Kakav je vas Suprug?

Pozdrav! Iskreno me zanima:
Kakav je otac vas suprug? Da li vam pomaze oko bebice ili kucnih poslova? Koliko vremena provodi sa bebom? :)

Ne znam da li si gledala seriju "Policajac sa petlovog brda" Moj suprug je po ponasanju jako slican Ljubisi Samardzicu (Boško Simić :) ) iz te serije, cesto ga zezam da me je jedino voleo dok sam bila u drugom stanju :), zezam se ali za njega su djeca sve, cak ih je vise zeleo nego ja, kupa ih obojicu od prvog dana u kuci, on im je sredjivao pupak (mladjem sam i ja ponekad) :) , previjao, nosao, hranio, ukratko sve osim dojenja... Trudi se da svaki slobodan trenutak posveti njima, mada je u nekim stvarima mnogo strozi prema njima nego ja mladji ga bas obozava a stariji je moje mezimce.

Ne znam da li si gledala seriju "Policajac sa petlovog brda" Moj suprug je po ponasanju jako slican Ljubisi Samardzicu (Boško Simić :) ) iz te serije, cesto ga zezam da me je jedino voleo dok sam bila u drugom stanju :), zezam se ali za njega su djeca sve, cak ih je vise zeleo nego ja, kupa ih obojicu od prvog dana u kuci, on im je sredjivao pupak (mladjem sam i ja ponekad) :) , previjao, nosao, hranio, ukratko sve osim dojenja... Trudi se da svaki slobodan trenutak posveti njima, mada je u nekim stvarima mnogo strozi prema njima nego ja mladji ga bas obozava a stariji je moje mezimce.

u jbt, pomislio sam da si moja zena.....:)...al sam skontao da imate dvoje dece...mi jos nemamo dvoje...ali radimo...

Ja se iskreno trudim da svaki slobodan momenat posvetim svojoj zeni I detetu...I zeni jer smatram da nas odnos mora da bude dobar da bi I njemu bilo dobro...ne smemo se zapostavljati ni zbog dece..:rtfm:

Ponekad usmerim svu paznju an njega...ponekad na nju...elem, od prvog dana sam ukljucen u sve I zelim da budem ukljucen jos vise ali mi posao ne dozvoljava a sve vise I njoj.., mada za sada se borimo valjano...znam da pitanje nije za mene,,,ali eto da cujes I drugu stranu.. poz

pomaze bas dosta
stvarno ne mogy da se pozalim
nekad mu zamerim nesto al jbg realno je od velike pomoci...mada je glupo to nazvati pomaganjem ipak je i on roditelj pa je i normalno da je ukljucen...
tako i oko kucnih poslova on uskace,nije mu tesko i kod nas nema muskih i zenskih poslova....radimo ko sta uhvati i stigne
vise je na meni naravno,jer sam kod kuce a on radi al i pored toga hoce i zeli
vredan je ko pcela :)

u jbt, pomislio sam da si moja zena.....:)...al sam skontao da imate dvoje dece...mi jos nemamo dvoje...ali radimo...

Ja se iskreno trudim da svaki slobodan momenat posvetim svojoj zeni I detetu...I zeni jer smatram da nas odnos mora da bude dobar da bi I njemu bilo dobro...ne smemo se zapostavljati ni zbog dece..:rtfm:

Ponekad usmerim svu paznju an njega...ponekad na nju...elem, od prvog dana sam ukljucen u sve I zelim da budem ukljucen jos vise ali mi posao ne dozvoljava a sve vise I njoj.., mada za sada se borimo valjano...znam da pitanje nije za mene,,,ali eto da cujes I drugu stranu.. poz

Sa dvoje djece se pocnu cjeniti zajednicki trenutci, negdje izmedju uspavljivanja starijeg djeteta i budjenja mladjeg za nocno hranjenje :zcepanje:
znas onu nariodnu mudrost "volim s*x i rado ga se sjecam" :zcepanje:

Толики сам добрица да имам трип да ме искоришћавају не само жена и деца већ и кућни љубимци!
Нпр следећи ужас, имам сина(9) и близнакиње(6) и знају практично све друштвене игре које су код нас присутне и онда добијем молбу од једне од близнакиња да њој попустим у шаху, а победим другу близнакињу и сина и да њу још частим због ,,победе" у посластичарници мимо ових двоје!!!:hahaha:

Divan otac, divan suprug. Radi do 15h a ja i beban ga sacekamo na vratima, gde mu ja tutnem malca u ruke "samo na trenutak" koji se oduuuuzi :) Pritom mu cerkica od 3 godine obavezno visi oko nogu, vrata, usiju :) Bez, sale, nocu ustaje i donosi mi bebu iz kreveca u krevet, nalozi nam vatru ujutru, presvuce bebana, ode na posao, vrat se kuci, igra se s decom, kupamo bebu zajedno a potom cerku kupa on sam, susi joj kosu, sece noktice, cita pricice, siri ves, pere sudove, vodi decu u setnju, jedino ne vole da pegla :)

Divan otac, divan suprug. Radi do 15h a ja i beban ga sacekamo na vratima, gde mu ja tutnem malca u ruke "samo na trenutak" koji se oduuuuzi :) Pritom mu cerkica od 3 godine obavezno visi oko nogu, vrata, usiju :) Bez, sale, nocu ustaje i donosi mi bebu iz kreveca u krevet, nalozi nam vatru ujutru, presvuce bebana, ode na posao, vrat se kuci, igra se s decom, kupamo bebu zajedno a potom cerku kupa on sam, susi joj kosu, sece noktice, cita pricice, siri ves, pere sudove, vodi decu u setnju, jedino ne vole da pegla :)

Heheh :) Divan ti je suprug onda, srecna si zena :) Svaka cast!

Kakav je otac vas suprug? Da li vam pomaze oko bebice ili kucnih poslova? Koliko vremena provodi sa bebom? :)

xm, dobar je :)
bolji je muz, nego sto je tata,.. ali to ne znaci da nije dobar tata, nego sam ja jako dobra mama i pored mene nijedan tata ne bi dosao do izrazaja. Ne zalim se, moj problem i briga u zivotu svakako nije moj muz, on je moja svetlost i oslonac (Bog i moj muz).
idem da ga ljubim! pri tom je vredan, veoma privlacan i MOJ

Ne pomaze meni oko bebe i oko kuce - to je njegovo dete koliko i moje, i obozava je, a kako i ne bi...naravno da zajedno brinemo o njoj i radimo oko nje, takodje delimo i kucne poslove, obzirom da ja nisam domacica, nego smo oboje zaposleni, oboje sve radimo.
Meni tuga kad cujem da je otac nezainteresovan za dete. Pa koji k si ga pravio?

Ne pomaze meni oko bebe i oko kuce - to je njegovo dete koliko i moje, i obozava je, a kako i ne bi...naravno da zajedno brinemo o njoj i radimo oko nje, takodje delimo i kucne poslove, obzirom da ja nisam domacica, nego smo oboje zaposleni, oboje sve radimo.
Meni tuga kad cujem da je otac nezainteresovan za dete. Pa koji k si ga pravio?

Omaklo se, jbg ... Ne dodju sva djeca na svjet iz ljubavi i zelje oboje roditelja. Nazalost ovo je balkan pa dosta oceva cak i ako su zeljeli djete nemaju ni najmanje osjecaja da su potrebni da pomogni zeni. Jos ako im supruga ne radi tj ako je domacica, sto puta sam cula izjave tipa sto da joj pomazem kada ona po ceo dan ne radi nista samo gleda djete ( kao da je gledanje djeteta odmor )

xm, dobar je :)
bolji je muz, nego sto je tata,.. ali to ne znaci da nije dobar tata, nego sam ja jako dobra mama i pored mene nijedan tata ne bi dosao do izrazaja. Ne zalim se, moj problem i briga u zivotu svakako nije moj muz, on je moja svetlost i oslonac (Bog i moj muz).
idem da ga ljubim! pri tom je vredan, veoma privlacan i MOJ

e i kod mene tako, energija koju ja ulazem u decu ne moze da se nadje ni na kojoj drugoj strani....jeste on odlican otac ali on tu ipak samo pomaze.....

Najbolji! :heart:
Mnogo bolji nego sto sam ocekivala... a ocekivala sam najbolje.
Ne pomaze, on ucestvuje u svemu. Sve delimo. Menja pelene, kupa, pere sudje, usisava, hrani dete, nema tog posla koji nije uradio oko njega...
Podjednako... Dok sam dojila, on mi je donosio bebu nocu... bezbroj puta... sad ustaje nocu kad se probudi i pravi mu mleko ujutru...
Dok sam dojila, prvih par meseci, nisam imala bas nijednu obavezu oko kuce... ni oko deteta cak...
Kuci je stalno... tj.vecinu vremena...
Sa detetom smo stalno... posveceni mu maksimalno...

Sve u svemu, smatram ga sjajnim ocem. :)

Moj muž je za mene dovoljno dobar.
Imamo slična interesovanja.Volimo tehniku: kompjutere, fotoaparate .mobilne telefone.
Volimo da gledamo slične filmove, sličnog žanra....Imamo slične stavove oko važnih životnih stvari.....

sto pitas? hoces da se menjas? :lol:
ja mogu reci da je moj suprug bolji od mene... znas onu - kako sam se nadala, dobro sam se udala :)
nije cesto menjao pelene bebi i te neke poslove (ja to nisam ni htela) brige o detetu, ali dete nam definitivno nije jedini "posao".

Back