kako biti drugaciji od drugih

znaci,gde god da se okrenam svi su isti,a od toga ludim...ljudi vi ste zavisnici mode...uzas...budite bar po necemu jedinstveni,a najbolje po spoljasnjem izgledu jer to svako prvi primeti....ma videcete za novu godinu ce sve do jedne devojke biti iste....budite svoji....

svi su isti zato sto su svi fenseri....prate ovu kicarsku, fusarsku modu koja danas nailazi.....strasno.....evo, ja ovih dana presla citav grad, i nisam mogla da nadjem najkasicnije kasicne farmerke....:eek:
na kraju ih nadjoh....jedva.....jedne jedine.....:)
oblacim se drugacije i vecina ljudi me gleda kao da sam nekoga ubila....strasno!!

nije sve u stilu oblačenja....

pogledaj frizure...

jelusic2.jpg

skoro svi furaju nešto ovako...

mogu na prste da nabrojim devojke koje baš briga za modu... ako im se to ne sviđa..

mene baš briga...

:rumenka:

brate....ja citav zivot imam istu frizuru....bukvalno citav zivor!! osim sto sam kao baš mala imala šiške, i kovrdžavu kosu.... sad ni bog ne moze da je uvije....:D ljudi koji me poznaju čitav život, pitaju me da li se feniram xD strašno.... i da li izvlačim pramenove.... imam plavu ravnu kosu skoro do guzeee xD haha :D
a što se tiče oblačenja...furam neki svoj fazon....nije me briga za modne trendove....zato me pojedini ljudi gledaju kao da sam nekoga ubila....ali mene baš zabole....xD
:D .... :)

Poslednja izmena:
Onda se verovatno mnogo zaljubljuješ, ima ih tuce na kvadratnom metru.
Gee, baš si iritantan što se tiče tih devojaka.

A inače ispod tih šiški su stvarno ružne.
Nek' se trte i prse koliko hoće, ali... te šiške im čuda čine.
Kad bi neko video kakve su, stavio bi prs' na čelo, pa bi se zapitao...

Ne mora da znači da su ružne... ima i onih koje su stvarno lepe...

pogotovo one koje imaju krupne oči...

nebitno da li su zelene, plave ili crne...

te šiške im samo pokrivaju oči...

lično mi se ne sviđa mnogo takav fazon...

i da mi se sviđa ne bih mogla uvek da ga furam... izgorela bi mi kosa... inače, ja obožavam moje LOKNICE :rumenka:

ima onih kojima lepo to stoji...

ali se ne menja činjenica da ih ima bezbroj i da ih ljudi ne razlikuju... :D

Samo treba da predju u ovo iznad,isti **** samo na prvom te uce da se ti povredjujes a na ovom da ti gazis! Za sve je potrebno malo petlje i stav neces me gaziti,ubicu vas sve ako treba i vise te nece niko dirati,ali ipak treba malo i dela da vide da stojis iza svojih reci!
A o Emosima sta mislim pa mislim da su odabrali pogresan fazon i da im treba malo petlje nista vise!

pa normalno da furaju kada je extra frizura...

dovoljno je da vidim neku ribu sa takvom frizurom i crnim ocima i zaljubim se u trenutku u nju :D
Isti slucaj!

Onda se verovatno mnogo zaljubljuješ, ima ih tuce na kvadratnom metru.
Gee, baš si iritantan što se tiče tih devojaka.

A inače ispod tih šiški su stvarno ružne.
Nek' se trte i prse koliko hoće, ali... te šiške im čuda čine.
Kad bi neko video kakve su, stavio bi prs' na čelo, pa bi se zapitao...
Realno i ovo je istina!
Pojedine ruzne ribe su se iscupale sa tom frizurom!

Takve frizure su bile zanimljive pre jedno dve-tri godine, kada ih nije ni bilo, pa su predstavljale nešto novo i zanimljivo.
Danas ih ima svaka, a pritom 98% tih su tzv. "banderuše" - sveže narasle samo u visinu, a obiluju oblinama kao i bandera. Tuga božija da te uhvati kad svučeš takvo žensko. :neutral:

Back