seka59
Zainteresovan član
- Poruka
- 256
Kakav luster da stavim u kuhinji, i zbog estetike a i zbog funkcionalnosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav luster da stavim u kuhinji, i zbog estetike a i zbog funkcionalnosti?
Meni je ovakva svetiljka u delu gde mi je biblioteka.Pogledajte prilog 1801672
zavisi od kuhinje, ja imam slicne ovima, retro, usmeris svaku sijalicu gde zelis
Kuhinja ti je prelepa.Meni je u kuhinji najbitnije svetlo ona LED traka ispod visećih elemenata koja osvetljava radnu površinu. Kad to upalim, luster služi samo za ukras (mada i gore imam neke skrivene LED trake, i ugrađene plafonske reflektore)
Luster kao luster baš i ne volim u kuhinji.
Pogledajte prilog 1801676
, ili tu iza imaš još neki izvor svetlosti?
), ali definitivno pre narednog krečenja smišljam neko plafonsko osvetljenje - u tom delu ga nema, a iz trpezarije nije dovoljno jako da osvetli kuhinju ..Plafonjera ti je onda bolje rešenje. Ja lustere uopšte ni nemam.Baš u kuhinji, ne u trpezariji. Nije bitno da li luster ili plafonjeru samo da izgleda lijepo i da je funkcionalno. kuhinja mi je bijela.
Ima ispod gornjih elemenata traka (koja se vidi) a ima i ispod donjih traka koja se ne vidi, ali radi. Ima i iznad ostrva i traka koja sija prema plafonu i dva svetla ugradna koja se ne vide i idu skroz u krug (to nije upaljeno na slici sad i ne vidi se) a ima i sa sasvim druge strane (isto se ne vidi).Kuhinja ti je prelepa.
Imam ovako led trake u kuhinji, ali mi to nije dovoljno za osvetljenje koje želim.
Moguće da moje nisu baš nekog kvaliteta ili su vremenom postale slabije nekako.
Čini se da kod tebe jesu doboljne, ili tu iza imaš još neki izvor svetlosti?
Mene spasava šank koji se nadovezuje na kuhinju (sad mi je haos i ne mogu da slikam), ali definitivno pre narednog krečenja smišljam neko plafonsko osvetljenje - u tom delu ga nema, a iz trpezarije nije dovoljno jako da osvetli kuhinju ..
I td. ...
Ja sam se zeznula s tom trakom ispod visećih delova (ipak mislim da treba da je zamenim - poverovala majstorima tada).Ima ispod gornjih elemenata traka (koja se vidi) a ima i ispod donjih traka koja se ne vidi, ali radi. Ima i iznad ostrva i traka koja sija prema plafonu i dva svetla ugradna koja se ne vide i idu skroz u krug (to nije upaljeno na slici sad i ne vidi se) a ima i sa sasvim druge strane (isto se ne vidi).
Kad se sve to popali, sija kao Las Vegas, ali u principu nije potrebno, baš retko upalim sve.
To je u Valjevu, ali i u svim kuhinjama sam tako radio, jer mi je najbitnije svetlo iznad radne površine da vidim šta radim.
Lepo, svidja mi se.Ikein plastični, povremeno opereš abažur u mašini za sudove.
Pogledajte prilog 1801693Pogledajte prilog 1801694
postize i te kako, ja imam sa 4 reflektora u svakom imam ekvivalent od 80 vati, ukupno 320, dva usmeren na radne povrsine, jedan na prostor ispred elemenata jedan ka spajzuMeni je ovakva svetiljka u delu gde mi je biblioteka.
Ova svetiljka je više zanimljiva nego praktična, a nikako ne za kuhinju.
Meni je mnogo bitno da kuhinja bude svetla, uz ovo to ne postižeš.
Neka i jačina odgovara, ne ide mi ovo za kuhinju.postize i te kako, ja imam sa 4 reflektora u svakom imam ekvivalent od 80 vati, ukupno 320, dva usmeren na radne povrsine, jedan na prostor ispred elemenata jedan ka spajzu
Renoviraj sfrj stan, sada su kuhinje spojene sa trpezarijamaLepo, svidja mi se.
S tim što ovo nije kuhinja
Najlepš je ruža![]()
majstor promašio šare na frontovima ili si ekscentričan pa si to tražio?Meni je u kuhinji najbitnije svetlo ona LED traka ispod visećih elemenata koja osvetljava radnu površinu. Kad to upalim, luster služi samo za ukras (mada i gore imam neke skrivene LED trake, i ugrađene plafonske reflektore)

Tema ima akcenat na rasvetu u kuhinji.Renoviraj sfrj stan, sada su kuhinje spojene sa trpezarijama

cenimo te ko da jesi
Nesto slicno je i kod mene, s tim sto je moja radna povrsina nesto duza, pa se osvetljenje moze ukljuciti samo za pojedine delove. I nemam klasicnu LED traku, vec 6 LED lampi.Meni je u kuhinji najbitnije svetlo ona LED traka ispod visećih elemenata koja osvetljava radnu površinu. Kad to upalim, luster služi samo za ukras (mada i gore imam neke skrivene LED trake, i ugrađene plafonske reflektore)

Sviđa mi se i taj ugaoni utikač. Ja sam recimo na radnoj ploči ugradio onaj potapajuči, nisam imao drugog izboraNesto slicno je i kod mene, s tim sto je moja radna povrsina nesto duza, pa se osvetljenje moze ukljuciti samo za pojedine delove. I nemam klasicnu LED traku, vec 6 LED lampi.
Ovi stekeri su mi bili preko potrebni.
Imam ih sa obe strane.
Slikano pre nego sto sam se uselila u kuhinju.
Sad se to ni ne vidi zbor raznih uredjaja.
Pogledajte prilog 1801725