Како ћемо знати да ли је бојкот избора успео?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.475
Дакле, питање из наслова.

Ок, опозиција ће бојкотовати изборе.

А како ћемо мерити да ли је бојкот успео?

Да ли самим неизласком опозиције је бојкот успешан или треба да се остваре неки бројчано мерљиви резултати? Нпр. мање од 40 % изашлих? Или нешто што ће се дешавати после избора?

Ја мислим да ће бојкот бити успешан ако СНС освоји 200 места у Народној скупштини а СПС и Палма 50 (добро..биће ту и неки посланик нац. мањина).

Шта ће онда АВ да ради? Да направи Владу са СПС, па да цео парламент буде у Влади? Или да од СПС-а направи опозицију тако што ће да их најури из власти?

Какво је ваше цењено мишленије?

Napraviće oni izlaznost od preko 40% sredjivanjem biračkog spiska a što se tiče parlamenta uguraće se tu opet Šešelj a sa njima i Šapić i ona budala Vacić. SPS će najverovatnije ići u opoziciju jer SNS će sam imati oko 70%. Bojkot će održavati proteste pa će jedino time biti uspešan.

Не верујем да ће Шапић, ДСС, ЛДП, ЛСВ, Вацић и њима слични имати 5 %, без обзира на мању излазност, где ће требати мање гласова за цензус.

Шешељ ће прећи цензус, али он је данас тотално небитан.

To je idealan scenario, da ispod cenzusa ostanu svi osim SNS-SPS.

Ali neće Vučić to dozvoliti, prebaciće glasove radikalima, DSS-u i ko još bude izašao na izbore, tipa npr. koalicija pučista iz Dojebila i Pesežea.
Da ali niko nije prisiljen da se prijavi za izbore.

To dokazuje da 100% glasača će biti simpatizeri aleksandra vučića.

Autolustracija, if you will.

To je idealan scenario, da ispod cenzusa ostanu svi osim SNS-SPS.

Ali neće Vučić to dozvoliti, prebaciće glasove radikalima, DSS-u i ko još bude izašao na izbore, tipa npr. koalicija pučista iz Dojebila i Pesežea.

И Песежеа ће да бојкотује, само што ће о томе одлуку донети пред изборе.

Napraviće oni izlaznost od preko 40% sredjivanjem biračkog spiska a što se tiče parlamenta uguraće se tu opet Šešelj a sa njima i Šapić i ona budala Vacić. SPS će najverovatnije ići u opoziciju jer SNS će sam imati oko 70%. Bojkot će održavati proteste pa će jedino time biti uspešan.

Da, videli smo u Medveđi kako će to da izgleda. Izbacili iz spiska pola upisanih birača, cenzus prešli svi.

Mislim na pučiste iz Pesežea, onaj Olenik, Rade Veljanovski i ta ekipa.

Та група другосрбијанаца Оленик и отпаци од Дојебила не би могли да освоје 1 % све да Вучић своје пушком тера да гласају за њих и сликају гласачке листиће.

Та група другосрбијанаца Оленик и отпаци од Дојебила не би могли да освоје 1 % све да Вучић своје пушком тера да гласају за њих и сликају гласачке листиће.

Znaš koga bi mogao Vučić da im da? Ljajića. Prišiju njega uz pučiste i kao pređu cenzus.

Мсм...за њих нико никад није чуо у Србији.

Ево, ми што пратимо политичку сцену, па немамо појма ко је Оленик (или како се већ зове).
Gospodin Lešnik ako izađe na izbore smatraće se članom SNS.

Tako da bojkot nepogrešivo odvaja žito od naprednjaka

Znaš koga bi mogao Vučić da im da? Ljajića. Prišiju njega uz pučiste i kao pređu cenzus.
Uz tog Olenika i Macuru idu Čeda i Čanak, takozvana NATO LGBT koalicija ali oni su toliko slabi da će opet biti ispod cenzusa baš kao i oni munjeni Zavetnici. Svakako korisni će biti izlaskom na izbore i povećanjem izlaznosti.

Дакле, питање из наслова.
Ок, опозиција ће бојкотовати изборе.
А како ћемо мерити да ли је бојкот успео?
Да ли самим неизласком опозиције је бојкот успешан или треба да се остваре неки бројчано мерљиви резултати? Нпр. мање од 40 % изашлих? Или нешто што ће се дешавати после избора?

Ја мислим да ће бојкот бити успешан ако СНС освоји 200 места у Народној скупштини а СПС и Палма 50 (добро..биће ту и неки посланик нац. мањина).

Шта ће онда АВ да ради? Да направи Владу са СПС, па да цео парламент буде у Влади? Или да од СПС-а направи опозицију тако што ће да их најури из власти?

Какво је ваше цењено мишленије?

Ако СНС+Ав буду владали још најмање 10-12 година бојкот је УСПЕО!
Све испод тога је чиста пропаст бојкота и не вреди ни бојкотовати!
Јер, после овога бојкота ионако мртва "опозиција" ће бити коначно и сахрањена, и СНС+АВ ће моћи да опусте и мирно владају, а СПС ће у опозизију,
па ћемо за 4 године уместо за Шилака и Ђоласа, да гласамо за Палму и Ивицу као опозицију!

Ако СНС+Ав буду владали још најмање 10-12 година бојкот је УСПЕО!
Све испод тога је чиста пропаст бојкота и не вреди ни бојкотовати!
Јер, после овога бојкота ионако мртва "опозиција" ће бити коначно и сахрањена, и СНС+АВ ће моћи да опусте и мирно владају, а СПС ће у опозизију,
па ћемо за 4 године уместо за Шилака и Ђоласа, да гласамо за Палму и Ивицу као опозицију!
Možda bi Ti voleo da je tako ali nije. Jer vlast koju podržava smešna manjina nije validna.

Back