Kako bre... tako ružan?!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ae ne kaki

a šta ti pokušavaš ovim? da dokažeš kako je moguć seks ako neko nije uzbuđen? ok nek ti bude, dokazala si
samo da te podsetim, to je ono što ti mi pričamo sve vreme :lol:

opet on.. mesate non stop dve stvari - seks u sluzbi prostitucije i seks koji nije prostitucija, a gde jedan od dvoje nije uzbudjen
nije seks na silu seks, nego agresija

- - - - - - - - - -

valjda su I ti momci silovani od strane bakica po tvojoj logici
ti si rekla da ocena da li je nesto silovanje zavisi od toga da li je zena uzbudjena
pitam lepo da li onda zena koja je ovlazila a ima sex pod prisilom moze biti silovana?

ako nije dala pristanak - jeste silovanje

opet on.. mesate non stop dve stvari - seks u sluzbi prostitucije i seks koji nije prostitucija, a gde jedan od dvoje nije uzbudjen

- - - - - - - - - -

ako nije dala pristanak - jeste silovanje

pa dobro, al' npr. u braku zena da, mislim da...koja rec :lol: iako joj se ne yebe, jer misli da tako mora. da pristanak, iako joj nije bas do sexa u nekom trenutku.

pa šta? seks je u suštini agresija i sve dok postoji konsenzus nije silovanje i tačka bre jebbote!
meni samo nije jasno pored tolikih tvojih godina ti ne znaš da je moguće da žena oće seks a da nije vlažna

šta je sledeće, oni čilageri što bi da qaraju al im se ne diže u stvari neće ******, šta? :lol:

Poslednja izmena:
ja kad bi cheko nikad ne bi dobio, mi skrndelji moramo na kvarno :))))
okrenesh je na stomak, malo je razmrljash spolovilom po njenom cijenjenom organu, i zavaljutash joj, drndas tako pola sata, popijesh neko pivo, ispushis dzojint, a utom ce i svrshkica :)))

ovo su sudije, advokati, voze krsheve, pushe tri kutije cigara dnevno, piju 20 piva, al su kul ljudi :)))
neki su profesori na faksu, al nema niko zvijeri od automobila, za tako nesto moras da branish kriminalce :)))

ma jok bre, dovoljno da te ussere neka parnica, recimo neka upućena sa ostavine. zarate potomci najmanje 10 godina, a ti lepo svaki izlazak na sud najmanje 15 hiljada ili tako nešto. al đavola, ne može se ni u advokate više tako lako, zatvaru esnafski krug lagano :D

pa da li ti mislis da je zena uzbudjena i spremna na seks samo zato sto ces joj ponudi kondom sa lubrikantom ako se vec ne lozi na tebe
o boze :lol:

- - - - - - - - - -

kako zigolo odradi svoj posao sa gospodjama od sedamdeset i kusur godina?

Ne mislim. ali je sex moguc, u suprotnoj situaciji dakle da muskarac nije uzbudjen tako nesto ne bi bilo moguce jedino da uzmes neku hemiju.

- - - - - - - - - -

To je ujedno odgovor i na tvoje drugo pitanje.

Back