Kako bi ste podneli prevaru?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam o tome kako je muz / decko sta vec obezglavio svoju partnerku zbog prevare pa se pitam kako bi ste vi to podneli da vas prevari voljena osoba?

Da li bi ste u afektu uradili nesto, da zateknete tu osobu sa jos nekim?
Da li bi vam se reakcija promenila da vam ta osoba kaze "Bio/la sam sa drugim" ili da saznate to od nekog kome verujete iz prve ruke, najbolji prijatelj, recimo?
Da li bi ste se mozda na neki nacin osvetili, spavali sa nekom drugom osobom i sl?

Da li bi ste mozda sudili i njoj i njemu po kratkom postupku ili samo nekom od njih?
I koliko je logicno, razumljivo, ubiti nekog, pa i na onako brutalan nacin, zbog prevare?

Poslednja izmena:
Citam o tome kako je muz / decko sta vec obezglavio svoju partnerku zbog prevare pa se pitam kako bi ste vi to podneli da vas prevari voljena osoba?

Da li bi vam se reakcija promenila da vam ta osoba kaze "Bio/la sam sa drugim" ili da saznate to od nekog kome verujete iz prve ruke, najbolji prijatelj, recimo?
Da li bi ste se mozda na neki nacin osvetili, spavali sa nekom drugom osobom i sl?

Da li bi ste mozda sudili i njoj i njemu po kratkom postupku ili samo nekom od njih?
I koliko je logicno, razumljivo, ubiti nekog, pa i na onako brutalan nacin, zbog prevare?

razisli bi se ko ljudi

Nije da nisam razmisljala o tome :lol: (O otkidanju donje glave, naravno :zcepanje:) Salim se. Meni je van svake pameti ubiti nekoga ma iz kog razloga a pogotovo iz ovako `sitnog.`
Jedino bih ubila nekoga da uradi nesto mojoj porodici ali to je vec druga tema. Imala sam jednom fimsku scenu, javljeno mi je gdje se nalazi osoba x sa osobom y. Sva sreca pa je bila slava nedavno pa mi ostalo kolaca (zapakovanih :zcepanje:). Nacrtam se tamo u roku od 20 min, osoba x blijed kao krpa, konta- nosim noz ili nesto slicno. Osoba y me gleda u nevjerici, nista ne konta :lol: Samo spustim kolace na sto i kazem: Evo da imas sta pojesti uz kafu, dabogda ti bila zadnja :lol: okrenem se i izadjem. 5 dana kasnije se smuvam sa drugim a sta je bilo sa njim i doticnom pojma nemam :lol: drzao me bijes par dana. ali ne dovoljan da ga ubijem :lol: Uglavnom kajao se kasnije,slao poruke, smarao sa laznih brojeva a ja sve izignorisala. Ima od toga prilicno dugo, nedavno se javio na fejsu (nemam ga u prijateljima, naravno) i to sam izignorisala. Uglavnom bila sam bijesna par dana, nasla drugog, pa me proslo a drugi je zaista bio susta suprostnost, sva sreca :worth: sad mi to sve toliko smijesno i beznacajno, evo smijem se dok pisem ovo.
Totalno nebitna osoba, e sad zamisli da sam ga ubila i zbog njega otisla u tvorza i nositi kretena na dusi :zcepanje: Necu na njega da trosim metke, cuvam za bitnije stvari :rotf::koto:

Stalno je podnosim :mrgreen: oguglao :rumenko:

Back