- Poruka
- 388.160
Ako ih voilite , kako ih spremate.Ne racunam one za mikrotalasnu.3 ili 4 minuta u mikro i gotovo.
Ja te i ne kupujem.Desilo se da su imale nekakav miris jednom kada sam kupila i od tade vise ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E oduvek me je zanimalo kakvo je ovoJa ih kokam u ovom aparatu za kokice koji proivodi vreo vazduh i samo ispadaju za minut budu malo suvi pa posle mora da se doda malo ulja i naravno soli da bi imali bilo kakav ukus
![]()
pa ima već par godina od kako sam ga uzeo radi dobro samo kažem kokice budu dosta suve i praktično bez ikakvog ukusa zato mora na kraju malo da se doda ulja i da se promeša i naravno malo soliE oduvek me je zanimalo kakvo je ovo
Koliko dugo te služi već?
Koliko sam video pre par meseci, aparat nije uopšte skup. Ako traje već par godina, to je vrh, mogao bih da nabavimpa ima već par godina od kako sam ga uzeo radi dobro samo kažem kokice budu dosta suve i praktično bez ikakvog ukusa zato mora na kraju malo da se doda ulja i da se promeša i naravno malo soli
ma da skroz su povoljni 2-3 hiljade dinara su sada ti aparati u tehnomaniji recimoKoliko sam video pre par meseci, aparat nije uopšte skup. Ako traje već par godina, to je vrh, mogao bih da nabavim![]()
Da, da, ja sam od njih uzeo one aparate za bakin kolac i mini krofnice, i vrh su obama da skroz su povoljni 2-3 hiljade dinara su sada ti aparati u tehnomaniji recimo
kako se to dodaje ulje ?pa ima već par godina od kako sam ga uzeo radi dobro samo kažem kokice budu dosta suve i praktično bez ikakvog ukusa zato mora na kraju malo da se doda ulja i da se promeša i naravno malo soli
kada se iskokaju kokice doda se malo ulja i fino se promeša da bi kokice bile sočne i so naravnokako se to dodaje ulje ?
Da, haha, sećam se.Obozavam kokice....Aparat nije skup i traje vec godinama mi.....tako da bi ga svakom preporucila.....kao dijete sam ih kokala u serpi pa kad podignem poklopac da promijesam lete na sve strane.....bilo je interesantno.....![]()
I mene to iritiraNikad nesto nisam voleo stiropor,svaki put zazalim kad probam koliko zapada za zube
Пошто је..Koliko sam video pre par meseci, aparat nije uopšte skup. Ako traje već par godina, to je vrh, mogao bih da nabavim![]()
Trenutno je 3750 u tehnomanijiПошто је..
Hteo sam da kupim, al me je prodavac odgovorio, kao, njegovo mišljenje je da nije dobar aparat.pa ima već par godina od kako sam ga uzeo radi dobro samo kažem kokice budu dosta suve i praktično bez ikakvog ukusa zato mora na kraju malo da se doda ulja i da se promeša i naravno malo soli
Ne znao o kom aparatu je reč ima ih više ja sam uzeo baš onaj što sam okačio na slici msm taj modelHteo sam da kupim, al me je prodavac odgovorio, kao, njegovo mišljenje je da nije dobar aparat.
Baš je ovaj crveni model malih dimenzija sa fotke gore; dopao mi se dizajn.Ne znao o kom aparatu je reč ima ih više ja sam uzeo baš onaj što sam okačio na slici msm taj model
Jeo sam ranije one iz mikrotalasne, ali odavno više ne. A i čuo sam da nisu zdrave.
Volim da ih pospem nekim crvenim začinom za piletinu, mada ih jedem i posoljene.![]()
Prvi put čujem za mast, probsću. Ja volim i slano.Не волим из апарата.
У обичној шерпи са поклопцем. Са мало соли и мало путера, али ми је чак лепше са мало масти.
Без масноће не може ни со да се залепи, иако не волим много слано.
Kupio, pravio nekoliko puta, suve I bezukusne, morao posebno da topim puter I njime prelivam.. Mana tog sto si postavio je mala kolicina koju napravis...pa ima već par godina od kako sam ga uzeo radi dobro samo kažem kokice budu dosta suve i praktično bez ikakvog ukusa zato mora na kraju malo da se doda ulja i da se promeša i naravno malo soli