Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Da vas pitam ja lepo, ko je ovde svinja 
Pošto sam čula prepričanu verziju superbaje ružnjikavog stvora teleće glave, sa previsokim mišljenjem o sebi... a i ovde na forumu pročitala nešto sasvim slično...
Ukratko... "ebo sam je a nisam joj rekao da te pare više nisu moje, jao kako se smorila kad je shvatila....."
Razmišljam, koliko jadno stvorenje moraš biti da se otvoreno hvališ time kako moraš parama da navlačiš sebi seks, pa da još to proturaš kao "strašnu lekciju o užasnim ženetinama i njihovom materijalizmu"
a ovamo pričaš da si veliki bačje baja do jaja.....
Sad čitam tamo neku strašnu ispovest o ružnjikavom tipu koji je takođe zaradio pare pa mu sad sve te sise i dupeta padaju u krilo same od sebe a on jadan jednu oženio
msm priča je u pitanju ali nisam malo puta slušala ovakve prdeže i uživo nažalost..... mene zanima jedno:
Ko je tu materijalista?
I zašto je uvek nekako opravdano da ružnjikavi tip bali za sisama i dupetima umesto da traži sebi par u ženi sa karakteristikama koje mu najpre psihički odgovaraju..... a potpuno je neopravdano i za svaku osudu što te iste sise i dupeta jure za novcem umesto za tipom koji im psihički odgovara i sa kojim se poklapaju
I gde smo tu mi ružne i neatraktivne
sa velikim toplim srcem i rukama da zagrle
ne postojimo ili se ne računamo? Nemamo prava da se žalimo na ispraznost i materijalizam muškića koji, iako ružni, štrokavi i ofucani, žele za sebe i smatraju da zaslužuju top mega ultra nadrkanu ribetinu za kojom se okreće skela i padaju flajke jelena po asfaltu u četiri popodne..... pa još treba da im ponudimo razumevanje kad ih takve odyebu jer su one, valjda, problem, i one su sponzoruše?! a oni nisu krivi što im je mozak na pašnjaku pa nisu sposobni da razmisle o sopstvenim postupcima, analiziraju sebe i rade sve one stvari koje odraslo, mentalno neretardirano biće može i treba da radi u toku dana.
Kako bre tako ružan daje sebi za pravo da bali za silikonskom lepoticom i da se posle još žali kako ga je oduvala "jer nema para"
Ne kapiram, ne kapiram nikako

Pošto sam čula prepričanu verziju superbaje ružnjikavog stvora teleće glave, sa previsokim mišljenjem o sebi... a i ovde na forumu pročitala nešto sasvim slično...
Ukratko... "ebo sam je a nisam joj rekao da te pare više nisu moje, jao kako se smorila kad je shvatila....."
Razmišljam, koliko jadno stvorenje moraš biti da se otvoreno hvališ time kako moraš parama da navlačiš sebi seks, pa da još to proturaš kao "strašnu lekciju o užasnim ženetinama i njihovom materijalizmu"

Sad čitam tamo neku strašnu ispovest o ružnjikavom tipu koji je takođe zaradio pare pa mu sad sve te sise i dupeta padaju u krilo same od sebe a on jadan jednu oženio

Ko je tu materijalista?
I zašto je uvek nekako opravdano da ružnjikavi tip bali za sisama i dupetima umesto da traži sebi par u ženi sa karakteristikama koje mu najpre psihički odgovaraju..... a potpuno je neopravdano i za svaku osudu što te iste sise i dupeta jure za novcem umesto za tipom koji im psihički odgovara i sa kojim se poklapaju

I gde smo tu mi ružne i neatraktivne

Kako bre tako ružan daje sebi za pravo da bali za silikonskom lepoticom i da se posle još žali kako ga je oduvala "jer nema para"

Ne kapiram, ne kapiram nikako

Poslednja izmena: