Kako balansirate realni zivot i kuckanje ovde?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.477
Administracija - ovo je posao vama ali veoma cesto ste ovde kao "obicni clanovi" kad ne pisete zvanicna upozorenja.
Kako balansirate izmedju realnog zivota i ovde kuckanja?Kako uspevate da vas moc banovanja na forumu ne zaslepi?
Ozbiljna sam.
Zvuci besmisleno ali nije - mnogo ljudi sam videla koji odlepe totalno zbog osecaja da su bitni,nezamenljivi,pocnu da se ponasaju kao keva prema deci,totalno izgube kompas a kad vise nisu medju administracijom odu sa doticnog foruma.

Clanovi foruma obicni -
potomstvo,kuvanje,ciscenje,pranje,rostilj,pecanje,lov,posao,setnje, vikendi tamo,vikendi ovamo,kupovina - kako uklapate forum u realni zivot,kako balansirate?

Sad kao na reklami - nije mi namera da ikog vredjam,prozivam a toliko sam tu da se pomisao o ovoj temi nametnula sama.

Administracija - ovo je posao vama ali veoma cesto ste ovde kao "obicni clanovi" kad ne pisete zvanicna upozorenja.
Kako balansirate izmedju realnog zivota i ovde kuckanja?Kako uspevate da vas moc banovanja na forumu ne zaslepi?
Ozbiljna sam.
Zvuci besmisleno ali nije - mnogo ljudi sam videla koji odlepe totalno zbog osecaja da su bitni,nezamenljivi,pocnu da se ponasaju kao keva prema deci,totalno izgube kompas a kad vise nisu medju administracijom odu sa doticnog foruma.

Clanovi foruma obicni -
potomstvo,kuvanje,ciscenje,pranje,rostilj,pecanje,lov,posao,setnje, vikendi tamo,vikendi ovamo,kupovina - kako uklapate forum u realni zivot,kako balansirate?

Sad kao na reklami - nije mi namera da ikog vredjam,prozivam a toliko sam tu da se pomisao o ovoj temi nametnula sama.

Radim u RL sta treba pa dodjem ovde kada bi da se odmorim.
Nemam nikakve smetnje za sada.

a što misliš da jedno ometa drugo ?

Postoji gomila poruka tipa "umesto da se spremam ja sam na forumu/necu da idem blejacu Krsti/kasnim jer sam ovde/sto gubim vreme na forumu/umesto u zelenilo gledam ekran" i varijacija na tu temu.

Pogledaj postove godinama unazad ima takvih dosta gde ljudi deluju prilicno nevoljni da rade sta treba u reali.

Kao da je forum lepsi.

ok, ja sam jedan od tih jer često sam odlagao obaveze zbog foruma..ali da su te obaveze tako neodložne veruj mi da ih ne bi odložoi zbog foruma...uostalom da nije forum, to bi bio neki klip na you tube ili partija bridža sa ljudima u RL
uostalom forum je mesto gde dolazimo da se opustimo...bar bi tako trebalo da bude...poneki da pobegnemo od sranjja u RL...
samo jedan u moru načina da se zabavimo

Ozbiljna sam.

Clanovi foruma obicni -

Ту ти лежи одговор у оној мојој теми која није заживела, а на којој сам хтела да се пише управо о интернет мрежама као савршеном месту за его манијаке и нарцисе којима је овде могуће да глуме лудило с обзиром да не постоји начин да их ико провали осим ако су неопрезни. ;)

Што се мене тиче, оно што сам реално, то сам и овде.
Не постоји ствар од које сам зависна. Могла бих сутра да угасим налог овде али нема потребе с обзиром да сам на форуму само кад учим. А то је, последњих година, често.
Међутим не задуго. ;)

Back