Kako biste reagovali?

vikron

Početnik
Poruka
49
Kako bi ste reagovali kada bi vam osoba koju ne poznajete donela pismo?

Da li bi ste uzeli, otvorili i procitali pismo?

Da li bi ste pitali sta je u pismu?

Da li bi ste samo uzeli i odneli u kucu pismo i rekli hvala sto ste nam doneli psmo?

U pismu je Architect Price Calculator projekat ,a pismo je namenjeno arhitekti.

Da ste vi kojim slucajem arhitekta da li bi ste prostudirali to pismo?

Da li bi ste imali zelju da radite na tom projektu?

Da li bi ste pitali koliko para?

pa ok, postar donosi pismo, coveka znam , ne razgovaramo mnogo ali prisutan je godinama, jedino da ode na bolovanje npr pa da ga zameni neko, uruceno pismo bi uzeo pogotovo ako je namenjeno meni, kao mora licna dostava, potpisao bi i tako

Na prvu - da sam na tvom mestu potražio bih neki sajt sa srpskom gramatikom i obnovio znanje iz osnovne škole.
Verovatno si zaboravio da se "bi ste" piše zajedno - biste.

Da te potsetim:

ja bih
ti bi
on bi

mi bismo
vi biste
oni bi

nediraj ga,ima savršeno poznavanje gramatike,kao i ti uostalom,piše se ja bi h ti bi h on bi h mi bi smo itd
sve si omašio,sem ovog ''potsetim'',zaista se tako piše a ne kako pojedini tupani koji neznaju grama tiku pišu ''podsetiti'' xaxa gloopaci

Da li bi ste samo uzeli i odneli u kucu pismo i rekli hvala sto ste nam doneli psmo?

Pitala bih za koga je, od koga je... Zasto nije stiglo postom nego ga je neki neznanac doneo.
Otvorila bih pred njim, videla o cemu je rec... Ja nisam arhitekta, treba li dalje da odgovaram?
Mislim da me ne bi zanimalo.

Pitala bih za koga je, od koga je... Zasto nije stiglo postom nego ga je neki neznanac doneo.
Otvorila bih pred njim, videla o cemu je rec... Ja nisam arhitekta, treba li dalje da odgovaram?
Mislim da me ne bi zanimalo.

rekla bi nemam sitno i zatorila vrata :roll:

Da sam arhitekta da, pogledala bih o cemu se radi.

Zavisi od projekta i od toga da li sam vec negde poslovno angazovana.

I naravno, vazno je koliko se placa sve to.

O cemu se radi, zove te neka gradjevinska kompanija na nekom projektu za obnovu Sirije ili nesto??

Mala sala naravno.

Čitam svu poštu koja mi stiže, ako je adresirana na moje ime.
Sa posebnim interesovanjem čiitam poštu koja mi je lično uručena. To je, obično, nešto iz suda ili iz banke.
Nebitno je ko mi je doneo poštu.

Pročitala bih i pismo koje je neadresirano, kad neko insistira da mi ga uruči.
Šta tu može biti?
Neko mi je uslikao dragog u nepristojnoj situaciji?
Jehovini svedoci mi poslali Kulu stražara?
Reklame neke?

Ko ti danas donosi ponudu za posao, u neadresiranoj koverti?
Ako je tako nešto, založiš vatru s tim.

Poslednja izmena:
Čitam svu poštu koja mi stiže, ako je adresirana na moje ime.
Sa posebnim interesovanjem čiitam poštu koja mi je lično uručena. To je, obično, nešto iz suda ili iz banke.
Nebitno je ko mi je doneo poštu.

Pročitala bih i pismo koje je neadresirano, kad neko insistira da mi ga uruči.
Šta tu može biti?
Neko mi je uslikao dragog u nepristojnoj situaciji?
Jehovini svedoci mi poslali Kulu stražara?
Reklame neke?

Ko ti danas donosi ponudu za posao, u neadresiranoj koverti?
Ako je tako nešto, založiš vatru s tim.
Vase ima i prezime se nalazi na kovreti, adresa prebivalista i grad postanki code napisno hemijskom olovkom bez udarenog pecata na koverti.

Vase ima i prezime se nalazi na kovreti, adresa prebivalista i grad postanki code napisno hemijskom olovkom bez udarenog pecata na koverti.

Kao oni listići za glasanje? Doduše, oni stižu bez koverte, ali su na njemu moji podaci. I isto tako ih donosi osoba, meni nepoznata.

Sigurno svima redom šalju takva pisma, pa se slučajno zalomi i neki arhitekta.
"Vas, među desetinu hiljada arhitekata, izabrali smo da budete deo našeg tima...":D

Nebih dabih...:mrgreen:
Supruga vodi računa o pošti,a to od arhitekte bi mi uručila s komentarom da nema pojma koji je to kerac,a ja bih ga prosledio u kantu of cors...
Pun kerac mi i mojih projekata da bih još gledao nekih polupanih arhitekata...:manikir:

- - - - - - - - - -

A da me angažuju za projektovanje,morali bi prvo avans od par ljadi eura ,predugovor,tender ili skicu tendera itd...
Bresplatno znanje mogu dobiti kod čobana za čuvanje ofaca,a možda im i naplati nešto...:lol:

Meni obicno Marija Loncar trazi da platim racun za internet i da treba da to platim zato sto ja koristim internet.

A kada mi stigne poziv za glasanje Marija Loncar mi to stavi na kompijuterski sto.

Ne citem, znam koliko se placa internet,a poziv za glasanje bih procitao kako bi video koliko je onaj ko ga je pisao to kvalitetno odradio.

Kada bih dobio pismo u kojem se nalazi Architect Price Calculator odneo bih u kucu i otvorio i kada bi video da postoji kontakt te osobe na tom dokumentu i potpis njegov kontaktirao bih ga i bio bih zainteresovan da radim to ,ali posto za to treba izracunati kvadraturu i treba biti arhitekta...U mojim mislima bi se probudila zelja koja je uvek postojala u mojim mislima, a to je da postanem matematicar tj uskoro bi krenuo da obnavljam matematiku iz osnovne i srednje skole. I eto kada bih se bavio sa brojkama onda bi mogao to da uradim.

Architect Price Calculator projekat:

https://docs.google.com/document/d/1hMLfTse0Rgg5tllYn-il24gW5TBbud5dEyxrAfq-rcs/edit?usp=sharing

Poslednja izmena:

Back