Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Al oni baš misle da smo važni![]()
loze te za chlanarinu i stranachke beneficije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al oni baš misle da smo važni![]()
Ne gledam ja na svet s visine. Samo na tebe![]()
Pai ovako. Nekad davno sam se takmičila i na tome živela i to je mnogo trošilo energiju i jako sam se umorilamože se reći da sam živela od mržnje. Onda sam rešila da se prodobrim i da pustim tu dobrotu unutra sve misleći da i ako mi se ne vrati opet ću se bar bolje osećati. Nije mi se vratilo. Ali se nisam ni osećala bolje. Šta više, toliko mi se nije vratilo da je počelo da ide u kontru i da je ta dobrota em bivala pogrešno protumačena em maksimalno zloupotrebljena. Nije ni u tome odgovor.
I sad naravno da ga tražim, verujem da smo svi ovde da bismo nešto tražili. Ne nužno i našli
Možda postoji misija koja mi izmiče zbog određenih stvari kojima sam se zanela, možda ovo i nije kazna nego eto, samo usmeravanje na pravi put.
Ali tu sam sebična. Ajnštajn, zapravo, sada nema ništa od svoje teorije...
Pa i svet. Danas sam bila na nekom skupu, političkog karakterai saznala da sam član
i kad malo pažljivije pogledam, ja sam samo jedan, ali opet, jedan! od njih
a onako, u gomili... ne mo'š reći da nismo važni
![]()
Pa gde sam ja rekla da to želim?! Šta sad, očitala si mi bukvicu ko i ostali?pa kakvu dobrotu onda ocekujes da ti se vraca......zivi i mrzi, sta te briga, ali ne ocekuj nista lepo. to je tako prosto. ti ne mozes da zagadis planetu ali samu sebe da unistis mozes i te kako. da pojedes samuy sebe. izgrizes. kiselina rad. kiselina nagriza i ojeda i sl. e sad, sve je ovo duboka filozofija ali ovo je forum o ljubavi pa ovakvoj temi i jeste mesto ovde. ljubav ili mrznja, tvoj izbor.
ali me uvek rastuzi kad vidim slicne primerke..
a kurs jebbi ga, biras sama......
Pa gde sam ja rekla da to želim?! Šta sad, očitala si mi bukvicu ko i ostali?
E ljudi, da me ne razumete pogrešno, sve što ste napisali već sam 'iljadu puta pomislila.
Nije baš tako očigledno rešenje, a verovatno ga i nema.
Valjda je sebičnost rešenje.
pojedinac zagadjuje okolinu i planetu.
to radimo svakodnevno. zbog tih pojedinacnih zagadjenja nastalo je globalno.zato u ekologiji osnova je edukacija pojedinca.
ne znam da li primecujete da se zlovolja mnogo lakse siri i prihvata od dobrovolje
tako je lako, tako humano, tako in biti nadrkan, izivljavati svoja nezadovoljstva, izdrkavati se za sve i svasta.
od nemoci smo sebi darivali luksuz histerije.
mizerija, tracenje uma