Izgubljeni Slučaj 2
Aktivan član
- Poruka
- 1.220
nije mi baš najjasnije kako će da ide na posao neko ko radi na Voždovcu a živi npr u Zemunu a nema kola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teleportovanjem , to je SNS već predvideo evo pogledaj;nije mi baš najjasnije kako će da ide na posao neko ko radi na Voždovcu a živi npr u Zemunu a nema kola
‚Za Beogradjane sigurno ne bi.Ne bi bilo vesića i genijalnih projekata tog retarda ako ništa drugo..Bilo bi isto.Možda ne bi slušali ludog nestorovića koji govori o najsmešnijem virusu ali sve ostalo bi bilo isto i da da su Đilas i njegova ekipa na vlasti ili neko treći.
Najbolje da cijeli svijet stane zbog ove malo jače prehlade. Šta je internet napravio ljudskom mozgu to je zastrašujuće.
kaži i da Metro ne radi
imaju metro
![]()
Имају и Београџани ...АлИ да ли фунгује ?!
Najbolje da cijeli svijet stane zbog ove malo jače prehlade. Šta je internet napravio ljudskom mozgu to je zastrašujuće.
nije mi baš najjasnije kako će da ide na posao neko ko radi na Voždovcu a živi npr u Zemunu a nema kola
mozes da botujes i od kuce to hoces da kazesmogu da radim od kuce na mom remote comp, a mogu i da odem na posao, as usual
ja tebi tri put vise ha ah habotujem ti lily, ha, ha, ha