Kako bilo biti tinejdzer u 2000-tim?

laza57

Obećava
Poruka
74
Zanima me kako bilo vama u tom dobu srednja škola i tako to. Ja iskreno malo žalim što nisam rođen pre haha. Deluje mi kao da je bilo dosta jednostavnije vreme ne toliko toksično kao sada.

Iskreno voleo bi kada bi mogao da vidim kakav je bio osečaj napredka tehnologije tada. Pogotovo što me najviše privlači sve iz tog perioda serije, filmovi, igre...

Ufff predobro...Zurke, izlasci, nismo se tripovali ni oko cega, muvanje, nije bilo najgore stvari ikad uvedene u drustvo a to je "politicka korektnost", psovali smog bas fino, zajebavali se dosta....Glave su nam bile manje opterecene ovim glupostima sa interneta, mozgovi rastereceniji...

Nije se razmišljalo ni o novcu.
Kad ga nije ni bilo haha ...ee koliko sam puta tih godina vecerao 'leba i pavlaku....ili se zaredja krompir 4 dana zaredom za rucak...al to je valjda tad bilo normalno, nisam se osecao nesto bedno ili lose.... definitivno su ljudi vise bili ljudi. Tad je cela moja zgrada tutnjala jedni kod drugih da se zajme za namirnice ili lovu. Sad u ovoj zgradi gde stanujem ja ne znam dal je ikad neki komsija zvonio drugom na vrata, zbog cega god...

Kad ga nije ni bilo haha ...ee koliko sam puta tih godina vecerao 'leba i pavlaku....ili se zaredja krompir 4 dana zaredom za rucak...al to je valjda tad bilo normalno, nisam se osecao nesto bedno ili lose.... definitivno su ljudi vise bili ljudi. Tad je cela moja zgrada tutnjala jedni kod drugih da se zajme za namirnice ili lovu. Sad u ovoj zgradi gde stanujem ja ne znam dal je ikad neki komsija zvonio drugom na vrata, zbog cega god...
Pa oni krimosi se svi skupljali oko jednog crvenog poršea, bio jedan u beogradu, haha, a sad svaka druga budala vozi poršea. Ne sviđa mi se ovo lopovsko vreme zadnjih 30 godina. Užas. Haha hehe
Ja i sad jedem 'leba i pavlaku, šta fali, lepo je.

Pa oni krimosi se svi skupljali oko jednog crvenog poršea, bio jedan u beogradu, haha, a sad svaka druga budala vozi poršea. Ne sviđa mi se ovo lopovsko vreme zadnjih 30 godina. Užas. Haha hehe
Ja i sad jedem 'leba i pavlaku, šta fali, lepo je.

E bas to, bravo! Ranije se znalo ko su face, sad svako moze da se provuce i predstavi kao faca, a sustinski je kurton obican...Sve je izgubilo smisao nekako, sve cega se ovaj kapitalizam dotakao se unistilo i obesmislilo...Svega je previse, prezasiceno a prazno...Malo je kvaliteta a puno kvantiteta....Eee al zato sam ja sebi pre neki dan kupio Mazdicu 323, '91 godiste, i dok vozim secam se koliko su odudarale od kola koja su se vozila tada po BG-u...

E bas to, bravo! Ranije se znalo ko su face, sad svako moze da se provuce i predstavi kao faca, a sustinski je kurton obican...Sve je izgubilo smisao nekako, sve cega se ovaj kapitalizam dotakao se unistilo i obesmislilo...Svega je previse, prezasiceno a prazno...Malo je kvaliteta a puno kvantiteta....Eee al zato sam ja sebi pre neki dan kupio Mazdicu 323, '91 godiste, i dok vozim secam se koliko su odudarale od kola koja su se vozila tada po BG-u...

323F? Hehe

Je l' benzinac, za mene jedini pravi auto benzinac, a sad svi voze dizel, kao da traktor voze. Tad je samo traktor bio dizel. Haha Užas.

Je l' benzinac, za mene jedini pravi auto benzinac, a sad svi voze dizel, kao da traktor voze. Tad je samo traktor bio dizel. Haha Užas.
Ma naravno....Dizel mogu da podnesem samo kad se vozim u autobusu GSP...Nije 323F, obicna 323, ali perfektna (osim par ogrebotina)

1.jpeg

Sladak je, sećam se i njega, koliko si platio? Ne bi trebalo da je više od 1000 eura, 1500 maks. Zamisli, šta je to, a pre koštao 20 hiljada maraka. Imam i ja puno ljubimaca neprežaljenih iz tog vremena.
1350 evra...A pre toga sam imao Zastavu 101 GTL '87god koju sam prodao.. Pre nje sam imao Mecku W124 250D...Tako da pored svog regurnog auta uvek imam neku legendicu koju vozim neku vremenski period pa zamenim za drugu, jednostavno mnogo volim kola s kraja 80-ih/pocetka 90-ih...

Imao komp Pentium 4 najbolji sa 10 godina. Bile su igraonice, pojavio se Sony 1, 2, 3 koje igrao kod drugova, počeo je internet da se pojavljuje. FB je bio kao svetsko čudo. Sve to nije bilo dovoljno da me veze za kucu. Ipak je vreme sto više moguće bilo provesti napolje. Izlasci, fudbal, basket, bleja negde na klupici uz pivo, CC, Pepsi ko sta voli. Prvi mobilni su bili Nokia, Simens, Motorola, Sony Ericsson samo za poziv i poruke. Sony Ericsson sam imao u srednjoj školi i kad se išlo na ekskurziju cisto da se javiš pre i posle granice. Nosio se fotoaparat da se slika. Cesto sam ga vukao po gradu. Počele su i fleške u to vreme da koriste. Na kućištu kompjutera su izbacili disketu za flopi disk. To je bilo vau to više nema. :mrgreen:Kad smo kod igrica narezivalo se na CD, krekovalo, skidali pirati torenti, pečevi za fudbal PES Konamijev. Ludnica.

Back