KAKO DA NAUCIM?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta si u toj knjizi procitala, ali po meni najbolje ti je ako mozes da nadjes 4 knjige koje su napisale Marion March i Joan McEvers, Najbolji nacin da se nauci astrologija, a zatim samo vezba i vezba.

Aleksandar Imsiragic "Tocak sudbine", "Tocak sudbine II".
Meni su izvanredne, samo upamti da nije sve u knjigama. najbolje bi bilo ako mozes da upises neki kurs ili skolu, jer za radjenje horoskopa najvise treba iskustva koje ti nece reci nijedna knjiga, vec prvenstveno neki iskusni astrolog.

A da li mozes begmaki da mi kazes,posto vidim sa foruma da dosta znas,da li da se upustam u neko dublje proucavanje,koliko ce me drzati zelja za astrologijom,ako to uopste moze da se vidi,da ti posaljem podatke(na mail ili privatnu poruku,kako to vec ide,ne znam),ako ti nije tesko :)

latoya:
A da li mozes begmaki da mi kazes,posto vidim sa foruma da dosta znas,da li da se upustam u neko dublje proucavanje,koliko ce me drzati zelja za astrologijom,ako to uopste moze da se vidi,da ti posaljem podatke(na mail ili privatnu poruku,kako to vec ide,ne znam),ako ti nije tesko :)
Posalji na private, ali ti ne mogu reci koliko ce te drzati. Mogu ti reci imas li ili nemas interesovanja, da li imas talenat itd.

:!: Zdravo svima, Maki ponovo jase!!!! :!:
Treba da znas da kad u horoskopu nesto hoces da protumacis, nije sve u tome da nadjes kucu koja odgovara datoj temi i da pogledas planete u njoj.
Pored planeta vazni su i vrh kuce, vladar kuce , kao i neka druga planeta horoskopa slicne simbolike kao i kuca, odredjeni zodijacki znak,...
Npr za visoko obrazovanje posmatraj:
-9. polje
-vladara 9. polja (kako je postavljen, kako je aspektovan,....)
-Gde se nalazi Jupiter i takodje kako je aspektovan
-Sirina 9. polja (od kog stepena kojeg znaka do kog stepena kojeg znaka :D )
-sta ti odgovara za ucenje posmatraj Merkura (postavljenost i aspektovanost), kao i znak Blizanca,.....
Pozdrav :D :D :D

Latoya
koliko do talenta za astrologiju nema preterano pouzdanog pravila ali kod tebe su pozicije koje će intenzivrati tvoje interesovanje Sunce i Merkur u Vodoliji - ima dosta takvih među astrolozima i Asc Škorpion koji je takođe jedan od aktivnih znakova u ovoj profesiji.

Bojim se da prebrzo ne izgubiš interesovanje - to je sve. Merkur u Vodoliji nije postojan pored toga kod tebe su Mars i Venera u Ovnu - nestrpljive pozicije.

jelenabg77:
a to sto kazes da se pogleda ko je vladalac kuce, sta se gleda kad je nekome (nisam ja u pitanju) npr. ta 9. kuca u 2 znaka, i to pocinje u ovnu a zavrsava se u biku?
Gleda se vladar VRHA KUCE - znak u kojem pocinje kuca. Znaci gledas vladara Ovna, a u nekim malo specijalnijim slucajevima mozes baciti pogled i na veneru (u svakom slucaju pogled na veneru ne moze da skodi, a cim ne skodi znaci da koristi) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back