Kakav ste ljubavnik?

Kad pogledam kvalitet i doprinos devojaka na muškom forumu, ponekad poželim da stvarno bude samo muški forum....
Same se označe one koje svuda ispadaju iz gomile....
Ovde im medjutim vrlo uspešno pariraju i neki muškarci takodje hermići po karakteru...

Nije ni čudo što malo labilnija osoba poput Tesle reši da podšiša bubrege .Pod ovolikom navalom smislenih i životnih pitanja....treba imati jaku volju...

Podržao bih glupost kad bi njen cilj bio da otkrije i spozna nešto . Ali kad je cilj da nametne sebe , radi ispoljenja osobe i onda se to sve zove, zezamo se i zabava....

Ozbiljno se treba pripremati za beg....

P.S. Kao da nije bilo milion tema o ovome, i od kad se to iskustvo meri u broju snošaja, pošto ovde vidim dečicu koja sasvim iskusno tumače svet preko svojih sadašnjih stavova....A trebaju samo pogledati kod sebe kući pre nego što postave pitanje.....

littlefoot:
Verovatno je glupo ocekivati iskrene odgovore od vas. Ko zna mozda neko shvati ovo "ozbiljno" ;)
Usudicu se da kazem svoje misljenje :)
Postoje dve vrste ljubavnika:
Prvi) oni koji `*ebu samo da bi *ebali. Tehnike nema uopste. Samo monotono stavi-izvadi.
Drugi) koji koriste iskljucivo tehniku. Umeju da budu nezni, pazljivi. *ebu da bi zadovoljili.
Se neko prepoznao negde? :lol:

Idi ugrej nogice, prehladila si se pa buncas :idea:

littlefoot:
Verovatno je glupo ocekivati iskrene odgovore od vas. Ko zna mozda neko shvati ovo "ozbiljno" ;)

Prvi) oni koji `*ebu samo da bi *ebali. Tehnike nema uopste. Samo monotono stavi-izvadi.

Drugi) koji koriste iskljucivo tehniku. Umeju da budu nezni, pazljivi. *ebu da bi zadovoljili.

Kakav sam ljubavnik a?
Pa zavisi skim se ljubavishem. :D
A ove dve opcije koje si navela zavise samo od raspolozenja. Meni je svejedno.
U svakom slucaju meni je lepo. Nema tu podele...

littlefoot:
А шта је са оним који воле да ставе и не ваде или уопште да не ставе него опиче по оралу итд.Мало ти је две категорије,није то црно-бело :lol:

Tuzni_patak:
Kad pogledam kvalitet i doprinos devojaka na muškom forumu, ponekad poželim da stvarno bude samo muški forum....
Same se označe one koje svuda ispadaju iz gomile....
Ovde im medjutim vrlo uspešno pariraju i neki muškarci takodje hermići po karakteru...

Nije ni čudo što malo labilnija osoba poput Tesle reši da podšiša bubrege .Pod ovolikom navalom smislenih i životnih pitanja....treba imati jaku volju...

Podržao bih glupost kad bi njen cilj bio da otkrije i spozna nešto . Ali kad je cilj da nametne sebe , radi ispoljenja osobe i onda se to sve zove, zezamo se i zabava....

Ozbiljno se treba pripremati za beg....

P.S. Kao da nije bilo milion tema o ovome, i od kad se to iskustvo meri u broju snošaja, pošto ovde vidim dečicu koja sasvim iskusno tumače svet preko svojih sadašnjih stavova....A trebaju samo pogledati kod sebe kući pre nego što postave pitanje.....

littlefoot
Supertajni
Lord of Chaos
Ljuba82
sinnke
AntunTun
Lucky Luck
HeBePoBaTaH_
bobba
snoshaj efendija
dzordzV76
Milojko Vasic
chika_doktor
GoldenLady
bundeva
CaLiMeRo
inspirion
raindog
anakin
Gazdarica
Hellen
Tuzni_patak
loop
Soulraver
Donovan

A gde ti je taj Tesla sa ovog spiska?

Hmm, slaba podela little. Ne pronalazim se u njoj.

S druge strane, sto se mene tice, susreo sam tri tipa devojaka.
1. Prvi tip su one bez samopostovanja koje povladjuju muskarcu trudeci se da ga tako zadrze, to je robinja.
2. Drugi, daleko najbrojniji tip je devojka koja se bori protiv robinje u sebi, ona ne poznaje logiku, nema svoje misljenje i stav vec ga gradi kao opozit muskarcevom. To su one koje nam vecito kontriraju, prodaju vlast i izvlace neke poene iz toga - buntovnice.
3. Treci tip cine devojke koje misle svojom glavom i koje imaju licnost a ne samo fasadu. Krstio bih ih - Retke zverke.

U interakciji sa prvim tipom, trudim se da delujem isceliteljski. Moja demokraticnost, humanizam i altruizam dolaze do punog izrazaja. Iako takva devojka nastupa sa pozicije robinje, ja odbijam ulogu tiranina. Umesto toga, usmeravam doticnu ka licnom razvoju i autonomnosti.
Drugi tip je takav da kod njih biti dobar ili biti ono sto jesi nece dati rezultate. One igraju kvarno, izvestaceno, isfolirane su i uopste ih ne postujem ali to ne znaci da ih ne zelim kao objekte svog nagona posto su upravo najbolje ribe regrutovane u ovaj tip.
Treci tip zene je tip koji mi odgovara za duze staze i tu pokusavam da ostvarim iskren, blizak odnos.

Trebala sam da postavim pitanje "kakv ste ebac" tad bi moglo da se raglaba na temu.
Al ovde se niko ne prepoznaje kao ljubavnik, cast izuzecima.
Necu vise sa vama na ovu temu.
Vadim se iz blata i odo da se okupam. Dlako! ces dodjes da mi operes ledja?;) :lol:

Draga moja,
ti znaš da sam brbljiv ali sad ne znam šta da kažem!
Rado bih ti pomogao da spereš ledja od tog blata.
Usput čestitam na pobedi.
Znao sam ja da je mali koeficijent ali da je sigurna zarada.
Dodao bih ti i peškir sa Patkom Dačom da se ogrneš dok izlaziš iz ringa...

Ali avaj...

Mene EVA zaključala u kući i ne da da izadjem.
A obećala da će mi odseći nešto ako pustim bilo koga u kuću dok se ona ne vrati.
A kako ja grešnik, nekog da pustim kad me još vezala za radijator?
Otišla je na aerodrom da sačeka ARIELU i da joj izlomi noge, da ne može da dodje do mene.

Dok je zaključavala vrata pevala je onu:
"Ej, vejte snegovi,
divlji vetrovi, zavijte joj put,
da mu ne ide, da je ne vidi"

E to je ona pevala a mene ostavila vezanog.
Jedva sam se konektovao i sve kuckam domalim i malim prstom.
Ponuda nije da nije ali ne smem da rizikujem.
Da imam rezervni još bi se i žrtvovao, ovako...
Čekaj, idu neke vesti na TV-u u vezi aerodroma...
Neka tuča?

Ne brini, nisam ja na aerodromu izazvala nikakvu tuču! Tuča ima da budNe tek kad se vratim kući! Ima da pucaju rebra; jal' tvoja, jal' od radijatora.
I ne spominji mi detergent Ariel jer od njega kijam! :x

littlefoot:

ma nekako mi se kod nekih zena cini da sto je gori one se vise pale...valjda umiru iscekujuci da se desi ono o cemu mastaju a to nikako da se desi...Stvarno ne zelim nikog da vredjam negfo mi jedna situacija bzvz...Jedna Austrijanka koju znam udala se za Albanca sa Kosova...Zali se kako on nema predigru niti zna sta je to a ona je eto zeljna zagrljaja i svega sto ide pritom...Kazem joj batali jer nema sanse ni da ga poducis ni nateras da se promeni...Nadji zeno balkanca iz Sumadije pa ces da vidis sta te snaslo...Ona me gleda u cudu kaze kako cu kad ja ovog volim...e pa sad zasto ga voli i zasto se pati ne znam...

Dlakava_Strvina:
Ma nisam srećo života mi!
ON jeste, ali JA nisam!
Šta mogu kad je van kontrole...
Vidi bolje ovo rebarce od radijatora, čini mi se da propušta...
Ako te iznevjeri oko - iskopaj ga,
ako te iznevjeri ... - otkini ga!
9.gif

Back