BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Nema coveka koji nije razmisljao o vlastitoj smrti....
I nema nikoga ko se ne plasi smrti.
Niko ne bi voleo da se pred smrt mnogo muci i pati.
Ja recimo, da se razbolem od neke teske i neizlecive bolesti, voleo bih da umrem smrcu dostojnom coveka, voleo bih da PRIMENE EUTANAZIJU, onda kada svi, pa i ja shvate da je bitka izgubljena...
To bi moglo da izgleda ovako: Velika, ovalna sala u kojoj je krevet, a okolo na zidovima ogroman, polukruzni ekran...Jos veci od bioskopskog.........Sasvim tiha muzika, fina alkoholna pica i slatkisi na dohvat ruke.....Ni toplo, ni hladno....
A na ogromnom ekranu prolaze najlepse slike prirode, zivotinja, cveca.....
I gledajuci tu lepotu, malo po malo, covek zaspi......Zauvek.... Bez bola, bez patnje...
Tako ja to zamisljam da bi bilo najbolje i najlakse.....
I nema nikoga ko se ne plasi smrti.
Niko ne bi voleo da se pred smrt mnogo muci i pati.
Ja recimo, da se razbolem od neke teske i neizlecive bolesti, voleo bih da umrem smrcu dostojnom coveka, voleo bih da PRIMENE EUTANAZIJU, onda kada svi, pa i ja shvate da je bitka izgubljena...
To bi moglo da izgleda ovako: Velika, ovalna sala u kojoj je krevet, a okolo na zidovima ogroman, polukruzni ekran...Jos veci od bioskopskog.........Sasvim tiha muzika, fina alkoholna pica i slatkisi na dohvat ruke.....Ni toplo, ni hladno....
A na ogromnom ekranu prolaze najlepse slike prirode, zivotinja, cveca.....
I gledajuci tu lepotu, malo po malo, covek zaspi......Zauvek.... Bez bola, bez patnje...

Tako ja to zamisljam da bi bilo najbolje i najlakse.....