- Poruka
- 92.856
Po kojim kriterijumima žene određuju da je neko dobar muškarac, kandidat za vezu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte nije lako, treba da se dobro zamislite.teško pitanje zaista
pa psihijatrija...dok se ne utvrde detalji, ako preživi...А како ћеш да одредиш, није то математика...прво иде хемија, па биологија, па психологија...не могу да пишем, врућина ми је![]()
a kolka su odstuipanja od idelanog. Recimo, odrediš da je metardevedeset i 85 kila kao etalon. Kolika su odstupanja?kako izgled ne bi bio važan.
najvažniji je
Није пресудан, али јесте важан.Da li je izgled presudan
Moj konačni odgovor je ....Dobar je onaj koji preživi....Po kojim kriterijumima žene određuju da je neko dobar muškarac, kandidat za vezu?
Nisi dobro pročitala u onoj temi - ako ne zna da kuva, razbija u krevetuAko ne ume da kuva, loš je u krevetu, dakle takvi ne![]()
Vala meni ne vredi ni fizika ni hemija ako ima eliminacionih faktora odmah u startu.А како ћеш да одредиш, није то математика...прво иде хемија, па биологија, па психологија...не могу да пишем, врућина ми је![]()
Ovde je obrnuto, ti nisi dobro pročitaoNisi dobro pročitala u onoj temi - ako ne zna da kuva, razbija u krevetu
Ah, ovde ti odredješOvde je obrnuto, ti nisi dobro pročitao![]()
da kad sve sabereš i oduzmeš nijedan nema sve karakteristikekad sve sabereš i oduzmeš, koje karakteristike mora da ima da bi prošao
recimo da mene kataloški tipovi ne radea kolka su odstuipanja od idelanog. Recimo, odrediš da je metardevedeset i 85 kila kao etalon. Kolika su odstupanja?
suviše muškarac?Vala meni ne vredi ni fizika ni hemija ako ima eliminacionih faktora odmah u startu.
Na primer vidja se sa vise njih, flertuje, dopisuje se sa njih 100...
Nije mi karakterno zanimljiv...
Nema mozak...
Mnogo je stariji...
Mnogo je mladji...
Nije odgovoran
Suvise je ozbiljan
Suvise je neozibljan
Nemamo zajednicke teme...
I tako...![]()
pa i to...suviše muškarac?![]()
Ko moj nastavnik fizickogpa i to...
suvise dlakav, misicav, glasan, arogantan, dominantan
![]()
Pa jeste....taman mi se vrti neka epizoda Opstanka u prisustvu takvih primerakaKo moj nastavnik fizickog![]()
Imam samo jedan ispunjen uslovVala meni ne vredi ni fizika ni hemija ako ima eliminacionih faktora odmah u startu.
Na primer vidja se sa vise njih, flertuje, dopisuje se sa njih 100...
Nije mi karakterno zanimljiv...
Nema mozak...
Mnogo je stariji...
Mnogo je mladji...
Nije odgovoran
Suvise je ozbiljan
Suvise je neozibljan
Nemamo zajednicke teme...
I tako...![]()
Salim seImam samo jedan ispunjen uslov![]()