Kako da dobijem listu svih tema u kojima sam ucestvovao?

1000061424.jpg

1000061425.jpg

Pretraživač, napredno pretraživanje, tvoj nick i pretraživanje po temama
nema moj nick polje
ima objavljeno od: - mogu tu da upisem svoj nick (ali onda dobijam teme koje sam ja objavljivao ne teme u kojima sam ucestvovao.
i ne lista samo teme nego poruke u temama
mene interesuje samo lista tema u kojima sam ikad ucestvovao

1. Posetis stranu sa pretragom tema: https://forum.krstarica.com/search/?type=post
  2. U "Objavlјena od" upises: Nemoguća Могућност
  3. U "Redosled prikaza" stikliras "datum"
  4. Stikliras "Rezultate prikazati kao teme"
  5. Kada dodjes na petu stranu rezultata kliknes na dnu na dugme "Prikazivanje starijih rezultata" i onda ti prikaze narednih 5 strana, itd.

Poslednja izmena:
Rešenje
  1. Posetis stranu sa pretragom tema: https://forum.krstarica.com/search/?type=post
  2. U "Objavlјena od" upises: Nemoguća Могућност
  3. U "Redosled prikaza" stikliras "datum"
  4. Stikliras "Rezultate prikazati kao teme"
radi ali daje samo 5 strana rezultata (vrv ima neki filter koliko rezultata da vrati)

ova druga metoda je bolja - daje sve rezultate kojih moze da ima mnogo a taj result set nazalost ne moze da se pretrazuje po dodatim kriterijumima

VREDELO je! Hvala svima na savetima.

posle prelistanih 109 strana tema konacno sam nasao temu koju sam trazio. Jedno mesec i po pokusavam da nadjem temu koju nikako nisam mogao da nadjem na pretrazivacu. Nisam je bookmarkovao. Kad je sve propalo na temu pretrazivanja po recima i idejama kako da je nadjem, palo mi je napamet da je jedini parametar koji sigurno znam - da sam ucestvovao u temi. I jos jedan - da je nisam ja kreirao. Zato mi je trebala lista tema. Nisam mogao da se setim ni perioda a nekakav utisak mi je bio da je tema bila 'odavno' pa sam krenuo s kraja liste tema. Ispostavilo se da je tema bila negde u Martu ove godine. Da sam trazio po periodima opet bih je omasio.

Krstarica nekako mora da poboljsa pretrazivanje, i tu mi pada na pamet nekakav AI prompt gde moze semanticki da se pretrazuje (cak i ako ne znate keywords za pretrazivanje ali moze da se opise sta se trazi)

Back