inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
prica zvuci zanimljivo.
Jer moze malo opstije?
Jer moze malo opstije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inspirion:prica zvuci zanimljivo.
Jer moze malo opstije?
andjelche:inspirion:prica zvuci zanimljivo.
Jer moze malo opstije?
Internacionalni problem br. 1
![]()
Ja: Vecito u oblacima, nasmejana, pricljiva (kao sto se vidi iz prilozenog)
On: Cvrsto na zemlji, namrsten i neverovatno cutljiv
Valjda smo slucajno seli jedno pored drugog negde jos davne 95. i do pre nekoliko godina nismo se razdvajali uopste.
On je bio moj najbolji drug, pa su ga vremenom moji "prisvojili" uvek su zeleli da imaju sina a znali su da bi on bio bas takav da jesu, i duhom i telom. Prvi put smo se poljubili slucajno dok smo provodili uobicajene dane u jednom parku i pricali, a posle toga smo nastavili da se ljubimo namerno :wink:
Voleli smo se i dalje isto.
I tako... kako to obicno biva, resili smo da "prestanemo da se ljubimo".
To se desilo nekoliko puta. Ali on je uvek ostajao pored mene.
Nije bilo bitno da li ce mi biti drug ili decko - ni njemu ni meni. Bilo je vazno samo da je tu i da sam ja tu i da je ceo svet oko nas samo predmet posmatranja i razgovora.
Imao je druge devojcice i ja sam imala druge decake i to se nekako podrazumevalo da treba da bude bas tako.
Ali vreme je stari baksuz koga svi jako dobro znamo, pa je godine druzenja svelo na retke telefonske razgovore i sms poruke.
Uglavnom ja zovem i uglavnom ja saljem poruke, pisem mu, stalno mu pisem. Deo toga mu dam, deo zadrzim.
Jos uvek volim te retke trenutke u kojima se smejao pa tako izmislim s vremena na vreme nesto sto cu da mu pokazem ili da mu dam i znam - smeje se, i meni je nekako drago. Cak i ako se smeje sto sam ja kreten, meni nije bitno, samo da te okice sjaje, da se ne ugase, da ne postanu hladne i tupe kao sto su oci ljudi sa kojima se svaki dan srecem, samo da ostanu - tako nekako posebne.
Sta se promenilo? Kada? Kako?
Ne znam, nesto mi je ocigledno promaklo, nesto sam mozda lose uradila. Imali smo i trenutke kad smo bili daleki ali osecam da ovo nije to - predugo traje, suvise ga nema. Na moj komentar da bi mozda trebalo da ga pustim nista nije odgovorio... mislila sam da mogu. Da ga volim toliko da mogu da ga pustim u svakom trenutku za koji tvrdi da je bolji od mene, sigurna sam bila da cu kad za to dodje vreme u sebi zadrzati one lepe trenutke i da za prosloscu necu zaliti jer sam do srzi uzivala u njoj, u svakoj sekundi provedenoj s njim, da cu znati, da cu uvek duboko u sebi znati koliki je on covek i da cu biti zahvalna Bogu sto mi je uopste i dozvolio da ga upoznam.
Nedostaje mi...
Mnogo.
Najvise na svetu bih volela da je tu, kao nekad ili bar upola kao tad
iluzionista:Kad ga sretnes, opali mu veliku i jaku samarcinu i kazi mu: "To je zato sto te jos uvek toliko volim."
Sigurno nece ostati ravnodusan.
Jednostavna formula.Ali sad je valjda vec kasno.
i pokusala si, verujem, da upoznas mnoge druge tipove koji su po svemu bolji ali primecujes da su uvek manje interesantni, za njih nema tog osecanja u stomaku, preponama, na ledjima... nema te trenutne drhtavice koja projuri kroz tebeandjelche:...(ovo ludo srce jos se nada ,nakon godinu dana)