Kakav/koji lider je potreban Srbiji u ovom trenutku?

Kakav/koji lider je potreban Srbiji u ovom trenutku?

• Ivica Dacic

• Aleksandar Vucic

• Tomislav Nikolic

• Vojislav Dr. Seselj

• Boris Tadic

• Zoran Djindjic

• Josif Visarionovic Staljin

• Josip Broz TITO

• Zaratustra

• Lao Ce

• Kim Dzon Un

• Mao Ce Tung

• Deng Xiao Ping

• Margaret Tacher

• Mahatma Gandhi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
politikaa.jpg

Srbiji je potreban lider koji ce reci istorijsko NE Eurupi, rehabilitovati pokojnog mucenika Slobodana Milosevica i proglasiti za sveca, lider koji ce pokupti svu stednju gradjana iz banaka, jer stednju danas mogu da imaju samo lopuze i narodni izdajnici, i taj novac da da svom sinu, jer sin Lidera to zasluzuje, covek koji ce ukiniti Televiziju, jer sa nje nas truje Keri Bredso, Lider koji ce spaliti knjige, osim par izabranih naslova.

Potreban nam je lider koji ce povesti sveti dzihad za oslobodjenje srpskih zemalja, pocev od Krajine, preko Zapadne Srbije (tzv "Bosna") pa do otetog Kosmeta i Juzne Srbije (tzv. Makedonije). Na duze staze, on ce obnoviti Dusanovo Carstvo.

Za njega glasam. Za Gospodara. Staresinu. Brata.

Srbiji sad nije potreban nikakav lider. Srbiji su potrebne institucije koje ce dosledno i posteno da primenjuju zakone ove zemlje.

Cenjeni kolega, vi primenjujete logiku tamo gde je nema.

Nas nebesni narod voli Faraone, Gospodare, Staresine.

Neko ko ce nas povesti u svetlu buducnost, kao Jovanka Orleanka Francuze, ili makar kao Marijana (Sloboda) koja predvodi narod.

Naravno, mi nismo picqice pa da nas vode devojcice, mi smo najlepsi, najpametniji (Tesla je nas), najbolje ebemo i najveci nam je, pa ce nas zato predvoditi jedan harizmaticni Gospodar.

Cenjeni kolega, vi primenjujete logiku tamo gde je nema.

Nas nebesni narod voli Faraone, Gospodare, Staresine.

Neko ko ce nas povesti u svetlu buducnost, kao Jovanka Orleanka Francuze, ili makar kao Marijana (Sloboda) koja predvodi narod.

Naravno, mi nismo picqice pa da nas vode devojcice, mi smo najlepsi, najpametniji (Tesla je nas), najbolje ebemo i najveci nam je, pa ce nas zato predvoditi jedan harizmaticni Gospodar.
Izvinjavam se duboko malo sam bio brzoplet u zakljucivanju.

Back