...da vam dete (recimo 15-18 godina) kaze da s vremena na vreme pusi travu, a vikendom, kad je neka dobra zurka cepa spid ili ekstazi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Похистерисала бих, боље да не размишљам о томе.
zasto?
mozes li ipak da pokusas da se stavis u takvu poziciju i pokusas da razmislis kako bi reagovala i sta bi mu/joj rekla? da li bi pokusala da mu zabranis, da ga savetujes da to ne radi...?
strasno
Ако нисам био способан да до 15..18 године.. њега васпитам да буде ЧОВЕК онда сам никакав родитељ.
Na decu sem roditelja uticu i skola, okolina u sirem smislu ... a ja bih prvo zabranio odlazak na takve zurke.Ако нисам био способан да до 15..18 године.. њега васпитам да буде ЧОВЕК онда сам никакав родитељ.
пут којим ће себи загорчати живот а родитеље ожалоститиnekoga ko povremeno konzumira neke (ilegalne) droge ne smatras covekom? zasto?
Na decu sem roditelja uticu i skola, okolina u sirem smislu ... a ja bih prvo zabranio odlazak na takve zurke.
пут којим ће себи загорчати живот а родитеље ожалостити
ај нам свима објасни каке везе има твој потпис са твојим коментаром.
немој превише да се трудиш само...
да знаш не би лапрдала.
Procitaj SVOJ potpus- pa onda shvati zasto se necu ni potruditi![]()
mislis da bi time nesto postigla ili bi postigla kontraefekat?
i zasto bi tako reagovala?
Ако нисам био способан да до 15..18 године.. њега васпитам да буде ЧОВЕК онда сам никакав родитељ.
Na decu sem roditelja uticu i skola, okolina u sirem smislu ... a ja bih prvo zabranio odlazak na takve zurke.
a ovo je 1968. godina pa postoje bezalkoholne žuke od 20 do 22 h
Tacno tako . Dijete treba usmjeravati od mladih dana .Ako se bude bavilo sportomАко нисам био способан да до 15..18 године.. њега васпитам да буде ЧОВЕК онда сам никакав родитељ.
Jel me neko trazio ?Eh, da te cuju sad sezdesetosmasi sta mislis o njima i njihovim zurkama...![]()
...da vam dete (recimo 15-18 godina) kaze da s vremena na vreme pusi travu, a vikendom, kad je neka dobra zurka cepa spid ili ekstazi?
Tacno tako . Dijete treba usmjeravati od mladih dana .Ako se bude bavilo sportom
tesko da ce i doci u drustvo koje petlja s tim stvarima . Imati neki lijep hobi je
isto tako bitno . Moj komsija radi u Italiji i njegov sin je imao sve preduslove da upadne u
lose drustvo . Ja sam ga usmjerio da zavoli zivotinje i sad je momak postao golubar .
Sve svoje slobodno vrijeme posvecuje tome i kafici ga uopste ne privlace .