanju) npr. ta 9. kuca u 2 znaka, i to pocinje u ovnu a zavrsava se u biku?