Kako bi oni danas izgledali?Šatro!

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.900
„Evo nas sa Henrijem VII, prvim monarhom Tudora, što je česta molba svih vas.
Henri je bio poslednji kralj Engleske koji je došao do prestola u bitci nakon što je
pobedio Ričarda III u bici kod Bosvort Filda 1485. godine.“

Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2a9e776af08__880.jpg

"Kaligula, zloglasno derište i rimski car."
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa2cf10500__880.jpg

Marie Antionette
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2a9ee9baab6__880.jpg

„Tokom svog života, Elisabeth (poznata kao Sisi) je bila poznata po tome što je bila lepa, pametna, buntovna i strastvena. Definitivno vredi malo kopati ako vas zanima Evropa iz kasnih 1800-ih.
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa0c58d3d9__880.jpg

„Žana Antoanet Poason, poznatija kao gospođa de Pompadur. Ona je prvi put zapala za oko LujaXV na maskenbalu 1745. (pričalo se da je ona bila obučena kao domino, a on kao biljka) i bila je njegova poglavica. ljubavnica nakon toga do 1751. Čak i nakon što više nije bila Lujeva ljubavnica, bila je prijatelj od poverenja, poverljiva osoba i savetnik, u suštini postala jedna od najmoćnijih žena na francuskom dvoru sve do svoje smrti 1764.
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa239e09a3__880.jpg

Jane Austen
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa146e65a1__880.jpg

„Agripina Mlađa je neko o kome sam tek nedavno saznao više, ali je imala lud život. Bila je sestra cara Kaligule i majka cara Nerona. Toplo preporučujem da je potražite ako vas zanima to doba Rimljana. istorija!"
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2a9c1542da4__880.jpg

Louis XIV, The Sun King
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa38b443b5__880.jpg

„Ovaj portret Katarine Aragonske, žene kralja Henrija VIII i engleske kraljice 1509-1533, oduvek mi je bio omiljeni. Postoji nekoliko njenih portreta koji se razlikuju po izgledu, tako da je teško reći njenu pravu sličnost.. mislim da ova odslikava njenu pobožnost, krotkost i poslušnost kao što su dokumentovali istoričari."
Heres-What-Julius-Caesar-Others-Would-Look-Like-Today-5e2aa7e069650__880.jpg

https://www.boredpanda.com/historical-figures-recreated-history-becca-saladin/

Back