Kako ćete okititi jelku?

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nisam okitila jelku jer je nestala. Sada nemam sta da okitim! A ne zelim da kupujem novu jelku i ukrase, ona je bas imala dusu.. I ukrasi su imali sentimentalnu vrednost. :)
Ah....Okiticu necim police sa knjigama....Xm...

z:)z:poz:

Prilozi

• SP_A4163.jpg
    SP_A4163.jpg
    21,1 KB · Pregleda: 7
  • SP_A4161.jpg
    SP_A4161.jpg
    47,9 KB · Pregleda: 6
Za jednu ''hrišćanku'' isuviše si ofanzivna!Probaj malo kao besmrtna...Fino žeMsko čeljade:rtfm:

oprosti, moja opcija mi dozvoljava da te grudvam pomocu smajlija sve do sudnjeg dana:zimag:
opet spamujemo temuz:lol:
da ja mislim da su Hriscani smorovi koje svi mogu da samaraju,presla bih u islamz:p
i Isus je imao 'svoje trenutke', nije bas uvek bio calmz:((
a ja se uglavnom shalimz:lol:

Kitite li jelku po principu šta vam dođe pod ruku od ukrasa ili osmišljavate neku kombinaciju boja...tipa: ove godine ću srebrno-rozLe-plavu ili zlatno-crvenu kombinaciju?
Stavljate li poklone ispod jelke ili je to, po vašem mišljenju, običaj koji samo u filmovima vidimo?
I da li uopšte kitite jelku pred NG?

dok sam zivela sama nisam se time bavila,meni licno ta jelka nista ne znaci
, sada kitim zbog onih kojima to nesto znaci,i naravno da ne izgleda ko u Kustinom filmu:zimag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back