V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.361
Sto je opet apsolutna istina.To o “divljacima sa oboda Europe” se može čuti i o slovenskom stanovništvu Balkana…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto je opet apsolutna istina.To o “divljacima sa oboda Europe” se može čuti i o slovenskom stanovništvu Balkana…
Ti si opterecen djecko, danas biti "neko u raji" znaci biti cool...i izraz raja nema uopce tu historijsku konotaciju...sta vise biti "dio raje" ne znaci biti neki nizi sloj drustva. Ali ne mozes ti to skontati, ocito si davno pobjegao u Ameriku.Ko opet i ponovo posle svega lupeta o “raji”, vezirima, agama i begovima rizikuje i pojavu ‘ajdučije, a i Jedinice za Specijalne Operacije, i ne samo njih.
Samo nek mi nije kao tebi..mora da je jaka dijagnoza zivjeti u mrskoj Americi, budit se i lijegati i sve to oko sebe prezirati i zeljeti da propadne...a tek kakva dijagnoza zivjeti u Americi a buditi se i spavati po CET da bi mogao s nama koju probaciti..sada ides opet na ignore samo sam ti kavez prodrmaoKetman. Jadni oni normalni sa takvima kao ti.
vi ste divljaci iz srca Evrope ?Mene kao Bosnjaka boli briga za te divljake sa oboda Europe..zelim samo da sto prije zavrse taj svoj cirkus i da padnu u zaborav kao i dosada.
Iz srca tame ; "karakazana, gde je verovanje u propast i loš usud jedina nada" da parafraziram Pjera Davida , konzula u Bosni s kraja IXX veka.vi ste divljaci iz srca Evrope ?
Mi smo braca sa Srbima.vi ste divljaci iz srca Evrope ?
Hoćeš da kažeš da Treći Rim lomi Fanar pred tvojim očima? Pdobro, šta ima tu loše? Ako je samo do bespogovornog slušanja takvih ima i Vatikan…
Ne foliraj.Ti si opterecen djecko, danas biti "neko u raji" znaci biti cool...i izraz raja nema uopce tu historijsku konotaciju...sta vise biti "dio raje" ne znaci biti neki nizi sloj drustva. Ali ne mozes ti to skontati, ocito si davno pobjegao u Ameriku.
Pdobro, ako već sam priznaš.Sto je opet apsolutna istina.
Ne brini se za “ortodoksne”, Fanar tu već duže vreme ne spada.Ne, hocu da kazem da Putinova rusoazija je fantasticna u medjuslavenskim i ortodoksnim razmiricama. Alal vera.
Ekstremna desnica je u SS Leibstandarte Adolf Hitler, pardon u SS divizijama Azov, Kraken i Tornado, a i u 14. Waffen SS diviziji Galicija. Fale im samo Handžar divizija i 23. Waffen-Gebirgs-Division der SS “Kama”.
Koji su to katastrofalni brojevi? Oni o kojima lupetaju Tabak, Barić, Index i Jutarnji?Moram te podsetiti da je i katastrofalan broj rusa denacifikovan u Ukrajini, posebno iz Wagnera.
vi ste Srbi koji se dobrovoljno sakate posle rodjenja,i guraj glas h kao Amerikanci UkrajinceMi smo braca sa Srbima.
Nepovezano totalno...nerazumljivo nadasve.vi ste Srbi koji se dobrovoljno sakate posle rodjenja,i guraj glas h kao Amerikanci Ukrajince
vi ste Srbi koji se dobrovoljno sakate posle rodjenja,i guraj glas h kao Amerikanci Ukrajince
to je budala poput tebe,samo sto je ova iz Srbije
Koji god postane blagopocivsi budala, a dok laprda kao ovaj lazov ili Lazhanski onda su strucnjaci?to je budala poput tebe,samo sto je ova iz Srbije
Periguzane bolje tu ja da cutis i raskopavas piramide ,bolanKoji god postane blagopocivsi budala, a dok laprda kao ovaj lazov ili Lazhanski onda su strucnjaci?
SmrdisPeriguzane bolje tu ja da cutis i raskopavas piramide ,bolan
to je budala poput tebe,samo sto je ova iz Srbije