Kako bi reagovao svet da se u neku zemlju spuste vanzemaljci?

Psihoanaliza teme:

Totalna paranoja pomesana sa histerijom i raznim agorafobijama.......
Svi mocni i bogati ljudi sklonjeni u neka posebna sklonista za koja 99,9% ljudi nije ni znalo da postje.....
Ujedinjenje svih vojski na celu sa Amerikom i Rusijom..........

Totalni haos na zemlji (od strane ljudi) kradje,ubistva destrukcija,otimacine silovanja - to bi oni najgori radili - jer bi mislili da je kraj blizu pa da se "izzive".......Kao sto se vec i potvrdilo kad su po Bgu za vreme raznih malecnih dogadjaja mnooogi koristili pa obijali prodavnice krali cokolade viski i nike patike........a tek da alieni dodju to bi bilo.......

Sledece sto ce se desiti na zemlji od strane ljudi zavisi od sledeceg koraka aliena.......

Poslednja izmena:
U vezi s navedenim...
Ako bi Srbi prisli iole blizu svemirskog broda, isti bi bio razmontiran i njegovi delovi bi mogli da se pronadju na buvljacima sirom Srbije...

Hahahahahahahahahaaha :) :) :zskace::zskace:

Veoma diskutabilna tema.
Ne znam sta bi radili oni koji veruju u vanzemaljce, mozda bi digli kip, marsirali ulicama sa natpisom, Mi smo verovali u vas, mozda bi se onesvescivali ... Ali istinski to su samo moje pretpostavke niko ne moze da zna unapred.
Oni koji nisu verovali bi poceli, bili bi uplaseni od novog i ne bi znali da li da se raduju sto su tu ili da se boje. Jedan deo sveta bi pricao da su dosli da nas pokolju, drugi bi rekli da su dosli da nam pomognu... Svi bi o tome pricali i cekali sta ce se desiti. Pretpostavke bi bile prelivene po televiziji, internetu...
Svet bi sigurno hteo istinu o tome sta oni oce, tako da bi novinari iz celog sveta doputovali u tu drzavu da saznaju sto vise i izveste svoj narod.
Neke drzave bi mislile da su pretnja pa bi se bunili neke drzave bi mislile da su tu da nam pomognu.
Za pocetak bi kontakt sa njima bio dovoljan, jer da oce da nas uniste ne bi se spustali vec bi nas demolirali iz vazduha ili svemira.

Znam da vas ne zanima sta bih ja radio onda, ali ne bih nista. I dalje bih morao da hranim porodicu placam racune tako da bih ziveo isto kao pre, time sto su dosli ok i sta ja mogu. Ako neko iz toga izvuce korist to nece biti narod. Vec opet oni koji vode svet i drzave i po njima mi smo niko i ne treba da znamo istinu.

Na svetu pricaju svi da ce nam vanzemaljci doneti lep poklon :)
Donece jedno lepo novo velikoo oruzje koje ce dati amerima i kinezima. Znaci bice vatrometa posle nove :)
Sto bi nas oni napali? Besmislica, svako stvorenje zna da ljudi znaju lepo i elegantno jedni druge da ubijaju, sto bi oni trosili snagu na nas. Pa mi smo halapljivi, samo svadje, neverice, istrebljenje sopstvene vrste nam je u krvi. Oni ce doci uzeti kokice i zavaliti se u brodic i cekati kad ce njihov poklon da se otvori.
Ne znam da li jos postoji bilo gde neka vrsta koja ovoliko obozava zbog moci i para da istrebljuje svoju...
Tako da coolirajte bre, pre cemo mi sebe unistiti i planetu nasu jedinu nego neko drugi nas.
Ja bih rado ako ih sretnem da im kazem ocu snjima gore da i ja kokicarim i gledam vatromet :)

Back