mario80
Stara legenda
- Poruka
- 82.522
Ocenite od nule do 5 kvalitet srpske reprezentacije na svetskom prvenstvu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Следећа дестинација сплавови на Сави.Hvala im u svakom slučaju, ja u stilu Desanke Maksmović mislim da je bilo sjajno čekati, gledati i nadati se.
Nisu nas osramotili, bilo je golova, ne dovoljno, ali dobri su bili.
Lepo je bilo propratiti te igre u Kataru.
Sledeća destinacija???
Šta, žensko sam pa ne treba da imam stav?Следећа дестинација сплавови на Сави.
Ја сам мислио на фудбалере..Šta, žensko sam pa ne treba da imam stav?
I šta sa njima?Ја сам мислио на фудбалере..
.Ima prostora de se bude bolje.
Hvala im u svakom slučaju, ja u stilu Desanke Maksmović mislim da je bilo sjajno čekati, gledati i nadati se.
Nisu nas osramotili, bilo je golova, ne dovoljno, ali dobri su bili.
Lepo je bilo propratiti te igre u Kataru.
Sledeća destinacija???
Moze to i ranije, samo ta neka organizacija, sto kazes, psiho-motivacija, rad na kolektivu, duhu igre......па нам можда буде боље за једно 10 година....
Sve to stoji..ali ko da ga zameni? Kao sa Muslinom, doci ce neko da se uči opet,tipa Krstajic. Ili provereni kadrovi, Tumba itdPiksi da je moralna gromada kako se predstavlja treba sam da ode. Ne da se hvata za ostvarena 2 od 3 plana. Odlazak na SP i 1. mesto u LN. Otišao si na SP, nisu te smenili kao Muslina. Tamo si zabrljao sve sto si radio do sad u 16 zvaničnih utakmica. Povuci nogu. Znate zasto neće da ode, bar, ne sam? Zato sto mu je ovo uspeh u karijeri, najbolji tim koji je vodio i uspehe koje je napravio.
Lalat kao proveren partijski kadar. Stolica, Dejan Djurdjevic. Od ovih iz ino Marko Nikolić iz Partizana, Jokanović, Veljko Paunović. Nema mnogo imena. Svaki od navedenih moze da se potpise na godinu, dve.Sve to stoji..ali ko da ga zameni? Kao sa Muslinom, doci ce neko da se uči opet,tipa Krstajic. Ili provereni kadrovi, Tumba itd
Додао бих и то да селектор одабере концепцију игре која захтева много трчања и велику физичку спремност играча па после утакмице каже да је проблем недовољна физичка спремност и повреде играча. Тај или нема појма шта прича или нема појма шта ради.Kec kao golmanska vrata.![]()
"Moze i gore.."
Objasnio sam ti na temi o ostavci brazilskog selektora: Piksijev promasaj u izgradnji kolektivnog, timskog duha, racunajuci da se ovo automatski podrazumeva ako ga on, kao veteran odavno poseduje, a da ga prethodno nije sherovao medju igracima kao timsku tajnu.Nedostatak motivacione pripreme, jedinstva na terenu... Verovali vi ili ne: samo to i nista vise.
![]()
![]()
Konta, `jednom davno smo se provukli kroz vrleti Albanije..`Додао бих и то да селектор одабере концепцију игре која захтева много трчања и велику физичку спремност играча па после утакмице каже да је проблем недовољна физичка спремност и повреде играча. Тај или нема појма шта прича или нема појма шта ради.