kakav stav ljudi u Srbiji,Crnoj Gori i dijaspori imaju prema Republici Srpskoj?

• Začetnik teme Začetnik teme dess
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ти односи ће бити поремећени услед Додиковог квази-јадиковања и повика на Тому и Коштуницу,јер ће,тобоже,бити угрожена Република Српска због "ретроградне" политике СРС и ДСС.
Наравно,Додик ће пристати на овакву игру,јер је он у Реп.Српској исто оно што је Тадић у Србији.И због тога,кад почне да се губе и овако већ јако бледи обриси Српске,Додик ће пасти.

Dodik je najsposobniji srpski političar. Spasio je policiju RS pragmatičnom poitikom.
Upravo onako kako Tadić pokušava da spasi Kosovo

Poslednja izmena:
A ne prijatelju! Mi našu lekciju naučismo, na bolan način, nadam se da će te vi svoju naučiti malo bezbolnije. SDS i radikali su zavučeni gde trebaju da budu.
Dodik radi posao. On ne voli radikale, zato ga ni vi ne volite. Hvala Bogu, te je tako.

Pametan odgovor! Ko god je osetio na svojoj kozi zna da ceni mir! Kamo srece da mi imamo nekoga kao sto je Dodik, zna covek kako se igra!

Pre dve godine sam bio tri meseca u Sarajevu i za to vrme sam par puta dolazio u BL kod kolege! I bilo mi je super!
E sad amlo o misljenju! Licno smatram RS bratskom drzavom i tako treba i da ostane! Ono sto Srbija treba da radi jeste da nastavi i poveca ulaganja u ekonomiju RS! To je najbolji nacin da pozicija RS ojaca, da narod bolje zivi! Najbolji primer je kupovina Telekoma Srpske.

Prijatelju u Srbiji skoro sve crno.
Svetla put iz RS,treba Srbiji.
Vidis da i ciga (jovanovic) u Srbiji politiku vodi.
Izvorno Srpstvo se nalazi u RS.
Zapravo, Čeda je Dinarid i kao takav dokazuje da ima korene koji na ovom prostoru protežu mnogo pre Slovena.

Iskreno, osim Dulića ne znam ni jednog našeg Cigu političara. Isti su i kao svi iz okruženja.

zaista je sjajno da mladi ljudi oko ključnih stvari imaju manje-više slične ili iste stavove. Srbe,gdje god da žive,najbolje će povezivati iskren odnos.Ukoliko budemo odgovorni prema sebi i prema drugima,eliminišemo onu našu "da komšiji crkne krava...",okrenemo se radu-mislim da ćemo zajedničke ciljeve ostvariti i brže i efikasnije nego našim starim,oprobanim i apsolutno nedjelotvornim sredstvima-lažima,mržnjom,podvalama...još samo da se izdignemo na taj nivo da eliminišemo sitnopolitičke strasti koje nas prate-koga briga koji je političar ili stranka na vlasti?šta mi konkretno imamo oko toga?mislim da je daleko bolje da svako od nas da konkretan i individualan doprinos realizaciji prvo svojih,a potom i nekih opštijih interesa-to je dokazano uspješan način napretka i pojedinca i zajednice.u školi,na faxu,na poslu-tu ćemo najbolje dokazati patriotizam

Sto neko napomenu u gornjem delu,R.S. je postala jedina SRBSKA ZEMLJA sa Srbskim predstavnicima,jer ovde u Srbiji su i CIGANI i MADJARI i HRVATI i MUSLIMANI i "VLASI" i SIPTARI ti koji imaju veca prava nego mi SRBI,mislim to je absurdno,jer razmisli da odes u bilo kuju drzavu na svetu i tamo sva ... imaju veca prava odlucivanja nego mi,jer u onom momentu kad kazes da si Srbin oni te svi odmah okarakterisu kao nacionalistu,ja nemogu da shvatim da jedan Srbijanac/Srbijanci su svi NEsrbi koji zive u nasim podrucijima/ imaju veca prava odluke Buducnosti Srbske nacije nego SRBIN. Zato mi je drago videti jedinu cisto da kazemo "jos uvek" postojnu Srbsku zemlju. Znam da se to mnogima nesvidja i da vam radi toga rade ne o glavama vec o ZIVOTIMA ali dokle VI iole postojite ima imalo nade za nas u matici,iako se ja pitam i ta matica cija je jer ovi drugi vladaju ovde a ne MI SRBI! Pa dovoljno je valjda kad ti kazem da se onaj Madjar HVALIO kako je njih 120.000 glasalo za IZDAJNIKA tadica&CO. i doticni pobedio sa 120.000 glasova,a gde su CIGANI,HRVATI,SIPTARI,MUSLIMANI i ostali za koga oni glasase cije ONI INTERESE ZASTUPAJU-SRBSKE_hm nesto mi to SMESNO ha ha ha...

Kroz 20 godina, možda i manje, U Bosni neće biti Srba. Tj, neće ih niko oterati nego će oni prestati biti Srbi. Nešto kao i u CG, valjda smo mi ovde šugavi kad nas ni naši neće...

To bi se desilo jedino ako bi im dozvolili da se odvoje iz Bosne.Ovako,antagonizam spram ostala dva "bratska" naroda u Bosni ce im odrzavati nacionalnu svest.Ista stvar ko i s Vojvodinom ili CG-dokle god nisu bile u zajednici sa maticom bile su najsrpskije zemlje.Zapadnjaci ne kapiraju mentalitet Balkanaca i shta znachi "inat" kad se uvek krene na nas djonom.Zato je Broz to mnogo lukavije odradio sa onom nebulozom oko bratstva i jedinstva.

Bravo na komentaru. Tamo SRS nema ni 1% biračkog tela. Razbio ih Dodik ko zvečku.

А знаш колико има ДС, па негдје око 0,00000001%.:D Најозбиљније! Таква поређења су бесмислена јер се не може поставити паралела између политичке сцене Србије и РС. А што се тиче Додика, он врло често има тенденцију да преувеличава свој значај, па је тако и дошла таква изјава. СРС је слаба јер ју је растурио господин високи (била је забрањена) и катастрофалан кадар.

Ево рецимо један занимљив податак, Универзитет Источно Сарајево дотира Владу РС јер јој шаље 400.000КМ прихода остварених на име школарина, а Влада враћа 300.000. Иначе Источни дио РС је и даље тотално запостављен тако да очекујем да ће на предстојећим локалним изборима СНСД у овом дијелу РС претрпјети дебакл. Такође бројне су афере, полазећи од изградње зграде Владе, преко различитих других врло често и бесмилених пројеката.

Sto neko napomenu u gornjem delu,R.S. je postala jedina SRBSKA ZEMLJA sa Srbskim predstavnicima,jer ovde u Srbiji su i CIGANI i MADJARI i HRVATI i MUSLIMANI i "VLASI" i SIPTARI ti koji imaju veca prava nego mi SRBI,mislim to je absurdno,jer razmisli da odes u bilo kuju drzavu na svetu i tamo sva ... imaju veca prava odlucivanja nego mi,jer u onom momentu kad kazes da si Srbin oni te svi odmah okarakterisu kao nacionalistu,ja nemogu da shvatim da jedan Srbijanac/Srbijanci su svi NEsrbi koji zive u nasim podrucijima/ imaju veca prava odluke Buducnosti Srbske nacije nego SRBIN. Zato mi je drago videti jedinu cisto da kazemo "jos uvek" postojnu Srbsku zemlju. Znam da se to mnogima nesvidja i da vam radi toga rade ne o glavama vec o ZIVOTIMA ali dokle VI iole postojite ima imalo nade za nas u matici,iako se ja pitam i ta matica cija je jer ovi drugi vladaju ovde a ne MI SRBI! Pa dovoljno je valjda kad ti kazem da se onaj Madjar HVALIO kako je njih 120.000 glasalo za IZDAJNIKA tadica&CO. i doticni pobedio sa 120.000 glasova,a gde su CIGANI,HRVATI,SIPTARI,MUSLIMANI i ostali za koga oni glasase cije ONI INTERESE ZASTUPAJU-SRBSKE_hm nesto mi to SMESNO ha ha ha...

S obzirom na tvoju retoriku ja ne vidim koja ti to prava zakidaju nacionalne manjine! A ako si putovao po svetu onda si mogao da vidis da su nacionalne manjine sastavni deo drustva tj svakog civilizovanog i demokratski orijentisanog drustva! A ako tebe manjine ugrozavaju to znaci da ti nisi dovoljno sposoban da se izboris za sebe i za svoju egzistenciju! Ali takvo razmisljanje je karakteristicno za Sumadiju, Gedza je najbolji, najpametniji i jedini cistokrvni Srbin! Svi ostali su dosljaci makar to bili i Srbi iz Novog Pazara ili s Kosova!

To bi se desilo jedino ako bi im dozvolili da se odvoje iz Bosne.Ovako,antagonizam spram ostala dva "bratska" naroda u Bosni ce im odrzavati nacionalnu svest.Ista stvar ko i s Vojvodinom ili CG-dokle god nisu bile u zajednici sa maticom bile su najsrpskije zemlje.Zapadnjaci ne kapiraju mentalitet Balkanaca i shta znachi "inat" kad se uvek krene na nas djonom.Zato je Broz to mnogo lukavije odradio sa onom nebulozom oko bratstva i jedinstva.

Divna analiza.

Back