Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako bi ste reagovali da vas rodjeni sin napickara pad prijateljima
Kao prvo, vaspitavam svoje dijete tako, da se nadam da mi se to nece nikada desiti, a ako bi se desilo (ne daj Boze), prvo bi iskulirala pred prijateljim i to vrijeme dok ne odu bih posvetila analiziranju situacije. Ali posle bi je naribala sigurno!
i nije mi jasno zasto je naglaseno
"vas rodjeni sin" i "pred prijateljima"
je li to zato sto je slicno ponasanje mozda ok ako je od nekog drugog ili ako nije pred ljudima?
ni ja njega ne pickaram pred drugima pa nece ni on mene.....resavamo sta imamo u 4 oka.....i ako ja njega ispostujem ima da i on postuje mene.....nisam mu ja drugar da za usi moze da me vuce.....
Pa zavisi od uzrasta sina.
Ako je 18+ i dotle je doslo da to radi pred prijateljima, u vecini slucajeva znaci da roditelji nemaju pojma. O zivotu, o roditeljistvu, ili i o zivotu i o roditeljstvu.
Bez obzira imao roditelj pojma ili ne, bio u pravu ili ne, nije uredu da napi,,ara roditelja!!!
Ipak sam ja roditelj i zasluzujem postovanje, mozemo se ne slagati, posvadjati, naljutiti, ali postovanje mora postojati!!!
Naravno da mora biti obostrano! To niko ne spori. Koliko puta se nisam slagala sa roditeljima, bila ljuta, bijesna, ali im nikada ruznu rijec nisam rekla, iz postovanja, a kamoli napi...rala.
Nikako...nemam sina(jedino ako me zet ne doFati)...ali u svakom slucaju je i to bolje nego od rodjenog deteta...kazu ljudi-kad te "tvoje" bije mnogo boli...ovako zet je tudji pa nema veze!
У питању је легенда Аца. (Ко га зна - зна целу причу и све му је јасно! )
Тема је стара неколико година, Аца више није на форуму а надам се да је своје проблеме превазишао!
П.С. Ах да, да се исправим - напичакарти родитеље је лепо!