Kako bi ste reagovale

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
46.837
...kada bi vasa cerka dosla i rekla da hoce da se uda za coveka koji je stariji od vas.

Npr u stilu: "Ja ga neizmerno volim i razlika u godinama ne treba da bude prepreka. Ta zivimo u 21 veku".

Da li bi se vasa impulsivna reakcija razlikovala od takticke?
Kakva bi bila jedna a kakva druga?

Pitanje i za muskarce..
Cera vam dovede verenika na rucak ,kad ono vas skolski drug.

Kako bi ste odreagovali?

Poslednja izmena:
Zaključala bi je u podrum !!!

Nisam taktičan tip.!

Zasto bi je zakljucala?

- - - - - - - - - -

to je za moju dusevnu bol

Zasto dusevna bol ako je ona srecna?

- - - - - - - - - -

zato sto mi se ne svidja to. ne razumem sta bi zenu od 40 godina npr., privuklo kod decka od 20 ili 25 godina (sem tog cuvenog sexa) i jos da ga zarobi da ne moze da prozivi zivot. ja sam zatucana i konzervativna inace. :mrgreen:

Kako bi ga zarobila?

Svako ima pravo,da bira svog seksualnog partnera.Ako neku devojku,moze seksualno da zadovolji,samo covek cetrdesetih godina,tu mama i tata,nemaju sta da se mesaju. Mi moramo da shvatim jednom za svagda.Ne moze da postoji dominacija,jedne osobe,nad drugom osobom.To sto je neko nekome,otac ili majka.To njima
ne daje NIKAKVA PRAVA,da se mesaju u nacin zivota i izbor njihovog seksualnog partnera,ili partnerke.To sto je neko MOJA cerka,ili MOJ sin,ta oznaka
nema nikakvo znacenje,u smislu prisvojne pripadnosti.Tu mnogi roditelji grese,jer zbog te recice MOJ ili MOJA,smatraju da imaju neka veca prava,po pitanju
uplivisanja na zivote svoje odrasle dece.

...kada bi vasa cerka dosla i rekla da hoce da se uda za coveka koji je stariji od vas.

Npr u stilu: "Ja ga neizmerno volim i razlika u godinama ne treba da bude prepreka. Ta zivimo u 21 veku".

Da li bi se vasa impulsivna reakcija razlikovala od takticke?
Kakva bi bila jedna a kakva druga?
Imam cerku i znam da joj toliko stariji nisu izbor.
I nisam sigurna sta bih rekla "kad bi bilo", ali bi sigurno "primetila" nesto. :lol: Sto ne znaci da bi ja odlucivala tu o krajnjem ishodu, sa njenim punoletstvom meni je sve ok ako je i njoj.

I poznajem takve parove, samo sto godinama do braka ne dolazi, ne smeju matori zbog bivse i dece da se zene toliko mladjom. :roll:

Poslednja izmena:
Svako ima pravo,da bira svog seksualnog partnera.Ako neku devojku,moze seksualno da zadovolji,samo covek cetrdesetih godina,tu mama i tata,nemaju sta da se mesaju. Mi moramo da shvatim jednom za svagda.Ne moze da postoji dominacija,jedne osobe,nad drugom osobom.To sto je neko nekome,otac ili majka.To njima
ne daje NIKAKVA PRAVA,da se mesaju u nacin zivota i izbor njihovog seksualnog partnera,ili partnerke.To sto je neko MOJA cerka,ili MOJ sin,ta oznaka
nema nikakvo znacenje,u smislu prisvojne pripadnosti.Tu mnogi roditelji grese,jer zbog te recice MOJ ili MOJA,smatraju da imaju neka veca prava,po pitanju
uplivisanja na zivote svoje odrasle dece.

Da ali deca treba da se savetuju sa svojim roditeljima.

Imam cerku i znam da joj toliko stariji nisu izbor.
I nisam sigurna sta bih rekla "kad bi bilo", ali bi sigurno "primetila" nesto. :lol: Sto ne znaci da bih ja odlucivala tu o krajnjem ishodu, sa njenim punoletstvom meni je sve ok ako je i njoj.

I poznajem takve parove, samo sto godinama do braka ne dolazi, ne smeju matori zbog bivse i dece da se zene toliko mladjom. :roll:

Ako bi ipak doslo do braka, da li bi ga podrzavala?

Back