white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.883
Da li za vas važi ono oprostiću jer ga/je volim ili posle ljubavi nema prevare i izgleda da je nije bilo ni pre prevare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao tvoje obrveA kako bi ti reagovala ?
Znaci nemirno i van kontroleKao tvoje obrve)))
Uglavnom si nešto kriv.Tako da nije ni bitno sa koje strane gledasvise lice na McHammera ... levo desno hop aaa gde ces , pricaj, zasto, sta je bilo, kako si mogao, djubre, konju, meni to da uradis, jel jel jel tek tako si pokleknuo....aaaaa...
Kalo obrve, obrve za svaku dan![]()
Sta da mislim kad prvenstveno ja nisam bio cvecka, nek udara ko gde mozeDa li za vas važi ono oprostiću jer ga/je volim ili posle ljubavi nema prevare i izgleda da je nije bilo ni pre prevare?
pa nije od sapunaPravio bi se lud, onda kad bi se smirila malo situacija, nagovorio bi je da digne veći kredit kao treba mi lova za nešto. Uzeo bi lovu, a nju bi šutnuo. Hehehehe
99 posto sam siguran da me sadašnja nikad ne bi prevarila. Ali ako bi se kojim slučajem to desilo, tako bi joj uvalio. Ne radi se o tome da li je od sapuna ili ne, na svakom ćošku je nova cupika. Čoveku ako oćeš da uvališ, udariš ga po džepu.pa nije od sapuna
da joj uvalis dug za ceo tjivot
Plakala ne bih jer niko nije vredan mojih suza.A kako bi ti reagovala ?
a sta ako se kaje?99 posto sam siguran da me sadašnja nikad ne bi prevarila. Ali ako bi se kojim slučajem to desilo, tako bi joj uvalio. Ne radi se o tome da li je od sapuna ili ne, na svakom ćošku je nova cupika. Čoveku ako oćeš da uvališ, udariš ga po džepu.![]()