Fiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
.
Bilo bi vema ''VRUCE'' veruj mi........znam to-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
.
_7eDini_:Fiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
.
Srculence:Hajde bre da se vidimo negde
pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
Mnogo si bre naporan...![]()
_7eDini_:Fiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
.
mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
Sasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
Srculence:Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
![]()
Verovatno smo se videli vishe putaSasha85:Srculence:Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
![]()
Mozda...![]()
Srculence:Verovatno smo se videli vishe putaSasha85:Srculence:Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
![]()
Mozda...![]()
![]()
mario80:Jao bas za vikend mi nece datiFiorella:znaci, dogovorili smo se! onda za vikend? 8)mario80:Pa rekla je ako me vodi neko tako SIGURAN kao ti onda me pustaFiorella:pa daaaa...i tebe bih vodio ako te mama pusti... 8)Anonymous:Stvarno?mario80:pa...ja bih tebe vodio u zoloski vrtic...kupio bi ti sladoled...pa bi te vodio i u luna park...pa u mekic...zlato moje maleno... :wink:milicaanchy:Good idea.......samo bez Maria......mozesh da zamislish shta bi on radio.......!
![]()
Moze neko npr. Iz Loznice do Beograda pa da vidi nekogaSasha85:Srculence:Verovatno smo se videli vishe putaSasha85:Srculence:Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
![]()
Mozda...![]()
![]()
Samo ako smo iz istog grada.... :wink:
da, nekim cudom...ja ovde nevidim neke ljude po par godina.... 8)Srculence:Moze neko npr. Iz Loznice do Beograda pa da vidi nekogaSasha85:Srculence:Verovatno smo se videli vishe putaSasha85:Srculence:Mozda se mi i vidimo nekada na ulici,a da toga nismo ni svesniSasha85:mario80:pa ima samo jedan nacin da me se resis...da me izbacis odavde ili da se sretnemo...Sasha85:mario80:pa ja se malo salim sa njima... 8) ali sa tobom nema sale...samo kazi kad i gde. za tebe uvek bicu tu. :wink:Sasha85:Jah je do sada pokusala 2-3 puta da organizuje okupljanje i od toga nikad nista nije bilo...
![]()
![]()
![]()
Mozda...![]()
![]()
Samo ako smo iz istog grada.... :wink:
fiorella, ako licis na fiorellu ja dolazim samo tebe da vidimFiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
Znam da je tema vec postojala i da ovi stariji verovatno znaju o cemu pricam.Meni je ideja pala na pamet i znam da bi se neki od vas i slozili.Ostavite svoje misljenje ovde.
Moderatorima-stvarno me je mrzelo da trazim onu temu i milim vas nemojte da ovu obrisete ili zakljucate,a ako vec iz nekog razloga morate bar napisite zasto.A doslo je dosta novih ovde pa ce mozda voleti da cuju.
Stvarno!?Ma kazem ja da je Fiorella najbolja,ali ne licim bas puno na nju.nesaa:fiorella, ako licis na fiorellu ja dolazim samo tebe da vidimFiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
Znam da je tema vec postojala i da ovi stariji verovatno znaju o cemu pricam.Meni je ideja pala na pamet i znam da bi se neki od vas i slozili.Ostavite svoje misljenje ovde.
Moderatorima-stvarno me je mrzelo da trazim onu temu i milim vas nemojte da ovu obrisete ili zakljucate,a ako vec iz nekog razloga morate bar napisite zasto.A doslo je dosta novih ovde pa ce mozda voleti da cuju.![]()
:wink:
Fiorella:Stvarno!?Ma kazem ja da je Fiorella najbolja,ali ne licim bas puno na nju.nesaa:fiorella, ako licis na fiorellu ja dolazim samo tebe da vidimFiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
Moderatorima-stvarno me je mrzelo da trazim onu temu i milim vas nemojte da ovu obrisete ili zakljucate,a ako vec iz nekog razloga morate bar napisite zasto.A doslo je dosta novih ovde pa ce mozda voleti da cuju.![]()
Fiorella:ebi ga! bas nemamo srece... 8)mario80:Jao bas za vikend mi nece datiFiorella:znaci, dogovorili smo se! onda za vikend? 8)mario80:Pa rekla je ako me vodi neko tako SIGURAN kao ti onda me pustaFiorella:pa daaaa...i tebe bih vodio ako te mama pusti... 8)Anonymous:Stvarno?mario80:pa...ja bih tebe vodio u zoloski vrtic...kupio bi ti sladoled...pa bi te vodio i u luna park...pa u mekic...zlato moje maleno... :wink:milicaanchy:Good idea.......samo bez Maria......mozesh da zamislish shta bi on radio.......!
![]()
znaci licis maloFiorella:Stvarno!?Ma kazem ja da je Fiorella najbolja,ali ne licim bas puno na nju.nesaa:fiorella, ako licis na fiorellu ja dolazim samo tebe da vidimFiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
oknesaa:znaci licis maloFiorella:Stvarno!?Ma kazem ja da je Fiorella najbolja,ali ne licim bas puno na nju.nesaa:fiorella, ako licis na fiorellu ja dolazim samo tebe da vidimFiorella:...da se jednog lepog i suncanog dana mi sa foruma vidimo uzivo?
,ja dolazim tebe da vidim
![]()