Kako bre uopšte žena treba da izgleda (vol. 145.767)

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
svaka prilika je dobra i jedna fotka je dovoljna
da se pokrene lava komentara kako jedna obična žena izgleda
da li je u skladu sa svojim godinama
dal je prerano se ofucala
dal je držeća
daj je zapuštena
i sad realno kako uopšte treba da izgleda jedna žena u nekim godima
i koju su to reperi za koje se vi hvatate kad nekog analizirate -
telo, lice, tonus, duh....?
evo na primer
225417_zabjelena1_ff.jpg

kolko dajete ovoj?
jel matora taman ili mlađahna fizički za svoje
43
godine

svaka prilika je dobra i jedna fotka je dovoljna
da se pokrene lava komentara kako jedna obična žena izgleda
da li je u skladu sa svojim godinama
dal je prerano se ofucala
dal je držeća
daj je zapuštena
i sad realno kako uopšte treba da izgleda jedna žena u nekim godima
i koju su to reperi za koje se vi hvatate kad nekog analizirate -
telo, lice, tonus, duh....?
evo na primer
225417_zabjelena1_ff.jpg
kolko dajete ovoj?
jel matora taman ili mlađahna fizički za svoje
43
godine

Ovde mi je glavni reper za koji se hvatam, intelekt i duh koji izbija iz napisanog teksta.

Gledam ten, količinu bora, kilažu, oči i ruke. Ako samo na plaži, onda gledam i celulit, strije, popucale kapilare, vene, stopala.
Ne znam kako žena treba da izgleda, najbolje je da svaka izgleda drugačije pa da uživamo u raznovrsnosti - ove stvari koje sam gore navela posmatram kada želim da pogodim koliko neko ima godina.
A žena na slici: verovatno izgleda ogovarajuće svojim godinama, ne bih rekla da izgleda sjajno niti mlađe zbog bora na stomaku.

Duh je druga stvar - mogu da pomislim da neko ima mlad duh, ali ne bih samo zbog toga donela zaključak da je mlađi nego što jeste (osim ako uz duh ne ide i odlična genetika).

dala bih joj 50, a sad kako treba da izgleda... mislim da ne valja razmisljati na taj nacin, nismo roboti pa da se sad stancujemo po modelu nekom. meni dobro izgleda, sa tom bojom tena ocito puno vremena provodi na suncu koje moze poprilicno da uprospasti kozu. da je obucena i sredjena pa da se vidi nesto vise, ovako u kostimu stvarno nema smisla nagadjati da li zena vodi racuna o sebi ili je zapustena a eto ima srece da joj je linija odlicna.
kad nekog analiziram, vise gledam kakav je covek, kako se drzi, kako razgovara, da li je prijatna osoba - ostalo me ne interesuje toliko. nije mi isod casti da izvucem flasu hladnog piva za komsinicu/komsiju koja dolazi sva strokava sa njive, koja u zivotu pored neke kreme prosla nije a izgleda da boga molis da je ne sretnes u mracnoj ulici. za pricu i zezanje sta me se tice da li je drzeca ili je ofucana i koliko godina ima, necu sigurno da je muvam. ok, ono kad je nesto bas sokantno moze da mi bude zao coveka ili da pomislim da imam vise srece nego pameti ali dalje od toga obicno ne idem. desilo mi se jednom da sam videla zanimljivo gradjenu zenu od svojih skoro 60 godina na plazi. nju sam istina zagledala i ja i svi ostali tamo - ali opet sve sto sam primetila je da joj je guza bila skroz zategnuta i prkosila sili gravitacije pa sam pomislila e to je to, tako cu i ja jednom. njoj nisam vestacila duh :lol: samo sam pomislila da neverovatno pozeljno izgleda (bez onog "za svoje godine", dobro izgleda i tacka) .

Riba na ovoj slici izgleda kao da ima više od 50 godina.
Koža joj je strašno namreškana i ako ja ovako budem izgledala za nekoliko godina ima da se roknem, majke mi.
Ruke su joj babačke, prosto ne mogu da verujem da ima samo 43.

A žena treba da izgleda vedro i nasmejano jer vedar duh daje gipkost i mladolikost, a natmureno lice i zvocanje automatski nabacuju godine i što je još važnije, odbijaju ljude oko sebe svojom negativnom energijom.
Ja nemam pojma kako žena treba da izgleda, ali znam kako treba da se ponaša.

Mislila sam da je starija, negdje iza 50, i baš mi palo na pamet kako se odlično drži za te godine... faca joj je gruba, moguće da me je to prevarilo, i stomak, ali što se stomaka tiče, može biti da se porodila nedavno. Ne znam posle koliko se stomak vrati u prvobitno stanje, i da li se u stvari ikada i vrati skroz na skroz.
Sada mi nije jasno zašto i pomislih da je toliko stara, vrat joj je ok, ruke i sve:/

ja mislim da ste vi sve mlade sto pisete,da ni jedna nije blizu cetrdesete:)
nemate vi pojma kako se brzo stari kad udjes u te neke godine.
za macicku mogu da tvrdim da je negovana zena u smislu da koristi redovno dobre i proverene kreme za telo i lice,pretpostavljam i da vezba,jer nema sala.ali definitivno ovako ne izgledaju zene od 50.
mozda one koje su zivot posvetile pilatesu ili jogi

ja mislim da ste vi sve mlade sto pisete,da ni jedna nije blizu cetrdesete:)
nemate vi pojma kako se brzo stari kad udjes u te neke godine.
za macicku mogu da tvrdim da je negovana zena u smislu da koristi redovno dobre i proverene kreme za telo i lice,pretpostavljam i da vezba,jer nema sala.ali definitivno ovako ne izgledaju zene od 50.
mozda one koje su zivot posvetile pilatesu ili jogi

ili djechacima <3

Ne znam, ne opterecujem se svojim godinama, kako izgledam tako je..neko bolje, neko losije, neko ima vise bora, neko manje.
Nekoj se ne vidi da je radjala, meni se vidi i ne stidim se toga.Ajte molim vas, nemoguce da ni jedna od njih nema strija posle porodjaja, i ne idu po noz, ali to je njihova stvar..
Vezbam, trudim se da ostanem u formi,sebe radi, bolje se osecam, a da li ce mi neko reci izgledas mladje ili starije, pa i nije mi vazno..

Back