Kako bre... tako ružan?!

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Da vas pitam ja lepo, ko je ovde svinja :think:
Pošto sam čula prepričanu verziju superbaje ružnjikavog stvora teleće glave, sa previsokim mišljenjem o sebi... a i ovde na forumu pročitala nešto sasvim slično...
Ukratko... "ebo sam je a nisam joj rekao da te pare više nisu moje, jao kako se smorila kad je shvatila....."

Razmišljam, koliko jadno stvorenje moraš biti da se otvoreno hvališ time kako moraš parama da navlačiš sebi seks, pa da još to proturaš kao "strašnu lekciju o užasnim ženetinama i njihovom materijalizmu" :lol: a ovamo pričaš da si veliki bačje baja do jaja.....

Sad čitam tamo neku strašnu ispovest o ružnjikavom tipu koji je takođe zaradio pare pa mu sad sve te sise i dupeta padaju u krilo same od sebe a on jadan jednu oženio :( msm priča je u pitanju ali nisam malo puta slušala ovakve prdeže i uživo nažalost..... mene zanima jedno:

Ko je tu materijalista?
I zašto je uvek nekako opravdano da ružnjikavi tip bali za sisama i dupetima umesto da traži sebi par u ženi sa karakteristikama koje mu najpre psihički odgovaraju..... a potpuno je neopravdano i za svaku osudu što te iste sise i dupeta jure za novcem umesto za tipom koji im psihički odgovara i sa kojim se poklapaju :think:

I gde smo tu mi ružne i neatraktivne :sad2: sa velikim toplim srcem i rukama da zagrle :( ne postojimo ili se ne računamo? Nemamo prava da se žalimo na ispraznost i materijalizam muškića koji, iako ružni, štrokavi i ofucani, žele za sebe i smatraju da zaslužuju top mega ultra nadrkanu ribetinu za kojom se okreće skela i padaju flajke jelena po asfaltu u četiri popodne..... pa još treba da im ponudimo razumevanje kad ih takve odyebu jer su one, valjda, problem, i one su sponzoruše?! a oni nisu krivi što im je mozak na pašnjaku pa nisu sposobni da razmisle o sopstvenim postupcima, analiziraju sebe i rade sve one stvari koje odraslo, mentalno neretardirano biće može i treba da radi u toku dana.

Kako bre tako ružan daje sebi za pravo da bali za silikonskom lepoticom i da se posle još žali kako ga je oduvala "jer nema para" :lol:

Ne kapiram, ne kapiram nikako :think:

Poslednja izmena:
Da vas pitam ja lepo, ko je ovde svinja :think:
Pošto sam čula prepričanu verziju superbaje ružnjikavog stvora teleće glave, sa previsokim mišljenjem o sebi... a i ovde na forumu pročitala nešto sasvim slično...
Ukratko... "ebo sam je a nisam joj rekao da te pare više nisu moje, jao kako se smorila kad je shvatila....."

Razmišljam, koliko jadno stvorenje moraš biti da se otvoreno hvališ time kako moraš parama da navlačiš sebi seks, pa da još to proturaš kao "strašnu lekciju o užasnim ženetinama i njihovom materijalizmu" :lol: a ovamo pričaš da si veliki bačje baja do jaja.....

Sad čitam tamo neku strašnu ispovest o ružnjikavom tipu koji je takođe zaradio pare pa mu sad sve te sise i dupeta padaju u krilo same od sebe a on jadan jednu oženio :( msm priča je u pitanju ali nisam malo puta slušala ovakve prdeže i uživo nažalost..... mene zanima jedno:

Ko je tu materijalista?
I zašto je uvek nekako opravdano da ružnjikavi tip bali za sisama i dupetima umesto da traži sebi par u ženi sa karakteristikama koje mu najpre psihički odgovaraju..... a potpuno je neopravdano i za svaku osudu što te iste sise i dupeta jure za novcem umesto za tipom koji im psihički odgovara i sa kojim se poklapaju :think:

I gde smo tu mi ružne i neatraktivne :sad2: sa velikim toplim srcem i rukama da zagrle :( ne postojimo ili se ne računamo? Nemamo prava da se žalimo na ispraznost i materijalizam muškića koji, iako ružni, štrokavi i ofucani, žele za sebe i smatraju da zaslužuju top mega ultra nadrkanu ribetinu za kojom se okreće skela i padaju flajke jelena po asfaltu u četiri popodne..... pa još treba da im ponudimo razumevanje kad ih takve odyebu jer su one, valjda, problem, i one su sponzoruše?! a oni nisu krivi što im je mozak na pašnjaku pa nisu sposobni da razmisle o sopstvenim postupcima, analiziraju sebe i rade sve one stvari koje odraslo, mentalno neretardirano biće može i treba da radi u toku dana.

Kako bre tako ružan daje sebi za pravo da bali za silikonskom lepoticom i da se posle još žali kako ga je oduvala "jer nema para" :lol:

Ne kapiram, ne kapiram nikako :think:
Svako juri ono što nema... on ružan, hoće lepo, ona sirotinja, hoće bogato... i mi ružne treba da tražimo lepe.... zbog ravnoteže u univerzumu.

Ista stvar samo obratno...zasto dobrocudna devojka, sirokog obrazovanja i jos sirih interesovanja, smatra da je emotivno ugrozena te ima moralno pravo da se zali na muske svinje i zenske silikonke...to jednostavno nije njen svet.

Nema boljeg objasnjenja od stare - slican se slicnom raduje, on njoj pare ona njemu lepotu...fer trampa...ukoliko je on nju zavrnuo za pare, bogme se nije poneo fer...

Svaka roba ima kupca. Tačnije sve što se nudi ima i onog ko potražuje. U odnosu novac-lepota tačno se zna ko koji deo unosi u vezu i nema mesta lažima. Misliš da tip koji ima novca ne zna da su dotične cice sa njim zbog valute? Naravno da zna. Posebno ako je svestan da je pride i fizički neprivlačan. A što se žalbi na takvo stanje tiče, žale se oni koji ili nemaju novca da plate onu koja se prodaje ili su ranije imali a sad su osiromašili.
Mislim, pljuneš pare na manolo blahnik a onda kukaš kako te žuljaju. Onda kupi papuče i uživaj u udobnosti.

Poslednja izmena:
Svaka roba ima kupca. Tačnije sve što se nudi ima i onog ko potažuje. U odnosu novac-lepota tačno se zna ko koji deo unosi u vezu i nema mesta lažima. Misliš da tip koji ima novca ne zna da su dotične cice sa njim zbog valute? Naravno da zna. Posebno ako je svestan da je pride i fizički neprivlačan. A što se žalbi na takvo stanje tiče, žale se oni koji ili nemaju novca da plate onu koja se prodaje ili su ranije imali a sad su osiromašili.
Mislim, pljuneš pare na manolo blahnik a onda kukaš kako te žuljaju. Onda kupi papuče i uživaj u udobnosti.

A pa jes nego onda neke druge cice moraju konstantno da trpe njihove frustracije, a kad se udruže to ume da bude zaista jezivo, ko u mentalnoj ustanovi.
Ako odgovore onda su u vrtlogu gde moraju konstantno da se brane za nešto što uopšte nije njihov problem, ako ne odgovore onda skoro pa postaju to jer hiljadu puta izrečena laž postaje istina... a atmosfera u zemlji je prosto takva da ne možeš da izbegneš sukobe.

Evo ja bih debelovratog iz uvodnog posta na primer baš rado zavalila šakom u glavu da sam bila tu al' kao mrcina je od 150 kila pa mi glupo :(

A pa jes nego onda neke druge cice moraju konstantno da trpe njihove frustracije, a kad se udruže to ume da bude zaista jezivo, ko u mentalnoj ustanovi.
Ako odgovore onda su u vrtlogu gde moraju konstantno da se brane za nešto što uopšte nije njihov problem, ako ne odgovore onda skoro pa postaju to jer hiljadu puta izrečena laž postaje istina... a atmosfera u zemlji je prosto takva da ne možeš da izbegneš sukobe.

Evo ja bih debelovratog iz uvodnog posta na primer baš rado zavalila šakom u glavu da sam bila tu al' kao mrcina je od 150 kila pa mi glupo :(
Ajde... društvo bar sam biraš... kako ne možeš izbeći sukobe... pa ti likovi se plaše žena koje od njih ne zavise i koje ne mogu da plate...

pitanje je zasto raspali vojislavi uvek oce silikonske picqe ili lepotice zavisi od ukusa, a dodala bih da neretko i kenyaju kako im niko ne valja ko da nemaju ogledalo u kuci. to je drugo, a prvo je zasto ti vojislavi cim steknu koju paru odma jure ove gore pomenute i da li ih to cini materijalistima (pare za sisu), i totalnim retardima jer se hvale kako su postali yebaci tek kad su se obogatili, a do tada im ne bi ni zagorela kamila dala picqe, mesto da cute i pokriju se usima, eto tako sam bar ja shvatila.

Sećam se zilion tema na LJiS-u koje su imale uvodni post sličnog sadržaja "žene su pero lake i dronfulje jer se zabavljaju samo samo sa bogatunima, koji im plaćaju saunu, masaže, nadogradnju svega i svačega, skupe krpice i časove manekenstva", da bi se nakon x-stotog posta ispostavilo da je postavljač skromnih primanja ali neostvarenih fantazija u čijem središtu je devojka koja se loži na skupa kola i kešovinu i još jedna je u nizu silikonskih Barbika. Njega ne zanimaju devojke koje su slatke, lepe, simpatične ali ne i "napucane", on bi baš onu za koju para nema. I eto izvora frustracije. Znaš, kad već pomenuh one manolo cipelice i ja bih jedan par i povremeno uzdahnem na sliku istih ali ne pljujem da su neudobne, ružne, skupe i sl. Jeste grožđe visoko ali to ne znači i da je kiselo.

Poslednja izmena:

Back