kako bi izgledao forum da ga vode zene? :o)

Ne znam zašto je ovo hipotetičko pitanje, kad postoji Ana.rs.

Stroža pravila, bolja kategorizacija tema, spam i preterana devijacija sa teme se ne tolerišu, ne tolerišu se klonovi, zabranjena je politika, i teme sa fotografijama članica i članova su nevidljive za nečlanove, i strogo je zabranjeno postavljanje drugih ljudi na fotografijama bez njihovog odobrenja.

I nema linkova, osim YT, što je bezveze pravilo, ali čini forum urednim i preglednim (može da se ostavi izvor nekog navoda, ali bez www ili http dela).
Форум на коме нема спамовања и држи се строго постављених правила личи на школу пре 2.св.рата, само чекаш одакле ће излетети учитељица са прутом у руци...
Досадноооо...

Па, знате како, има жена и има жена.
Неке су питоме и нежне, неке су пуне себе и јаке.
Шта мислите, који тип жене би прихватио да води форум?
И шта би онда мушки рекли?
Све жене су аждаје, упропастише форум.
А форум ће пропасти због нас форумаша, не због онога ко га води.
Све нам је допуштено, сем макљања, али ми смо сморили сами себе.

Форум на коме нема спамовања и држи се строго постављених правила личи на школу пре 2.св.рата, само чекаш одакле ће излетети учитељица са прутом у руци...
Досадноооо...
Sunce ti hebem tamo je ko na šalteru 🤣
Šalteruše i njihova slepa pridržavanja beskrajnih pravila
Neću da vređam, ali čovek mora biti malo fleksibilniji ... postoji razlog zašto niko ne voli "da ide po šalterima" a ove žene koje veličaju takav sistem borave ovde kad god dođem, pa kad stignu onda i tamo ...ma to liči na nekoliko njih koje palamude ne bi li bile bitne

Овде су у пар наврата причале о том форуму, морала сам да скокнем и видим шта пропуштам...не бих ја онде могла ни 2 дана, прво уби ме розе боја, друго толико је стерилан и досадан да бих брзо пала у депресију.
Тако да Хвала, али не, хвала...

Back