gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...jednog dana ces se smejati...kad se samo setim onog mog iz osnovne sto sam u njega bila zaljubljena 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vidi, meni je to neposteno....on je od starta znao da to nije samo prijateljstvo i cutao je o tome....pravio se (nalgasak na pravio) da joj je prijatelj....da joj je od starta rekao sta oseca ona bi mu rekla svoje i gradili bi iskreno odnos (ma kakav)....ovako, on je cekao da ona dolija i kad mu je dosadilo dac eka izrekao je sta ima....kupovao je vreme....to ljudi rade, znam ja to, samo meni to nije korektno.....i da, desilo mi se to sa jednim nazovi drugom i osecala sam se kao da me polio kantom go,vana....ja sam mislila da smo mi pravi prijatelji i osecala sam se izigranom....video me je u raznim izdanjima i nisam imala pojma da me je dozivljavao i sexualno....missim, kad mi je buljio u sise neam pojma....
pa i lagao sam je, a i nisam..na neki nacin O.o ja joj stvarno i jesam bio prijatelj...i sada sam to, bez obzira na svesve bih uradio za nju... i svih ovih 5 godina sam bio uz nju, i za nju..kad god sam joj bio potreban..u bilo koje doba noci i dana mogla je da racuna na mene, sta god da je u pitanju...i ona je svesna toga.
ah da, zaboravio sam da napisem da smo se vec jednom "razdvajali"..nismo pricali 3 meseca, i onda je ona meni poslala po.r..napisala je kako joj je tesko, da joj nedostajem, da svakim danom sve vise i vise tone bez mene, da joj je stalo, da je ispala glupa, da covek tek kad izgubi nesto shvati koliko mu znaci, i da i dalje masta o tome da se pomirimo...:\ cesto mi je padalo napamet i da su mi uzvracene emocije..po njenom pogledu, ponasanju (imao sam utisak da je povremeno bila ljubomorna na neke moje druge drugarice, ali ni upola koliko sam ja na njene drugove...tj. makar nije pokazivala u toj meri kao ja) kad me pogleda u oci, u usne, osecam da....ma nzm ni ja vise..zbunjen sam -.- mozda sam samo umisljao da i ona mene voli zbog prevelike zelje da do toga dodje..
Kresni joj sestru.ovako.... imam drugaricu za kojom sam lud 5 godina, verovali ili ne od prvog trenutka kad sam je ugledao...to je u verovatno u pocetku bila samo jaka privlacnost, kad sam je upoznao licno zaljubio sam se, a onda sa godinama druzenja, shvatio sam da je volim.dugo vremena nisam znao kako da joj kazem, jer me ona gleda kao druga, prica mi sve svoje tajne, probleme, o drugim momcima koji joj se svidjaju i sl.... i onda kad nisam vise mogao da izdrzim, rekao sam joj kako stoje stvari, nakon cega je ona pocela da me izbegava...pa sam onda izrotirao pricu da je ne bih izgubio i da bi opet sve bilo po starom, rekao sam joj da to nije bilo ozbiljno i da sam u tom periodu bio zbunjen zbog nekih drugih stvari pa sam "mislio" da mi se svidja
zeleo sam da bude pored mene, pa makar i u ulozi drugarice, mislio sam da ce mi to biti dovoljno...ali pogresio sam
kasnije smo poceli ucestalo da se svadjamo, i to zato sto smo bili u nesporazumu, ona je zelela jedno ja drugo... recimo, kad prokomentarise da joj se svidja neko tj da je lep, ja obavezno kazem da je ruzan i pronadjem mu 1000 mana koje uopste ne poseduje...znam da je deitnjasto i smesno, ali sta cu....nisam vise znao sta cu sa sobom...pokusavao sam da se udaljim od nje, ali ne ide...non-stop mislim na nju i patim jer znam da je nikada necu imati... ne mogu sa njom vise, a ne mogu ni bez nje
sta da radim?