kakav ste klijent?

brate srecna sam shto nisam josh navucena u taj magichni svet kozmetike.....mada ne kazhem.....valjda ko jednom proba, ne vraca se na staro!

samo da ne probam pre nego shto se obogatim

hanibal77:

pa lupi mi ignor.....ili se zali adminu...ili muzhu.....ili kome vec.....moj jmbg je 0107979715195 pa izvoli nadji gde sam ono..el bi meni prodala pokvarenu kremu? : (((((((((

nije pms, osim ako pms kod mene ne traje 21 dan?????

a shta je kod vas, upravo ste zajahale nekog pa vam je lepo??

ko vam je izmasirao noge????

ajde caoooooo

ja bre ne volim prodavacice jer su uglavnom neke napushene klinke jer takve gazde i traze da mogu da ih seksualno iskoriscavaju(sad sam na pristojnom forumu pa se suzdrzavam) a one dizu nos zbog toga.i tako kad udjem u butik a ona nacifrana,nashljapana...sva bljesti,sve mi boje lepo stoje,zvace neku vocnu zvaku ,vrti kosu,krivi noge..vire joj crvene tange ispod pantalona sa pijace,majicica tek da pokrije bradavice...

i sad ona ko treba da mi kaze dal l mi neshto lepo stoji ilii ne?pa sestro ,bre nisi znala sebe da obuces a mene ces da savetujes !

ali najbolje je kad pocne da te procenjuje kolko si nafatirana.pa ako si neka jadna siromashna ona nece ni da ustane da te udostoji.a da...pola njih je polupismeno.

a kako zdrakaju...sve te zagleda,jos malo pa ce i u gace da ti gvirne da vidi koje uloske koristis.ako vidi da si pod kintom ona ko pomalo ljubazna ali ljubomorna jer si ti gotivna a ona seljancura.

i tako ....ja se obavezno !!!! obucem u 500 evra kad idem u kupovinu samo da mogu da ih gledam s visine a ako pokusaju da budu neljubazne prevrnem im svaki raf naglavacke ko trezzim nesto...

i najgore ti izlazis,nista nisi kupila i kazes CAO a ona,,,cuti.

bitno je da je iskvarcovana.

e al to je generalno mada ima tako divnih i prijatnih i ponekd se slatko ispricamo i ismejemo.

esperanca137:
Ja ne kupujem cesto . Ne volim ni da gledam izloge kad nemam para.To me tripuje.Zato,kad imam lovu ,odvojim koliko cu da potrosim,jer ne smem da podjem sa svim parama - tad bolesno kupujem i odjednom mi svaka glupost treba.Znaci uzmem kes i pravac u ciljnu radnju.Obicno mi se 98% stvari ne svidi,jer sam ja specificna i volim da kupujem ono sto drugi nemaju.Uniforme - bljak.
Volim ljubazne prodavacice koje gledaju svoja posla.Ne volim da mi se motaju i sunjaju oko nogu i gledaju me kao da sam potencijalni .....Uh,to me tripuje.I sve su nesto namrgodjene i smorene.Ja ne zapitkujem mnogo,ali volim da dobijem precizan odgovor, bez mnogo kicenja.A tek one,sto zagledaju kako si obucen,pa ako nisi po njihovoj meri,nece ni da te usluze.Budale.One ni ne znaju koliko ko ima u novcaniku.
ovo sam prepisala, tek da ne pišem ponovo...
odlično znam šta mi treba, koliko šta košta i iriiram me kada zagledam nešto skupo,a ona mi dođe pa mi značano kaže znate,to je skupo...ili znate to je npr. c&a uvozno je iz NEMAČKE...jel? a u c&a stvari dzabaka.nije loš kvalitet,ali nije ni neka firma:p
očigledno je da su jako neupućene u prilike, ne sve, ali da jesu, nikada mi ne bi ako nešto rekla.
je ne izgledam skupo,jer se oblačim sportski, ne bještim...ali kupujem samo firme, na to se ložim. naravno da i ja imam izlet kod kineza. ali teranovu ne ulazim,ni da gledam!
i mrzim kada gledam parfeme npr...pa krene da kaaki koji je miris...i kako je to ultra popularan i svi ga rado kupuju...
yedi vnago...ja ne kupujem novo i chic ja kupujem ono što mi se dopada. ako mogu da platim. a mogu ako sam napojila karticu:mrgreen:

pa to je za mesec dana !!!!!

sto nisi rekla pre !!!!!

kad cu sad da stignem da ugradim silikone u usta i u sise sto sam htela !!!!!!!!!

nema hanibalka da bude bolja od mene

a ti kako stojis tu.tj sa tim?

napuni aljinu krpenjačama
a usta namaži svinjskom mašću (možeš i "Aagrgrgrr..PRAVOM GUŠČIJOM MAŠĆU...ARGH!"
neće se ionako videti i velegradskom mraku gustom od smoga i dima

ja nisam više toliko preplanula, pa ne znam....da se uvaljam u katran pa da vam počupam perje, a kokoške :lol:

ti ce mi pocupas perje...

a da ,moj mrak nije velegradski a ako hoces da se vidimo moraces da me pozoves u goste.
ili da nocim kod neog forumasha,a?
ne znam,,,da dam oglas,a?

Ja prvo u radnji razgledam,i ono sto nameravam da kupim i ono sto mi ni u snu nije potrebno,ali razgledam kao da cu ga kupiti.Nikad ne kupujem odmah,prvo nesto snimim,pa dobro razmislim,pa za koji dan dodjem pogledam raspitam se,mozda i kupim,a mozda i ne.Saslusam uvek prodavacicu,ali ne uvazavam sve to mnogo,jer ipak njen posao je da to proda.Ipak obozavam da obilazam parfimerije,butike,itd.Volim kada nadjem lepo,a jeftino,ali mi nije problem da odvojim novac ako mi se nesto istinski svidja i ako vredi.Nije miz ao da potrosim pare,anaprotiv uzivam da trosim i volim najbolje,ali nisam zavisnik od toga.

Back