Kako čačkate uši kad vas svrbe?

Da li koristite štapiće?

1741285082988.png

Штапићи за уши проузрокују штету гурањем у ушни канал и умјесто да ваде ушни восак они га потискују још дубље у канал.

Национални Институт за здравље и његу у Великој Британији каже да је и испирање ушију великим металним шприцом који водом чисти восак потенцијално штетно и да се не смије упражњавати.

Стручњаци наводе да се ушни канал сам чисти, а да вишак воска сам отпада, као и да се површина ушију треба чистити једино и искључиво влажним пешкиром.

nema tu sta da se komentarise - kad dodje onakav dan ono pred kisu kad pocne da svrbi, nema sladje ceskanje.... I sto vise ceskas to a ono vice JOS JOS :) Zato cackalica, fino zaostrena, za precizno tackasto ceskanje. Sve ostalo je opasno :)
Tako se meni dešavalo povremeno, pa se ispostavilo da sam imao neku bakteriju koja se aktivira kad mi opadne imunitet. Istrebio tu gamad nekim kapima što mi je prepisao ORL doktor i svrab nestao.

Da li koristite štapiće?

Pogledajte prilog 1693774

Штапићи за уши проузрокују штету гурањем у ушни канал и умјесто да ваде ушни восак они га потискују још дубље у канал.

Национални Институт за здравље и његу у Великој Британији каже да је и испирање ушију великим металним шприцом који водом чисти восак потенцијално штетно и да се не смије упражњавати.

Стручњаци наводе да се ушни канал сам чисти, а да вишак воска сам отпада, као и да се површина ушију треба чистити једино и искључиво влажним пешкиром.

jeste a kad se zamaste i počnu da me svrbe trčaću kod ušnog na ispiranje u pola noći ili ću trpeti :roll:

ako se legano i pravilno upotrebi štapić za uši nema šta da se nabije ušni vosak u uši

ali čuj vlažnim peškirom jaooo

sad pa i ispiranje ne valja auuu

Back