Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sa 3-4 kreneš da guraš autiće posle tricikl obuka pa karting, bicikl, skuter, auto sa 13-15 pa mislim stvarno jebš muškarca koji ne zna da vozi posle 18 godina neprekidne obuke
Joj sto sam naleteo na mnogo dobar short o svim vrstama parkiranja, i kako kad hoces da sprecis da ti uleti , ovako ce da ti uleti od pozadi...
Ali odradim slucajno klik i odradim back, i pojela maca nestade i ne nadjoh ga vise...a bas mnogo dobar...ne prosecno to ima na hiljade, nego bas je bio odlican..
a iz snimka i to bas dobro se vidi i ogledala i spolja i odozgo..
Sa 3-4 kreneš da guraš autiće posle tricikl obuka pa karting, bicikl, skuter, auto sa 13-15 pa mislim stvarno jebš muškarca koji ne zna da vozi posle 18 godina neprekidne obuke
Hm ova tvoja izjava je kontradiktorna...prvo misli da zna onda misli da zna...to je toliko cesto , drugo zna ako nije ostetio auto , tako on zna i razlikuje da zna..
Sigurnost ce steci posle toliko godina, ali da li zna , to sudeci po mojim poznanicima ne ide sa godinama...znanje se deli , ne lezi...
Hajde sad kad ste kernuli , jedan tutorijal i kako se parkira u trznom centru , tj kad imate dva reda ali poprecno parkiranih pa hocete vi da uparkirate a uski prolaz...
niko nije naučio da parkira iz uputstva, sa slike, iz videa i sl. to se jednostavno vremenom stvori osećaj i vozač nauči tako da parkira... tj. većina vozača, neki i nikad to ne nauče.