Kako biste ocenili igru na prvenstvu?

Ocenite igru srpske reprezentacije 2022

• Ukupno glasova
    19
Ima prostora de se bude bolje.
Hvala im u svakom slučaju, ja u stilu Desanke Maksmović mislim da je bilo sjajno čekati, gledati i nadati se.
Nisu nas osramotili, bilo je golova, ne dovoljno, ali dobri su bili.
Lepo je bilo propratiti te igre u Kataru.
Sledeća destinacija???
Следећа дестинација сплавови на Сави.

Ima prostora de se bude bolje.
Hvala im u svakom slučaju, ja u stilu Desanke Maksmović mislim da je bilo sjajno čekati, gledati i nadati se.
Nisu nas osramotili, bilo je golova, ne dovoljno, ali dobri su bili.
Lepo je bilo propratiti te igre u Kataru.
Sledeća destinacija???
.
Ово би била реална оцена нашег учешћа на овом СП и потпуно се слажем.

Ми смо одиграли како смо знали и умели и у целини то није било лоше.

Далеко од тога да смо се обрукали.

Пораз од Бразила очекивано, против Камеруна и Швајцарске у обе утакмице окренут резултат после 0:1...

Следећа дестинација је да се рашчисти Фудбалски савез, савез судија и све што је организациони део српског фудбала од шљама који се ту таложи још од шездесетих прошлог века и обавезно избаци политика из фудбала.

Првенство мора да буде такмичење, а не да медији после два кола јавно проглашавају првака који на крају то и буде. И сви знају да ће тако да буде.

Дакле, препустити савез људима из фудбала који разумеју све аспекте игре, од различитих система на терену до система постизања успеха.

Пикси је имао сређу да се затекао на месту селектора у тренутку када се ФСС распао, односно када је откривено да је председник ФСС покрао Србију за више од пола милијарде евра и још спремао атентат на Вучића(!!!), па му нико није сметао и тако смо се пласирали.

Чим се ФСС колико толико консолидовао, ствари су се вратиле тамо где су и биле.

.

Kec kao golmanska vrata. :cool: :lol: "Moze i gore.." :)
Objasnio sam ti na temi o ostavci brazilskog selektora: Piksijev promasaj u izgradnji kolektivnog, timskog duha, racunajuci da se ovo automatski podrazumeva ako ga on, kao veteran odavno poseduje, a da ga prethodno nije sherovao medju igracima kao timsku tajnu. ;) Nedostatak motivacione pripreme, jedinstva na terenu... Verovali vi ili ne: samo to i nista vise. ;) :cool:

Игра и све приказано је резултат одлука (не)стручног штаба који је тактички био најнеспособнији стручни штаб на првенству, гори и од домаћина Катара. Играчима једино замерам што су слепо пратили упуства незналица са клупе и што нису урадили нешто на своју руку.

Наравно на све је ово утицала и борба за фотеље у савезу јер Пикси је трошио више времена на то и ming games са Терзићем него на психо-тактичку припрему играча за турнирско такмичење. Нисмо имали добро стање у савезу ни за време Португала али је Пикси полетео после те утакмице....нажалост. Пренео је дух југословенских репрезентација који нас никако не напушта уочи великих такмичења.

Тотална чистка у савезу и (не)стручног особља у ФСС у свим репрезентативним селекцијама.......па нам можда буде боље за једно 10 година....

Piksi da je moralna gromada kako se predstavlja treba sam da ode. Ne da se hvata za ostvarena 2 od 3 plana. Odlazak na SP i 1. mesto u LN. Otišao si na SP, nisu te smenili kao Muslina. Tamo si zabrljao sve sto si radio do sad u 16 zvaničnih utakmica. Povuci nogu. Znate zasto neće da ode, bar, ne sam? Zato sto mu je ovo uspeh u karijeri, najbolji tim koji je vodio i uspehe koje je napravio.

Piksi da je moralna gromada kako se predstavlja treba sam da ode. Ne da se hvata za ostvarena 2 od 3 plana. Odlazak na SP i 1. mesto u LN. Otišao si na SP, nisu te smenili kao Muslina. Tamo si zabrljao sve sto si radio do sad u 16 zvaničnih utakmica. Povuci nogu. Znate zasto neće da ode, bar, ne sam? Zato sto mu je ovo uspeh u karijeri, najbolji tim koji je vodio i uspehe koje je napravio.
Sve to stoji..ali ko da ga zameni? Kao sa Muslinom, doci ce neko da se uči opet,tipa Krstajic. Ili provereni kadrovi, Tumba itd

Kec kao golmanska vrata. :cool: :lol: "Moze i gore.." :)
Objasnio sam ti na temi o ostavci brazilskog selektora: Piksijev promasaj u izgradnji kolektivnog, timskog duha, racunajuci da se ovo automatski podrazumeva ako ga on, kao veteran odavno poseduje, a da ga prethodno nije sherovao medju igracima kao timsku tajnu. ;) Nedostatak motivacione pripreme, jedinstva na terenu... Verovali vi ili ne: samo to i nista vise. ;) :cool:
Додао бих и то да селектор одабере концепцију игре која захтева много трчања и велику физичку спремност играча па после утакмице каже да је проблем недовољна физичка спремност и повреде играча. Тај или нема појма шта прича или нема појма шта ради.

Додао бих и то да селектор одабере концепцију игре која захтева много трчања и велику физичку спремност играча па после утакмице каже да је проблем недовољна физичка спремност и повреде играча. Тај или нема појма шта прича или нема појма шта ради.
Konta, `jednom davno smo se provukli kroz vrleti Albanije..` :confused: :cool:

Back