Karamazov
Ističe se
- Poruka
- 2.450
...ne znam engleski nit on zna srpski da me voza i to mi je plus![]()
a mozda obojica znate turski ili italijanski?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ne znam engleski nit on zna srpski da me voza i to mi je plus![]()
odlicno pitanje, mada ja mislim da se samo zayebavao, tacnije da je to samo bilo u sluzbi zabave... zanimljivo je da Hanibal ubija one koji su po njegovom misljenju nepristojni, bez manira, ne zasluzuju zivot... kanibalizam je samo njegov krajnji prezir prema njima, njihovo poslednje ponizenje... uzas u kojem on uziva... on ne dira Klarisu, jer je ona zanimljiva, intrigira, koliko- toliko mu intelektualno parira, a i odraz je nevinosti... Hanibal je u stvari usamljen lik, on nosi tu samocu, ali sam negde procitao da je on verzija Niceovog Natcoveka, sto moze biti zanimljivo...
Pa jedan ljudski mozak,, srce , bubreg........sta voli da jede?mislim da je to manje vise jasno... ali nije lose saznati zasto...
![]()
Slazem se, ali ne dira one koji su suprotno tim tvojim atributima, ali ne dira i one neutralne. Uzmi primer sluge onog iskasapljenog.
"Gurni ga dole, uvek mozes reci policiji da sam to bio ja". Sluga gura svog nepokretnog gospodara svinjama.
no, jednostavno mu ne prilazi. Decko je iskrvario na smrt kad je uzeo njegov otisak. Medicinska sestra ostala bez nosa kada mu je prisla. Pandur koji ga je cuvao ostao bez lica kada ga je prisao. Jednostano neprobojno staklo je za njega.
Mislim da se zaljubljivao u Klaris.
To da radi za miliciju slazem se, ali u vecoj meri. Naravno uz neke kompenzacije, drugacije ne bi pristao. Vec zamisljam spisak: brdo knjiga, dobra kuhinja i podno grejanje da bi isao bos, kao po starom brodskom podu u kuci kad je radio kao bibliotekar.
p.s. Dodao bih da je on samo jedan od milion psiho ubica, al to radi sa stilom. S obzirom na proslost, ne krivim ga ni najmanje sto je takav.
Pa jedan ljudski mozak,, srce , bubreg........![]()
Zar je?
pametniji je dr.L. Poludeo bi ti pored njega.
Ne znam ja, jeste li culi za sok terapiju, jedan pogled na onog Sormaza i zaboravio bi i detinjstvo i sve, poceo bi da se bavi cvetnim aranzmanima...
Terapije kod njega ne uspevaju.
"Kada smo mu dali serum istine i pitali nesto on nam je dao recept za sos"
secas li se?
Cek, ko je Sormaz?
verujem da bi nadmudrio Lector bilo koji vid terapije, lekova, seruma...
samo bi ga pitala sta misli o meni.a onda bi se udaljila veoma brzo![]()
Mene zanima kako biste vodili razgovor sa Lektorom, pod uslovom da vam je bezbednost zagarantovana (na primer, razgovarate na javnom mestu gde ima puno ljudi)? O cemu biste pricali sa njim? Kako mislite da bi on reagovao? Sta biste ga pitali i da li bi vam odgovorio? Sta uopste mislite o njemu?