Kakav je ko?

Brkata Fadila:
Muskarci na Forumu se neprekidno zale da su zene *****, prevrtljive, nepouzdane...
Zene se zale da su muskarci odvratni, da im ne veruju, da su nepouzdani skotovi...
Kako to da se ipak zaljubljujemo, ostvarujemo veze, osecamo radost, a posle---
U sta se pretvore nase veze kada varamo partnere, trazimo preko Foruma druge, one koji su spremniji, one koji bi radije da... one koji ga primaju u...
Sta se to u nama promeni, pa u vezi vise ne uzivamo i partnera smatramo (vidi prva dva reda)?

Pazi ja uopšte nisam iz te priče, niti jedna moja bivša devojka nema šta loše o meni da kaže a bogami ni ja nemam šta loše da kažem za bilo koju devojku sa kojom sam bio u vezi, veze su bile prelepe dok su trajale a na kraju sam uvek nalazio način da to nebude grubo predstavljeno i nekako sam vodio računa o osećanjima.......yebiga pre svega ipak poštujem na neki način žene koje su sada ili su bile samnom u vezi........

Zato je to najbolje dati u oglas. Trazim takvu s takvim karakteristikama, i nema greske.
Trazim c4 vts 180 ks, moze i stariji model ali da je biturbo.

Ljudi moji ja sam poznavao jednu zensku koja kad udje u brzi zuto i kad ga stisnes ona odmah ovlazi sedista na autu. Svrsavala je na velikoj brzini. Ali da bi pristala da vidis njene orgazme morao si imati auto ne manji od 250 ks.
Ono 60 na sat uzdise, 100 na sat crveni kao buldog, 150 na sat zabada nokte u sedista, 200 na sat skici kao prasica i onda smanjujes brzinu inace bi doskicala ostatak kod sv. petra.

Brkata Fadila:
Muskarci na Forumu se neprekidno zale da su zene *****, prevrtljive, nepouzdane...
Zene se zale da su muskarci odvratni, da im ne veruju, da su nepouzdani skotovi...
Kako to da se ipak zaljubljujemo, ostvarujemo veze, osecamo radost, a posle---
U sta se pretvore nase veze kada varamo partnere, trazimo preko Foruma druge, one koji su spremniji, one koji bi radije da... one koji ga primaju u...
Sta se to u nama promeni, pa u vezi vise ne uzivamo i partnera smatramo (vidi prva dva reda)?

pa neznam jos..niko me ovde nije ponizio i uvredio (osim onog sa avataroma ali ajd sad)
pa ne cini mi se da sam bas ***** i ko mi to kaze samo je malo luckasta za mene, nisam cak ni prevrtljiva i td i td.

ne nisu mi muskraci odvratni ko to tako kaze bre, pa mi bez njih ne mozemo niti oni baz nas mogu, jedni drugima trebamo za sve ono sto nam treba ..........eh bre nemoj tako da pricas ovde..........:))

pa mi se svi tajno ili javno volimo..............:))))))

Back