gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Kada ste zadnji put udarili samar,opsovali decka-supruga,koji je bio razlog?A mozda nikada niste mu opalili samar,ili vlada harmonija među vama?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad cemo da se podelimo na divljakuse i civilizovan narod
![]()
Kada ste zadnji put udarili samar,opsovali decka-supruga,koji je bio razlog?A mozda nikada niste mu opalili samar,ili vlada harmonija među vama?![]()
Znas li koliki mi muz, bolje da budem "civilizovana".![]()
Svaka cast na odgovoru,idu mi suze od smehaZnas li koliki mi muz, bolje da budem "civilizovana".![]()
A je 'l si dobio ti nekad samar A?Ja jesam u srednjoj skoli,ljubomora,sta ces@Opa, em je vodis na putivanja em te bije. Nezavidno, ccc![]()
ja ne znam da lupim samarja mislim da ne bih ni uspela samar da mu lupim ako se ne bi sagnuo
ili tako, il da skacem, al' na sta bi to licilo, crko bi od smeha
a mozda bih se i udarila
Misli sta oces, ali muz te lepo vaspitao.ima logike
i moj ,ima ga najvise u ruke![]()
a ja civilizovana,al mislila sam da sam tako vaspitana
A je 'l si dobio ti nekad samar A?Ja jesam u srednjoj skoli,ljubomora,sta ces@
Али, питање ,,Кад сте последњи пут ошамариле мужа'''! Екстра!
To mu dodje kao svakodnevna situacija: "kada ste mu poslednji put oprale kosulju"?![]()
Znas li koliki mi muz, bolje da budem "civilizovana".![]()
Kada ste zadnji put udarili samar,opsovali decka-supruga,koji je bio razlog?A mozda nikada niste mu opalili samar,ili vlada harmonija među vama?![]()
BRAVOЈу, ни на то не бих знала одговор!
Додуше, ошамарила сам бившег момка, и то зато што је имао обичај да ми прети да ће ме ударити. Толико ме је то изнервирало, да сам му развукла такву шамарчину, да је ућутао!
После ме још молио за опроштај. Он мене.
Ето.
Opsovala jesamKada ste zadnji put udarili samar,opsovali decka-supruga,koji je bio razlog?A mozda nikada niste mu opalili samar,ili vlada harmonija među vama?![]()