Kako bi izgledao vas vojni rok?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako bi izgledao vas vojni rok?

• Ponovo???

glasova: 1 14,3%
  • Nekako

glasova: 0 0,0%
  • Nikako

• Uzalud im trud

• Ma kakvi

glasova: 2 28,6%
  • Prigovor savesti

• Versko izuzece

• Gubljenje vremena

• Ko da daje pare za racune dok neko vice na mene?

• Nisam za to

glasova: 2 28,6%

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
Neki peak je bio 90ih , tu se potrošile baterije.
Sada su ostale samo priče...
Ako ovi sada krenu na Kosovo to će biti žešći faul, gori nego sa Vukovarom.
glupa srbadija misli da su to isti oni bosonogi siptari iz devedesetih.
evo, leta gospodnjeg 2022 u ravnome banatu lokalni siptari sto drze pekaru uvezbavaju voznju dronovima. svaki je ima
i mnoooogo me podseca na one snimke iz ukraine.
dok se mi ovde delimo na patrijote i zapadne izdajice, scipetari vezbaju da pogadjaju lazara, milosa i ostali ponos nase vojske sa jeftinim dronovima.

evo, leta gospodnjeg 2022 u ravnome banatu lokalni siptari sto drze pekaru uvezbavaju voznju dronovima. svaki je ima
dok se mi ovde delimo na patrijote i zapadne izdajice, scipetari vezbaju da pogadjaju lazara, milosa i ostali ponos nase vojske sa jeftinim dronovima.
Mi se ne delimo sami, nego su izdajnici protiv svakoga ko nije s njima, rusima, ustasama i siptarima, nadajuci (kao uvek) da sa neprijateljem mogu da se dogovore i podele vlast.

kratko i jasno,dok ne shvate šta znači pretvaranje mačeva u plugove,razoružanje svesno zbog shvatanja da je rat besmisleno žrtvovanje
prvo bi trebalo da se svede politika prema drugima na predloge i savete i dogovore
ako vidimo da je politika nametanja,ucena i ultimatuma,za prostu dominaciju moći i ovladavanje drugima radi iskorištavanja njihovih ljudski i ekonomskih za svoje ciljeve i interese,imaš opciju da se braniš ili da služiš
ako služiš naoružaće te i moraćeš da se boriš protiv svakog koga oni odrede za tvog neprijatelja,i potrošićeš svoje ljudske i ekonomske resurse da njima bude bolje,a ti možeš samo da budeš žrtvovan
ako se braniš,možeš sam da određuješ svoj stepen ugroženosti a samim tim da deluješ protiv svih manipulacija i ucena dok ljudska svest ne dođe do nivoa razoružanja,jer potreba čoveka jeste hrana,a ne da nema drugih koji ne misle isto
i kad dođe do razoružanja,ne razoružavaju se prvo mali koji nemaju realnu moć da prete,već najveći prvo,koji koriste moć za jednoumlje i totalnu potčinjenost i nestanak svih koji ne žele da rade i misle šta im se kaže
a svako ko se brani treba da bude duplo spremniji od onog koji nameće,manipuliše,ucenjuje i želi da te uništi,na jedan ili drugi način

Bojkotovati siptarske pekare da ne bi kupovali dronove.

Back