Ovaj sukob u Ukrajini je potstakla prestrojavanje stavova i biranju zaracenih strana. Kakav je stav Bosnjaka po pitanju rata u Ukrajini i koju stranu su oni izabrali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek su to i radili ,zato sto su u pitanju Instant muslimani iz kesice koji sa islamom nemaju vezeZanimljivo je da balkanski muslimani izgleda podržavaju USA i Izrael a ne Iran, Palestinu , SA i Tursku po tom pitanju.
Šta to znači? Kako to objasniti?
Auuuu brateuuuuu provalio si nas...jesi li to sam skontao ili ti neko pomogao? Jesi li slucajno iz Foce ili sire okoline?Javno podržavaju Ukrajinu valjda jer u Rusima vide Srbe. Vide nekog srpskog saveznika u Rusima, iako je Rusija muslim friendly država za razliku od Ukrajine koja nije željela muslimanske migrante ni kao čistače ulica.
Tajno ne podnose ni jedne ni druge. Žele im što veći pakao jer tu su za njih kauri.
Ove demonstracije u Sarajevu u znaku podrške Ukrajini su ništa drugo nego ulizivanje američkoj i britanskoj ambasadi. Kao u fazonu ; evo vidite mi Muslimani smo uz američku politiku i udarili bi sankcije Rusiji ali to ne daju Srbi.
Mogu li neke sankcije za Srbe??
Pu pu daleko biloAuuuu brateuuuuu provalio si nas...jesi li to sam skontao ili ti neko pomogao? Jesi li slucajno iz Foce ili sire okoline?
Zanimljivo je da balkanski muslimani izgleda podržavaju USA i Izrael a ne Iran, Palestinu , SA i Tursku po tom pitanju.
bosnjaci nisu ni pripadnost ni nacija vec dijagnoza.Zanimljivo je da balkanski muslimani izgleda podržavaju USA i Izrael a ne Iran, Palestinu , SA i Tursku po tom pitanju.
Bogu hvala..cuvaj se balije iz Stoca, sokca iz Doca, vlaha sa Sokoca..i Focaka kako god da se krsti ili klanja.Pu pu daleko bilo. Nisam fočak daleko im kuća. Forumaš Janko je fočak.
То је само зато јер су нас Србе бомбардовали и отели нам Косово. Наш непријатељ је њихов идол.Samo muslimani sa Balkana podrzavaju Amere,i nikad mi nije bilo jasno na koju foru,kad su Ameri pobili milione muslimana na bliskom istoku.
Ma hajde, sta rece.Mrze Srbe pa preko njih i Ruse. Isto kao i ovi iz NDH.
Zanimljivo je da balkanski muslimani izgleda podržavaju USA i Izrael a ne Iran, Palestinu , SA i Tursku po tom pitanju.
Dosadan si više sa tim muslimanskim temama!Ovaj sukob u Ukrajini je potstakla prestrojavanje stavova i biranju zaracenih strana. Kakav je stav Bosnjaka po pitanju rata u Ukrajini i koju stranu su oni izabrali?
Zato što na Balkanu imaju zaštitu pre svega Amera a ne Arapa i Turaka. Američke vojne baze su tu a ne arapske i turske.Samo muslimani sa Balkana podrzavaju Amere,i nikad mi nije bilo jasno na koju foru,kad su Ameri pobili milione muslimana na bliskom istoku.
Nisi upravu..Arapi i Turci su nas uvijek izdali kada god su imali priliku, slicno kao vas Rusi...samo sto mi ne zivimo vise u iluzijama o bratskim Turcima i Arapima a vi zorno pokazujete da da.Zato što na Balkanu imaju zaštitu pre svega Amera a ne Arapa i Turaka. Američke vojne baze su tu a ne arapske i turske.
Znaci da podrzavaju ubijanje Iracana i Sirijaca.Zato što na Balkanu imaju zaštitu pre svega Amera a ne Arapa i Turaka. Američke vojne baze su tu a ne arapske i turske.
Ovaj sukob u Ukrajini je potstakla prestrojavanje stavova i biranju zaracenih strana. Kakav je stav Bosnjaka po pitanju rata u Ukrajini i koju stranu su oni izabrali?