Kako bi ste podneli prevaru?

Imam čudan pogled na prevaru, tj. čudno shvatanje valjda. Prevara mi je samo ukoliko imaš paralelnu vezu (baš vezu, ne da se desio seks jednom, nego si zatreskan u nekoga), u tom slučaju-razgovor i doviđenja. Desilo se da se zaljubiš u nekog drugog i šta sad, normalna pojava. Samo nema potrebe da gubimo vreme jedno s drugim ako je gotovo.

Nesto nisam ubedjen u toliku toleranciju.

Da je u pitanju brak, i da ima djece.... mislim da bi pokusala oprostiti i rijesiti nekako taj problem, naravno, ako bi i druga osoba imala iskrenu zelju da se sacuva brak.
Da nema djece, ciao, zbogom, sretno... nema razgovora... nebi pitala ni onu famoznu "zasto"...

Citam o tome kako je muz / decko sta vec obezglavio svoju partnerku zbog prevare pa se pitam kako bi ste vi to podneli da vas prevari voljena osoba?

Da li bi ste u afektu uradili nesto, da zateknete tu osobu sa jos nekim?
Da li bi vam se reakcija promenila da vam ta osoba kaze "Bio/la sam sa drugim" ili da saznate to od nekog kome verujete iz prve ruke, najbolji prijatelj, recimo?
Da li bi ste se mozda na neki nacin osvetili, spavali sa nekom drugom osobom i sl?

Da li bi ste mozda sudili i njoj i njemu po kratkom postupku ili samo nekom od njih?
I koliko je logicno, razumljivo, ubiti nekog, pa i na onako brutalan nacin, zbog prevare?

Pogledajte prilog 396811

Da je zateknem, pridruzio bih im se.
Da cujem od nje, bilo bi mi jako krivo sto se nije setila da me pozove na zajednicko druzenje.
Da cujem od drugih, bilo bi mi jako krivo sto se nije setila da me pozove na zajednicko druzenje. :lol:

Cuj, biti brutalan i lisiti sebe takvog iskustva. Pa kome bi to pomoglo. :roll:

Back