Sto neko napomenu u gornjem delu,R.S. je postala jedina SRBSKA ZEMLJA sa Srbskim predstavnicima,jer ovde u Srbiji su i CIGANI i MADJARI i HRVATI i MUSLIMANI i "VLASI" i SIPTARI ti koji imaju veca prava nego mi SRBI,mislim to je absurdno,jer razmisli da odes u bilo kuju drzavu na svetu i tamo sva ... imaju veca prava odlucivanja nego mi,jer u onom momentu kad kazes da si Srbin oni te svi odmah okarakterisu kao nacionalistu,ja nemogu da shvatim da jedan Srbijanac/Srbijanci su svi NEsrbi koji zive u nasim podrucijima/ imaju veca prava odluke Buducnosti Srbske nacije nego SRBIN. Zato mi je drago videti jedinu cisto da kazemo "jos uvek" postojnu Srbsku zemlju. Znam da se to mnogima nesvidja i da vam radi toga rade ne o glavama vec o ZIVOTIMA ali dokle VI iole postojite ima imalo nade za nas u matici,iako se ja pitam i ta matica cija je jer ovi drugi vladaju ovde a ne MI SRBI! Pa dovoljno je valjda kad ti kazem da se onaj Madjar HVALIO kako je njih 120.000 glasalo za IZDAJNIKA tadica&CO. i doticni pobedio sa 120.000 glasova,a gde su CIGANI,HRVATI,SIPTARI,MUSLIMANI i ostali za koga oni glasase cije ONI INTERESE ZASTUPAJU-SRBSKE_hm nesto mi to SMESNO ha ha ha...