Kako cistite i kako se ne nervirate ako ne moze sve perfektno?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Gajba.Msm stan,kuca,nije bitno...

Kako cistite koliko cesto cistite i kako uspete da se ne nervirate ako ne moze perfektno da bude?
........
Danas je keva prebrisala staklo (niko drugi se ne usudjuje da pipne,licno imam utisak kako ce sve da se porazbija,popuca) uzeli smo da peremo sta stoji na njemu...
Pipavo,sporo,jako oprezno treba sa tim a to nije lako.
Plus ne moze perfektno,ipak vreme cini svoje...

Kupatilo jedan deo se fino ocistio,plocice,sve a drugi ce se tek cistiti (nepristupacno,zeznuto) .

Imam utisak da uvek ima nesto za ciscenje,koliko god se cisti uvek ima jos.
Vi?

Gajba.Msm stan,kuca,nije bitno...

Kako cistite koliko cesto cistite i kako uspete da se ne nervirate ako ne moze perfektno da bude?
Imam utisak da uvek ima nesto za ciscenje,koliko god se cisti uvek ima jos.
Vi?

:zcepanje:

Kako možeš da budeš toliko ozbiljna oko takve gluposti? Čistim svaki dan malo, trpam veš u mašinu, sudove u mašinu, prozore ponekad, kad primetim da su štrokavi (kad grane sunce), usisavamo na smenu muž i ja, a on dobrica nema pojma, pa mu kažem prošli put sam ja :cool:
Pločice u kupatilu/wc vrlo često prskam nekim (fol zdravim) proizvodima, i onda prebrišem, i tako... Uživljavam se u spremanje kuće otprilike kao u pranje kose ili zuba...

Mislim da o čistoći ne treba previše razmišljati, zato što tu skoro kod svakoga postoji neko zrno ludila i paranoje, ako počneš ozbiljno da analiziraš, shvatiš gubimo borbu protiv štroke i prašine, o klicama i bakterijama da ne pričamo :lol:

Back