kako da instaliram drajver za graficku ako samo podrzava xp!!

dragaj75

Zainteresovan član
Poruka
103
imam kompjuter HP Compaq dc7600 Pentium 4 dual core 3.2GHz 4GB ram 250 GB hard disk i windows 7 home premium.!!graficku je prepoznao ali ne radi kako treba kad gledam neki video u full screenu posle nekoliko minuta pojavi se plavi ekran (0x0000000A,0xC0027718.0X00000000.x0x826B290B) sa ovim kodovima...ko zna u cemu je problem??:dontunderstand:graficka je integrisana..

Poslednja izmena:
imam kompjuter HP Compaq dc7600 Pentium 4 dual core 3.2GHz 4GB ram 250 GB hard disk i windows 7 home premium.!!graficku je prepoznao ali ne radi kako treba kad gledam neki video u full screenu posle nekoliko minuta pojavi se plavi ekran (0x0000000A,0xC0027718.0X00000000.x0x826B290B) sa ovim kodovima...ko zna u cemu je problem??:dontunderstand:graficka je integrisana..

problem je u plejeru. instaliraj neki drugi.

evo instalirao sam i opet isto!!! imam monitor 32inca a rezolucija mu je samo 1360x768 i ne može da se šteluje jel to tako treba ili u čemu je problem?!!

Најједноставније и најбрже решење је реинсталација система. Имаш тешке системске ероре, и привремена решења исправки, могу направити још гору ситуацију.

Води рачуна да инсталираш драјвере пре било каквих корисничких програма, а најпре одради надоградњу система након инсталације ОС-а.

koja je grafička?

Најједноставније и најбрже решење је реинсталација система. Имаш тешке системске ероре, и привремена решења исправки, могу направити још гору ситуацију.

Води рачуна да инсталираш драјвере пре било каквих корисничких програма, а најпре одради надоградњу система након инсталације ОС-а.

win 7 ili da stavim neki xp?za xp imam sve drajvere ustvari na oficijalnom hp sajtu ima samo drajvere za xp i vistu ...šta je bolje ??!!!!

taj hp je minitower i to položeni , zar ne?
imaš low profile grafičke kartice na internetu koji se mogu ugraditi u njega , sve je bolje od intelovog integrisanog s r a n j a
ovo bi bilo ok za tvoju makinu
https://www.kupindo.com/Graficke-kartice/29452689_ATI-Radeon-X2400-Pro-256MB-DMS-59

Nemoj XP.Javljaju da ukidaju sve apdejte i podrske za prolece.Postavi neki osrednji Win.7

Hvala lepo!!

- - - - - - - - - -

taj hp je minitower i to položeni , zar ne?
imaš low profile grafičke kartice na internetu koji se mogu ugraditi u njega , sve je bolje od intelovog integrisanog s r a n j a
ovo bi bilo ok za tvoju makinu
https://www.kupindo.com/Graficke-kartice/29452689_ATI-Radeon-X2400-Pro-256MB-DMS-59

jeste ležeće kućište..hvala za preporuku!!!:super:

- - - - - - - - - -

Hvala svima na pomoći..nešto ću već rešiti...pozdrav:bye:

ajde objasni nama duducima kako?

Зезаш, а? :)

Десни клик на фајл драјвера који си скинуо, подесиш компатибилни режим за ХР ако је драјвер за ХР... :)

- - - - - - - - - -

win 7 ili da stavim neki xp?za xp imam sve drajvere ustvari na oficijalnom hp sajtu ima samo drajvere za xp i vistu ...šta je bolje ??!!!!
Инсталирај Висту, још има подршку Микрософта, а и најстабилнији је систем који је икад Микрософт направио.

Можеш и Вин 7, и драјвере скинеш за Висту, и сваки појединачно инсталираш, ако не прихвати, онда у компатибилном режиму. :)

Нисам видео да је Снејк дао препоруку, па ти препоручујем прво то да пробаш. :)

Poslednja izmena:
Зезаш, а? :)

Десни клик на фајл драјвера који си скинуо, подесиш компатибилни режим за ХР ако је драјвер за ХР... :)

- - - - - - - - - -

Инсталирај Висту, још има подршку Микрософта, а и најстабилнији је систем који је икад Микрософт направио.
molim?:eek:

ajde ispravi se

ok onda neka ti ostane glupost koju si napisao i neka svi vide koliko si nepismenšto se računara tiče jer ne razlikuješ drajver od programa

Nisam ispisao celu putanju kako da se odradi, zato što znaš i sam, a znaju i mnogi.

A to što ti imaš interes svoj ovde, to nije razlog da lažeš Narod, i da negiraš istinu, Vista jeste najbolji OS koji je do sad urađen, od strane Microsofta.

I preporučujem svakom ko može da je instalira.

Brini o sebi. Tenks. :)

Poslednja izmena:

Back