Kako bi ste reagovale

Mudro zboriš, fina, alava devojčice! (radostanzbogtvogpovratka)

P. S. Preskočio sam namerno atribut "matora" iako je u Krstarovu ovih dana moderno koristiti ga umesto paste, konca i električne roločetkice za zube.

P. P. S. Stariji sam dve i po godine od tebe, iskreno se nadam da je to dovoljna razlika uz slogan "neće ništa da ti fali".

nisam te cula da arlauces :P
pocni, ako zelis sa tobom da prozborim koju na ovu temu :malav:

p.s. i ne lazi za godine, zivotinjo odurna, stariji si (bar) barem 3 i po godinice

nisam te cula da arlauces :P
pocni, ako zelis sa tobom da prozborim koju na ovu temu :malav:

p.s. i ne lazi za godine, zivotinjo odurna, stariji si (bar) barem 3 i po godinice
Arlaukaću na tvom grobu, dušo, obećavam. Evo, draću se toliko da će tvoji prvi komšije pokojnici da ustanu iz svojih grobova i pobegnu odatle duhom bez obzira! :malav:

Elem, nisam znao da u Finskoj toliko vole Hegela! Da ga vole u istočnoj Nemačkoj, to sam saznao kada se jedna moja drugarica pre par godina vratila otud i krenula da me nežno guši s pričom,
kako je izvukla pouku iz Hegelove teorije o odnosu gospodarice i roba.
Spolja posmatrano, gospodarica je ta koja tlači roba.

Ali Hegel je uočio, sad ona uočava, da i gospodarica zavisi od roba, ne samo ekonomski već i emocionalno.
Ova dinamika zapravo daje robu značajnu moć u njihovom odnosu, sada primećujem, a ko drugi do tvoj ja.
I Hegel uviđa da moć postoji u dva aspekta, to jest - da bi neko bio moćan, ovaj drugi se mora odreći moći.

S obzirom na to, nastavlja tvoj Koja srećan zbog tvog povratka, da je Hegel svaku vezu video kao neku varijaciju odnosa gospodarice i roba, možda on i nije naročito privlačan filozof kada je u pitanju odnos između jedne alave žene i jedne životinje,

ali njegov uvid u ono što se dešava kada postoji neravnoteža moći veoma je poučan.

P. S. Nemam ništa protiv razlike od 3 i po, što veća razlika to manje šanse da ti nešto zafali, čedo moje balavoguzo. :heart:

Poslednja izmena:
Cek jesam ja dobro skontala?? Milan hoce da zeni nevinu, pa se pita kakva bi reakcija njenih roditelja bila?? To sto nece hebat ni sad ni za dva'est godina nikom nista??
Ako je tako. Milane polako prvo nadji zenku i znaj da je sex sa osobama ometenim u intelektualnom razvoju zakonom kaznjiv.

Cek jesam ja dobro skontala?? Milan hoce da zeni nevinu, pa se pita kakva bi reakcija njenih roditelja bila?? To sto nece hebat ni sad ni za dva'est godina nikom nista??
Ako je tako. Milane polako prvo nadji zenku i znaj da je sex sa osobama ometenim u intelektualnom razvoju zakonom kaznjiv.
Milan je matori i neartikulisani prdonja koji bi neku 20 godina mlađu, ali sve mu ostaje samo na nivou fantazije.

Milan je matori i neartikulisani prdonja koji bi neku 20 godina mlađu, ali sve mu ostaje samo na nivou fantazije.

Pa uglavnom svima... jer koliko god se puvali... ne ostare ni lepo ni pametno... a ni bogato, pa da bar sponzorusu navataju...
Nego da ja ozbiljno odgovorim na temu.
Nemam cerku tako da je ovo na nivou sfa... nisam roditelj.
Bio bi mi sok i trebalo bi mi puno vremena da se naviknem. Vise bi mi taj sok bio na civilizacijskom nivou nego na prakticnom. Brak je mnogo vise od negovanja u bolesti i lose erekcije pa da bih to uzela kao argumente protiv tog braka, jer ako nekome to predstavlja problem onda ne bi trebalo da se vencava ni sa nekim ko je njegovih godina. Prosto nije spreman na ono i u dobru i u zlu sto porodica jeste. Ali ne petljam se mnogo u ljubav ni sad... zivot toliko nema smisla i toliko ume da bude deprimirajuc da mu nekad ta ljubav, bilo koje vrste dodje kao jedina svetla tacka.
Za sebe znam da to ne bi funkcionisalo, da ljude koji su tih godina ni ne gledam kao seksualna bica, ali bilo bi smesno misliti da su moji arsini dobri za sve.

Poslednja izmena:

Licno ne trazim nista sto mi ne pripada.Rado primam ponude finih i kulturnih dama.
S druge strane ,ne obazirem se na propagandu profuknjaca.

Njima se zna - noga u dupe i :NAPOLJEEE!

Back