Kako cuvate vama bitnu tehnologiju?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.491
Screenshot_20230508-170000_Twitter.jpg

Koncert ` utakmica ` trazenje prava delfina - foka `setnja u guzvi - kako cuvate vama bitnu tehnologiju?

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1338103

Koncert ` utakmica ` trazenje prava delfina - foka `setnja u guzvi - kako cuvate vama bitnu tehnologiju?
Kupis osiguranje uz lapitopsi, podaci ti ionako negde na cloudu (promenis pass-ove) pa ako ti ga maznu naplatis to osiguranje. Neka osiguranje onda analizira i trazi gde je ukradena imovina za koju isplacuju lovu.

Za posao kod kuce koristim desktop, konfiguracije koja mi je potrebna da bi radili paketi koje koristim (od AutoCAD-a, Staada i Adobe paketa) a lapitospi ima u nekoj minimalnoj kofiguraciji (tipa i5 6-te generacije, sa 8 Gb RAM-a, asus iz toga doba) pa ako ga maznu maznuli su ga a necu biti na vecoj steti. Telefon je vec druga stvar, no ako ga maznu prijavim provajderu i daju mi drugi (takav neki paket placa firma). Jedino se bojim da me ne pokradu sa fotoopremom, jeste da koristim film 35mm i da to danas ne vredi par stotina $ ali gde bih danas kupio spotmatic (koga koristim vec 25 god) i posebno takumar od 135mm..

Poslednja izmena:

Back