Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.957
Imao sam ja kratko sada svi koje znam - kasalj kao iritacija grla, curenje nosa, kijanje, malaksalost... Danima traje?
Nema temperature.
Grip?
Nema temperature.
Grip?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prehlada.Vidis kako je ovo vreme sasavo.Ujutru i uvece hladno,a preko dana toplo.ne moze organizam da se lako privikne na te promene.Imao sam ja kratko sada svi koje znam - kasalj kao iritacija grla, curenje nosa, kijanje, malaksalost... Danima traje?
Nema temperature.
Grip?
Imao sam ja kratko sada svi koje znam - kasalj kao iritacija grla, curenje nosa, kijanje, malaksalost... Danima traje?
Nema temperature.
Grip?
Ja sam ovo izbegao veoma dobro, pitam zbog ukucana.Slab imunitet, vreme je da poradiš na ojačanju imuniteta da do kašlja i temperature ne dodje sl puta
i preko bare, neki su i povratili koliko je iritiralo, ja sam bio na ivici...Imao sam ja kratko sada svi koje znam - kasalj kao iritacija grla,
Nabavi koren Omana, što stariji to lekovitiji, očisti pluća za nedelju dana najdalje.Imao sam 39,9 2 dana
Pre skoro 2 meseca, jos kasljucam, nikako da prodje
Kažu da je nekakav produženim kovid ili grip..ja sam ga imala tri nedelje i kao ozdravila sam ali sam još uvek malaksalaImao sam ja kratko sada svi koje znam - kasalj kao iritacija grla, curenje nosa, kijanje, malaksalost... Danima traje?
Nema temperature.
Grip?
Korona se vratila čujem.Ozb pitam.
rokaj slaninu beli luk i crno vino .Noge pred spavanje u vrucu vodu i prespavaj u vunenen carape,sutra si kao GeorgieEvo doslo i do mene...
Treću nedelju kašlješ?Neki andrak jeste. Ja sam popila turu antibiotika, smirilo se i sada ponovo kašljucam. I traje već treću nedelju.
,,,da malo bude razumljivo,,,Treću nedelju kašlješ?
Hitno da nađeš koren Omana što stariji to bolji, obavezno sa rupom u sredini (stariji od 4 godine).
Mene je spasao od Korone pre nekoliko godina.
Kakve Rade, kakvi rogovi , pričamo o Omanu?,,,da malo bude razumljivo,,,
,,,to je Bela rada,,, ili,,, Jelenov koren,,,
,,, mislio sam na paralelno rastinje sa ovih prostora,,,Kakve Rade, kakvi rogovi , pričamo o Omanu?
Evo jedne jednostavne tabele sa biljkama koje se često smatraju zamenom ili sličnim po dejstvu oman-u (Inula helenium) u narodnoj mediciniKakve Rade, kakvi rogovi , pričamo o Omanu?
Biljka | Glavna upotreba | Sličnost sa omanom |
---|---|---|
Podbel (Tussilago farfara) | Smirivanje kašlja, bronhitisa | Jak ekspektorans, deluje na disajne puteve |
Majčina dušica (Thymus vulgaris) | Antiseptik, olakšava izbacivanje sluzi | Slična upotreba za bronhije i grlo |
Žalfija (Salvia officinalis) | Protiv upala, za grgljanje kod grla | Ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo |
Bršljen (Hedera helix) | Sirupi protiv kašlja i bronhitisa | Daje slično ekspektorantno dejstvo |
Slez (Althaea officinalis) | Umiruje i štiti sluzokožu, želudac i disajne puteve | Kao oman, deluje omekšavajuće i smirujuće |
Kamilica (Matricaria chamomilla) | Za varenje, smiruje stomak | Slično kao oman za digestivni sistem |