kako da je zaboravim?

Pa vidi, meni je to neposteno....on je od starta znao da to nije samo prijateljstvo i cutao je o tome....pravio se (nalgasak na pravio) da joj je prijatelj....da joj je od starta rekao sta oseca ona bi mu rekla svoje i gradili bi iskreno odnos (ma kakav)....ovako, on je cekao da ona dolija i kad mu je dosadilo dac eka izrekao je sta ima....kupovao je vreme....to ljudi rade, znam ja to, samo meni to nije korektno.....i da, desilo mi se to sa jednim nazovi drugom i osecala sam se kao da me polio kantom go,vana....ja sam mislila da smo mi pravi prijatelji i osecala sam se izigranom....video me je u raznim izdanjima i nisam imala pojma da me je dozivljavao i sexualno....missim, kad mi je buljio u sise neam pojma :zcepanje:....

:huh: A zašto "naglasak na - pravio se da joj je prijatelj"... to što jedan prijateljski odnos za nekoga nije "samo prijateljstvo" ne znači da nije uopšte prijateljstvo... ne razumijem tu isključivost. I dalje mislim da si pregruba, i da bez osnova pripisuješ neku podlost i proračunatost nekome, bar sudeći po ovom tvom tumačenju. :/
Dakle, kad upoznaš nekoga, i dopadne ti se onako u startu, obavezno je da odmah znaš da li bi s njim samo druženje ili i "nešto više"... ? :/
A ako pomisliš na to nešto više - moraš odmah u akciju, inače si proračunati skot koji kupuje vrijeme?! :S Strašno.
Postoji li za tebe mogućnost da su ljudi ponekad nesigurni i da oklijevaju da naprave takav preokret u jednom drugarskom odnosu, plašeći se da će možda izgubiti i prijateljstvo nekoga do koga im je stalo?

pa i lagao sam je, a i nisam..na neki nacin O.o ja joj stvarno i jesam bio prijatelj...i sada sam to, bez obzira na sve ;) sve bih uradio za nju... i svih ovih 5 godina sam bio uz nju, i za nju..kad god sam joj bio potreban..u bilo koje doba noci i dana mogla je da racuna na mene, sta god da je u pitanju...i ona je svesna toga.
ah da, zaboravio sam da napisem da smo se vec jednom "razdvajali"..nismo pricali 3 meseca, i onda je ona meni poslala po.r..napisala je kako joj je tesko, da joj nedostajem, da svakim danom sve vise i vise tone bez mene, da joj je stalo, da je ispala glupa, da covek tek kad izgubi nesto shvati koliko mu znaci, i da i dalje masta o tome da se pomirimo...:\ cesto mi je padalo napamet i da su mi uzvracene emocije..po njenom pogledu, ponasanju (imao sam utisak da je povremeno bila ljubomorna na neke moje druge drugarice, ali ni upola koliko sam ja na njene drugove...tj. makar nije pokazivala u toj meri kao ja :P ) kad me pogleda u oci, u usne, osecam da....ma nzm ni ja vise..zbunjen sam -.- mozda sam samo umisljao da i ona mene voli zbog prevelike zelje da do toga dodje..

pa i lagao sam je, a i nisam..na neki nacin O.o ja joj stvarno i jesam bio prijatelj...i sada sam to, bez obzira na sve ;) sve bih uradio za nju... i svih ovih 5 godina sam bio uz nju, i za nju..kad god sam joj bio potreban..u bilo koje doba noci i dana mogla je da racuna na mene, sta god da je u pitanju...i ona je svesna toga.
ah da, zaboravio sam da napisem da smo se vec jednom "razdvajali"..nismo pricali 3 meseca, i onda je ona meni poslala po.r..napisala je kako joj je tesko, da joj nedostajem, da svakim danom sve vise i vise tone bez mene, da joj je stalo, da je ispala glupa, da covek tek kad izgubi nesto shvati koliko mu znaci, i da i dalje masta o tome da se pomirimo...:\ cesto mi je padalo napamet i da su mi uzvracene emocije..po njenom pogledu, ponasanju (imao sam utisak da je povremeno bila ljubomorna na neke moje druge drugarice, ali ni upola koliko sam ja na njene drugove...tj. makar nije pokazivala u toj meri kao ja :P ) kad me pogleda u oci, u usne, osecam da....ma nzm ni ja vise..zbunjen sam -.- mozda sam samo umisljao da i ona mene voli zbog prevelike zelje da do toga dodje..

stvarno prijatelj?....pa sam si rekao da kad joj se neko svidi ti obaspes drvlje i kamenje....tada u svoj glavi imas samo ljubomoru a ne njeno dobro kako bi imao prijatelj.....meni to nije ok, to nisu jansi odnosi i sam kazes da je od starta bilo jasno da ti se svidja.....a i verujem da si u x situacija postupio kako su ti emocije govorile a ne kao prijatelj i zato mislim da si prevarant.....a i ne bih volela da sam u njenoj kozi jer, realno, izigrao si je....i vrteo svoj film njoj iza ledja....

da se razumemo, ne komentarisem ja to sto su tebi proradile emocije nego sto joj to nisi rekao cim ti je postalo jasno.....ovako, oboje ste bili u neiskrenom odnosu godinama i to nije fer prema njoj....

ovako.... imam drugaricu za kojom sam lud 5 godina, verovali ili ne od prvog trenutka kad sam je ugledao...to je u verovatno u pocetku bila samo jaka privlacnost, kad sam je upoznao licno zaljubio sam se, a onda sa godinama druzenja, shvatio sam da je volim.:( dugo vremena nisam znao kako da joj kazem, jer me ona gleda kao druga, prica mi sve svoje tajne, probleme, o drugim momcima koji joj se svidjaju i sl.... i onda kad nisam vise mogao da izdrzim, rekao sam joj kako stoje stvari, nakon cega je ona pocela da me izbegava...pa sam onda izrotirao pricu da je ne bih izgubio i da bi opet sve bilo po starom, rekao sam joj da to nije bilo ozbiljno i da sam u tom periodu bio zbunjen zbog nekih drugih stvari pa sam "mislio" da mi se svidja :sad2: zeleo sam da bude pored mene, pa makar i u ulozi drugarice, mislio sam da ce mi to biti dovoljno...ali pogresio sam :neutral: kasnije smo poceli ucestalo da se svadjamo, i to zato sto smo bili u nesporazumu, ona je zelela jedno ja drugo... recimo, kad prokomentarise da joj se svidja neko tj da je lep, ja obavezno kazem da je ruzan i pronadjem mu 1000 mana koje uopste ne poseduje...znam da je deitnjasto i smesno, ali sta cu....nisam vise znao sta cu sa sobom...pokusavao sam da se udaljim od nje, ali ne ide...non-stop mislim na nju i patim jer znam da je nikada necu imati... ne mogu sa njom vise, a ne mogu ni bez nje :sad2: sta da radim?
Kresni joj sestru.

Back