gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Bicikla , trotinet .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslodavac da organizuje javni prevoz? Brigo moja predji na drugoga. Nemoguce je da u gradu koji u precniku ima po 50km pokupis sve radnike. Sta ce da ide u Ovcu ,Borcu da ih vozi u Baric? Malo su se zapleli kao pile u kuchinu.Poslodavac obezbeđuje prevoz. Već je to implementirano u nekim djelovima Beograda kod raznih privatnika, u pripremi.
Tj. u slučajevima u kojima ne može da se radi od kuće.
ako neko radi na drugom kraju grada, kada da krene? juce?peške..kao rekreacija![]()
ma zezam se grebo ...jer nemam nista pametno na to da kazem ..trebali su da u dogvoru sa firmama koje rade da obezbede prevoz radnikaako neko radi na drugom kraju grada, kada da krene? juce?![]()
Šta ako neko nema dovoljno papaka i svinjskih njuški da kupi jedan takav?Letecim automobilima.![]()
Poslednja informacija koju ja imam je da ustanove koje moraju da rade putem mesna zajednica kojoj pripada firma - privredna komora-gsp dobija vozilo (i vozača) koje odgovara broju zaposlenih. Putnici ulaze u vozilo uz onaj ausvajs što nam podelili pre neki dan. Nekima autobus, nekima mini bus. Vozilo će kupiti putnike na opštinama na kojima žive, radno vreme će se korigovati da taj prevoz može objediniti što veći broj zaposlenih i danas je mup kontaktirao poslodavce da verifikuje te ausvajse.Требали су прво да организују израду некаквих "маркица" које би се давале запосленима и да само то омогућава улазак у превоз, сви остали - ћао.
Познајући нашу "организацију", поменуто се неће догодити.