Kakav ste kupac?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Često se ljudi vrate iz pazarluka srećni i zadovoljni, pa se isto veče ili drugo jutro kad šoping euforija prođe hvataju za glavu ili čupaju kose šta su sve kupili.
Osećate li uzbuđenje kad krenete u kupnju? (Možda obično, a možda i erotsko? :mrgreen: )
Sve što je moderno ili ste videli na TV prodaji mora da bude vaše?
Da li kupujete očima tj da imate ili glavom, tj jer vam treba?
Da li su vam puni ormari stvari koje niste nikad obukle/i?
Da li imate kućanskih aparata koje niste nikad ni uključili?
Da li...........?
Da li ..........?

Pitamo vas, kakav ste kupac?

Poslednja izmena:
Ок.

Ја сам, као прво, тешка циција. Много треба да ми се свиди да извадим буђелар тј картицу.
Самим тим немам никакве гомиле непотребне обуће, одеће или кућних апарата. Заправо имам мањак истих.

Često se ljudi vrate iz pazarluka srećni i zadovoljni, pa se isto veče ili drugo jutro kad šoping euforija prođe hvataju za glavu ili čupaju kose šta su sve kupili.
Osećate li uzbuđenje kad krenete u kupnju? (Možda obično, a možda i erotsko? :mrgreen: )
Da li imate kućanskih aparata koje niste nikad ni uključili?
Da li...........?
Da li ..........?

Imam samo kućne aparate koje nikad ili retko koristim.Sve drugo mi je potrebno!

uvek imam svoju procenu koliko je nešto vredno i time se rukovodim kada kupujem. Ako je retko i svidja mi se, ne žalim pare. Za dijamante mislim da su bezobrazno preskupi jer im je svrha da podvoje narod na one koji mogu da bace pare i one koji to ne mogu.

Da li imate kućanskih aparata koje niste nikad ni uključili?popakujem
Da li...........?
Da li ..........?

Ovo su gradacije?

Pa recimo, podjem za tri sitnice, a kupim 33 " vazne stvari" ....odmah pojedem ono sto sam kupio, a ono nejestivo popakujem i naravno nikad nemam sta da obucem, ko zensko....a retko znam i cene...
Znaci nikad ne idem u kupovinu sve kupujem usput i molovi su za mene smrtna opasnost, tako da ih ne obilazim, aako ne podjem da kupim nesto konkretno s neta u osam i po minuta.

Kada mi treba "duši" melem odem ili češće naručim preko neta i uzmem nešto od tehnike ili kućnih aparata, tu se možda mogu naći ne toliko potrebni viškovi ali nikada da baš uopšte ne upotrebljavam.
Hranu i piće kupujem koje volim, ne štedim i ne uzdržavam se od kvaliteta dakle nije mi problem da platim više nego što sam mogao ali ne kupujem ništa što neću popiti,pojesti.iskoristiti za pripremu. Pažljivo biram i na neki način uživam u procesu ali teško da sam uzbuđen zbog toga :lol:
Odeću isključivo kupujem kada mi zatreba. To mi nikada nije zadovoljstvo,čisto moranje.Uglavnom odlažem do poslednjeg trenutka.

Kako se klasifikujem kao kupac pojma nemam.

Ne znam da li sam dobar kupac ili ne ali kupujem samo onda kada mi nesto treba, mada se desi da neplanski kupim nesto ako naletim da mi se svidja ili mi cena odgovara , ne volim previse da cunjam po radnjama, idem u radnje namenski
..I kada kupujem voce i povrce to je samo onoliko koliko mi treba..inace kada kupujem ne stedim jer kupujem samo kvalitetno

Back